Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 5

Featured Replies

"Tested by Kaspersky Anti-Virus" Подобен текст винаги предизвиква съмнение - пробвах неуспешно изтегляне - същото е блокирано и не разбрах кои са отличниците при защитните продукти за този случай. Линка е hxxp://www.4shared.com/file/75319704/cdd962c3/Town_Truck_HELP_mods-gtasablogspotcom.html?s=1 Обаче освен ловящите не трябва ли да отчитаме и блокиращите ? Symantec Antivirus не ми позволи да го изтегля и да проверя дали го лови - няма и никакви предупредителни съобщения. Ще пробвам и от друг компютър с друга защита.Има ли и други желаещи ? Поздрави

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 105,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://virscan.org/report/9a69280751a6614b821e81f2ed38f1e5.html Появи се първият с класифициране. Вариантните защити IDS + HIPS са с безпроблемно справяне и също блокират. ESET и останалите уж лид

• File setup_build8_173.exe received on 2009.09.19 18:33:47 (UTC) Result: 7/41 (17.08%) Antivirus Version Last Update Result a-squared 4.5.0.24 2009.09.19 Trojan-Downloader.Win32.FraudLoad!IK DrWe

• hxxp://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=teracopy Защитата ми блокира изтеглянето на всички файлове от тип "teracopy". Били тествани с KAV. Вярно ли е това? И наист

Публикувани изображения

"Tested by Kaspersky Anti-Virus" Подобен текст винаги предизвиква съмнение - пробвах неуспешно изтегляне - същото е блокирано и не разбрах кои са отличниците при защитните продукти за този случай. Линка е hxxp://www.4shared.com/file/75319704/cdd962c3/Town_Truck_HELP_mods-gtasablogspotcom.html?s=1 Обаче освен ловящите не трябва ли да отчитаме и блокиращите ? Symantec Antivirus не ми позволи да го изтегля и да проверя дали го лови - няма и никакви предупредителни съобщения. Ще пробвам и от друг компютър с друга защита.Има ли и други желаещи ? Поздрави

Как разбра, че точно Symantec не ти е позволил да го изтеглиш ?

При мен се свали и Symantec нищо не намери.

Как разбра, че точно Symantec не ти е позволил да го изтеглиш ?

При мен се свали и Symantec нищо не намери.

Елиминирах имунизации и някои настройки- но може и да си прав. Ще проверявам още. Сигурен ли си за своя антивирус -възможно е да работи с влошена функционалност. Това последното съм го установявал за почти всички антивируси - някои творения им видоизменят функционирането. Въпросът е има ли вирус в този файл. Поздрави

Елиминирах имунизации и някои настройки- но може и да си прав. Ще проверявам още. Сигурен ли си за своя антивирус -възможно е да работи с влошена функционалност. Това последното съм го установявал за почти всички антивируси - някои творения им видоизменят функционирането. Въпросът е има ли вирус в този файл. Поздрави

Не работи с влошена функционалност. 100% гаранция.

А в този файл има един JPG, един файл с тип CS, един скрипт, няколко текстови файла и интернет-препратки.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Цели 40 отличника,предоставям ти правото да гадаеш,време бол :)

VIRUSTOTAL Result: 0/40 (0%)

Когато влизам в тази тема и Оutpost винаги ми блокира някакъв хост "postavete.hit.bg"...имате ли идея какво е ?

Когато влизам в тази тема и Оutpost винаги ми блокира някакъв хост "postavete.hit.bg"...имате ли идея какво е ?

Специално на тази страница, postavete.hit.bg се среща само в твоя пост.

Ако уточниш за коя страница говориш, ще я пробвам.

Между другото няма такъв сайт.

Влизам в тази тема и виж какво ми блокира Оutpost...всеки път!

30tqw7a.png

Не не е това когато влизам в тази тема и веднага ми блокира някакъв хост и ти показах shot на оутпост какво ми блокира

Не не е това когато влизам в тази тема и веднага ми блокира някакъв хост и ти показах shot на оутпост какво ми блокира

Това е линка към твоя шот, който не се отваря при мен.

Качи го на друго място. imageshack.us например

Влизам в тази тема и виж какво ми блокира Оutpost...всеки път!

30tqw7a.png

IP address [?]: 195.24.39.97 Copy [Whois] [Reverse IP]

IP address country: ip address flag Bulgaria

IP address state: Grad Sofiya

IP address city: Sofia

IP address latitude: 42.683300

IP address longitude: 23.316700

ISP of this IP [?]: Orbitel

Organization: HIT.BG

Host of this IP: [?]: web.hit.bg [Whois] [Trace] Domain name web.hit.bg does not exist in database!

Local time in Bulgaria: 2009-04-13 18:05

===============================================

Проверих последната страница,по-скоро ми прилича на банер/реклама,но не я виждам връзката,блокирана е при мен предварително ,явно е в черния ми списък.

Edit:

Да,определено е банер:

mZW35865.jpg

13.4.2009 г. 17:56:35	http://ad.orbitel.bg/www/delivery/lg.php?bannerid=158&campaignid=58&zoneid=2&channel_ids=,&loc=http%3A%2F%2Fyp.hit.bg%2Fcomputers%2F&referer=http%3A%2F%2Fyp.hit.bg%2Ferotica%2Fhentai%2F&cb=ecdd5bb8c9	блокиран	*delivery/*.php*

Оutpost прекалено "шумно" реагира на подобни реклами,стената на Kaspersky IS7 ги блокират наново без излишни изскачащи прозорци.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Това е линка към твоя шот, който не се отваря при мен.

Качи го на друго място. imageshack.us например

Сладyрче...проблема не е в моя shot...пак обяснявам.Всеки път когато влизам в темата На кого колко my лови Оутпост ми блокира някакъв Хост и всеки път е един и същ.Дадох ти shot от това което блокира Оутпост да видиш какво ми блокира

Сладyрче...проблема не е в моя shot...пак обяснявам.Всеки път когато влизам в темата На кого колко my лови Оутпост ми блокира някакъв Хост и всеки път е един и същ.Дадох ти shot от това което блокира Оутпост да видиш какво ми блокира

Оффф, нещо ми омръзна да пиша едно и също.

На всичко отгоре се оказа, че и темата е била друга.

Оutpost прекалено "шумно" реагира на подобни реклами,при Kaspersky IS7 се блокират наново без излишни изскачащи прозорци.

Оutpost прекалено "шумно" реагира на подобни реклами,при Kaspersky IS7 се блокират наново без излишни изскачащи прозорци.

Да тя винаги съобщава а може да се маркира и повече да не го съобщава...Харесва ми Outpost

На мен вече ми стана отвратителен.

Оффф, нещо ми омръзна да пиша едно и също.

На всичко отгоре се оказа, че и темата е била друга.

Няма нищо, не се ядосвай Михнев ме разбра

Цели 40 отличника,предоставям ти правото да гадаеш,време бол :)

VIRUSTOTAL Result: 0/40 (0%)

Ако желаеш прилична защитеност - трябва да отделиш време. Благодаря за съдействието на Вас двамата с Ken.Спестихте ми част от гадаене с пробвания. Поздрави

http://winpcdown99.com/pcdef.exe

VirusTotal (18/40)

"Kaspersky 7.0.0.125 2009.04.14 not-a-virus:FraudTool.Win32.WinPCDefender.i " и "Trojan-Downloader.Win32.Agent.bran [Kaspersky Lab]" в случая са неприличащи си класифицирания. Защо ли така се получава? Някой знае ли отговора на този въпрос? Поздрави

http://imagesferrar.com/perce/c1aa0c6b576a645543d5a505e90d4d77681b2e229ebf535e1147b6ce46494517fb487e49b0ecaa07

b/4400a042441/perce.jpg

Някой друг засича ли заплаха,освен касапа.

Sry31048.jpg

Firefox Открит: imagesferrar.com/perce/* База със сигнатури

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.