Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Национално състезание по модинг и овърклок.

Featured Replies

Е, прибрах се и аз, представихме с бай Гошо_AMD форума достойно, като аз се класирах четвърти-веднага след тримата с Изкорания (Corei7). 3888 MHz стабилни, но имаше бая "гювеч"-бат Денис си затвори очите и всички въртяхме по 10+ Prime поред, докато вържем двайсетте минути.Аз си взех незаконно взетия комп 3 седмици преди турнира, и, ако не бях накарал оня жалък неблагодарник да дойде, почти с бой-тогава щях да съм трети...Но, един вид, аз го пуснах пред себе си.Много ме изкефи отборчето на бай Гошо, които нещо се паникьосаха, все едно себе си видях на миналия шампионат...И се втурнах да помагам, макар да съм повече от сигурен-те знаеха добре кое какво е, просто паниката и липсата на състезателен опит малко ги "гипсираха", и момчета хванаха шесто място.Всеки един, дръзнал да си покаже носа, е много по-достоен, ако ще и на 70то място да е останал, от всички скатани страхливци, някои от които с доста мощни машини.Прекрасен уикенд с миньончето, което със сигурност спаси мутрите на поне петима устатковци, и на още толкова, през уикенда.Чакам снимките от Христо, и, ако общата снимка е добра, ще махна един паляк оттам, и ще си направя отново фанелки с името на състезанието...Накрая, на изхода, се прощавахме с Гошо и другите, като същински национален отбор :angry: Жалко, че отново много хора си намериха уважителни "причини" да не дойдат, лаладжиите им с лаладжии, дето "Ииииииииииии ма найш къв куомп иам, ма ке ви разцепим ако доем на състезанието"-и само в чертозите на Мандос си останаха...Дългоочаквания и лелеян миг дойде подобаващо, аз съм суперщастлив, макар да нямах фотоапарат, и да бях обещал да не се отплатя подобаващо на разните му дразнители там.Но, ако на 17 годишни страхливи лапета ще се наемам да вдигам ръка, то, направо си ... :hush: Бях примерно и добро голямо дете, поне аз тъй си мисля... Ония от вас, които дойдоха, как намират преживяването?

Евалата му правя на бай Стефан и колегата Димитър Чизмаров за първи бях на такова състезание,ако не беше баце Стефо и Димитър да ни дадат акъл да си бяхме отишли то с Е7300 и едните А-DATA Vitesta EE дето имахме голям зор беше и компа не беше мой а на братовчеда и аз както бях свикнал да рачкам само моя Аthlon XP просто нямаше да се справим :wors: :wors: :wors: мерси и до година вече ще се стрещнем,но този път аз ще си нося комп и ще му покажа на христос :P:P и фреона му biggrin.gif:D

Е-е, Гоше, ще ме накараш да се изчервя, бре... Много си ентусиазиран, но те разбирам-и мен продължава да ме държи...Поспри се малко, сложи малко запетайки, поредактирай малко biggrin.gif Чудно ми е как куп хора не дойдоха, от нашия форум само двама ли, бре, как може такова нещо ;) Иначе, моята помощ не бе толкова голяма, просто, като видях купчина около твоя комп, си казах "Отивай, момчетата загазиха".Просто пренастроихме формулата fsb/dram/multiplier, а Димитър го бива повече на бенчове от мен.След като го стабилизирахме, и видях, че моята част от спасяването е свършила, оставих него да помага, барем ви изкара някоя и друга точка в повече...Ако не се лъжа, се класирахте предпоследни, което е най-справедливото класиране-вие сте финиширали, и то, не на последно място, но аванта за по-добро класиране-чак догодина.Аз завърших предпоследен на 6 октомври 2007, най-щастливият ден в живота ми, когато ми тряснаха фреонски коефициент, само заради tec chiller...И точно момчетата се струпаха да ми помогнат.Аз тия неща ги знам и по-добре от тях, но така се бях паникьосал, че сигурно изглеждах жалък отстрани...Върнах жеста, без да се усетя.Колкото до вашата машина, грешката беше нисък множител и ненужно голяма шина (FSB), тъй като на по-голяма настройка дъното определено се тормози.Вдигайки процесорния множител нагоре, можеш да си позволиш далеч по-малка шина и СИГУРНОСТ, оттам и настройките за паметта.Имахме възможност за десетки опита, това е страшна аванта, не забравяй да похвалиш бат` Денис (ac cd), на 100 GHz Overclock @ Hifest 2007 нямаше такива "филми".Бай Христо стигане няма, просто му изгоря дъното на човека, и в последния момент работа трудно се върши, и остана втори само заради това.Като си направя фанелки с гръмки надписи и снимки от състезанието, дори може да ти пратя една :shy11:;) -на изхода се поздравявахме и прегръщахме като победители в олимпиада, като истински национален отбор по овърклок...а куп скатанчовци не знаят какво изтърваха, бяха прекалено заети първо с лалане, после с извинения колко са заети, за да не дойдат...

Абе не мина ли преди месец това състезание?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.