Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво стана с тая флашка?

Featured Replies

Значи днес след преинсталирането уина неще да ми покаже флашката като преносимо устройство а ми я показва като папка:

251cd50603f64338.jpg

А като се опитам да я отворя:

242bedac0127a384.jpg

Идеи? уина съм го слагал 10 пъти поне, не се е случвало преди

Същият проблем имах оня ден, не беше вирус. Отворих флашката с ERD Explorer и изтрих autorun.inf и системната папка RECYCLER, които нямат причина да съществуват на една флашка, особено пък ако не съм ги искал там. Става и с друг файлов експлорер, вкл. вградения, но трябва да се разреши показването на системни файлове.

Който поне малко държи на сигурността си трябва да изключи Autorun-а на всички Removable устройства и да ги отваря с десен бутон -> Explore.

Същият проблем имах оня ден, не беше вирус.

Направо си е гадинка,а и в последно време,антивирусните започнаха да го разпознават като такава.Засичал съм го с НОД-а и АВГ.

Ето тук някой се е сблъсквал с него и последващите проблеми:

http://dobri.biz/software/windows-c-full/

и тук също:

http://forums.f-e-n.net/viewtopic.php?t=16...bae3a5d3a62f33f

Редактирано от Features (преглед на промените)

Направо си е гадинка,а и в последно време,антивирусните започнаха да го разпознават като такава.Засичал съм го с НОД-а и АВГ.

Възможно е, но Аваст не намери нищо опасно. Наскоро обаче пак ми се беше лепнало нещо подобно (флашката ми е много общителна) - комбинацията беше autorun.inf + папка System с файл вътре AdobeRdr.exe, който беше моментално разпознат от същата антивирусна. Както и да е, достатъчно е да се Explore-не флашката и да се изчистят излишните неща, а спирането на Autorun предотвратява стартирането на вредоносния код. Стига да не се отвори флашката през My Computer с двоен клик, разбира се.

Здравейте!

При опит да отворим флашката изскача това съобщение "The maximum number of secrets that may be stored in a single system has been exceeded". От какво ли ще е ? Не може да се форматира. На друг компютър си се отваря, форматира ...

Здравейте!

При опит да отворим флашката изскача това съобщение "The maximum number of secrets that may be stored in a single system has been exceeded". От какво ли ще е ? Не може да се форматира. На друг компютър си се отваря, форматира ...

имаш ли DVD Shrink, инсталиран на машината?

имаш ли DVD Shrink, инсталиран на машината?

Не знам понеже е на машината на един приятел. Май имаше DVD decrypter доколкото си спомням! Как се решава проблема?

Не знам понеже е на машината на един приятел. Май имаше DVD decrypter доколкото си спомням! Как се решава проблема?

Ето тук има отговор: http://club.cdfreaks.com/f116/maximum-numb...68/#post1788963

(не ми се превежда)

Ето тук има отговор: http://club.cdfreaks.com/f116/maximum-numb...68/#post1788963

(не ми се превежда)

Благодаря ! Но тук става дума за DVD schrink . Ще пробваме утре и ...дано стане, ако не пак ще търся помощ! А със System restore дали ще стане?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.