Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента пак...

Featured Replies

Е как кво...Квото и днес :)

Цък..утре имам повече работа за вършене и, ако съм отпаднал, като днес, не знам къ ше го дървя biggrin.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Цък..утре имам повече работа за вършене и, ако съм отпаднал, като днес, не знам къ ше го дървя biggrin.gif

Мисля си,че ние пък тая седмица го раздаваме по-спокойно и не се преуморявам. Пък и откакто спрях цигарите, хвърча като финикиец...Баси енергията biggrin.gif

Мисля си,че ние пък тая седмица го раздаваме по-спокойно и не се преуморявам. Пък и откакто спрях цигарите, хвърча като финикиец...Баси енергията biggrin.gif

Ох, тия цигари..мъча се да откажа колегите от тях..за сега има някакъв напредък само при единия..1-2 цигари на ден, а преди беше поне половин кутия. Другия и него ще го вкараме в правия път, ама колежката вече е тежък случай..туй книжаря не треба да пуши, че книгата лесно се пали... :)

Мисля си, стига сте мислили толкова biggrin.gif

туй книжаря не треба да пуши, че книгата лесно се пали...

Тва ше си го принтирам на А4 и ще си го закача на стената зад мен biggrin.gif Голям девиз... :)

Тва ше си го принтирам на А4 и ще си го закача на стената зад мен biggrin.gif Голям девиз... :angry:

Непременно да ме споменеш, като автор :)

За масовата психоза обзела града ни..

Мисля ,че теб отдавна не съм те засичала :blink:

За масовата психоза обзела града ни..

Какво се случва ? sad.gif

Мисля ,че теб отдавна не съм те засичала :blink:

И аз за тебе си мисля :huh:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Какво се случва ? sad.gif

Астрологът /или какъвто е там/ Емил Лещански е "предсказал",че на 19,04 ще има упостошително земетресение в нашия град от 7 степен...с много жертви и разрушения...вече няколко дни само това се говори и хората буквално са полудели ....

Астрологът /или какъвто е там/ Емил Лещански е "предсказал",че на 19,04 ще има упостошително земетресение в нашия град от 7 степен...с много жертви и разрушения...вече няколко дни само това се говори и хората буквално са полудели ....

Хасково?!

Да..

Това чела ли си го?

07.02.2009г. 13:49ч. - Ще има ли земетресение в Хасково на 19 април?

Прогноза на астролога Емил Лещански за предстоящо земетресение на 19 април втрещи хората в Хасково. По-паникьосаните дори се готвят за евакуация на сакралната дата.

Мнозина хасковлии отказват да си признаят, но също планират "да отскочат до село". И вметват нехайно: И без това денят се пада неделя.

Според Емил Лещански през тази година ще има няколко сериозни земетресения. Земята щяла да се люлее в Харманли и Димитровград, но най-силни трусове се очаквали в областния град, където за съжаление нямало да се размине без жертви.

Науката се отнася с предубеждения към предсказването на подобни катаклизми. Например през 2005 година проф. Рангел Гюров от Нов български университет прогнозира трус от 7 степен по скалата на Рихтер. Професорът уточни и къде ще се люлее земята – по линията София Пловдив. По тогавашните му думи предполагаемите жертви в столицата ще са между 30 000 и 50 000 души.

В близките години надали ще се намери начин за предсказване на земетресенията, смятат специалистите от Геофизическия институт при БАН. По думите им официални прогнози не се правят дори в Япония, където трусовете са често явление.

Това чела ли си го?

07.02.2009г. 13:49ч. - Ще има ли земетресение в Хасково на 19 април?

Прогноза на астролога Емил Лещански за предстоящо земетресение на 19 април втрещи хората в Хасково. По-паникьосаните дори се готвят за евакуация на сакралната дата.

Мнозина хасковлии отказват да си признаят, но също планират "да отскочат до село". И вметват нехайно: И без това денят се пада неделя.

Според Емил Лещански през тази година ще има няколко сериозни земетресения. Земята щяла да се люлее в Харманли и Димитровград, но най-силни трусове се очаквали в областния град, където за съжаление нямало да се размине без жертви.

Науката се отнася с предубеждения към предсказването на подобни катаклизми. Например през 2005 година проф. Рангел Гюров от Нов български университет прогнозира трус от 7 степен по скалата на Рихтер. Професорът уточни и къде ще се люлее земята – по линията София Пловдив. По тогавашните му думи предполагаемите жертви в столицата ще са между 30 000 и 50 000 души.

В близките години надали ще се намери начин за предсказване на земетресенията, смятат специалистите от Геофизическия институт при БАН. По думите им официални прогнози не се правят дори в Япония, където трусовете са често явление.

Не съм го чела...аз дори едва днес разбрах..всички само за това говореха

не вярвам аз на такива глупости

Мисля си,че това са глупости. Земетресенията не могат да бъдат "предсказвани" или прогнозирани. А тоя Лещански трябва да му се забранят всякакви публични изяви. Аман от маниаци...

Аз го чувам от 2 седмици... Не вярвам в предсказания, обаче.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.