Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся превод на TuneUp 2009

Featured Replies

Търся превод за TuneUp 2009 ще ви бъда много благодарен ако помогнете.http://www.kaldata.com/comments.php?id=39965&catid=1&highlight=TuneUp

• 2 седмици по-късно...
Човека пита за превод на 2009 версия, а не за предните!

Е, не съм неграмотен, мога да чета. А линкът не е случаен, в него има конкретен отговор на питането.

Е, не съм неграмотен, мога да чета. А линкът не е случаен, в него има конкретен отговор на питането.

Сега аз ли съм сляп, че не виждам или нещо другаде е проблема. Виждам преводи за TuneUp Utilities 2007 Версия: 6.0.2200, TuneUp Utilities 2008 Final Версия: 7.0.799, TuneUp 2008 7.0.8002 Final Версия: 7.0.8002 и TuneUp Utilities 2008 7.0.8007 RC1 Версия 7. За 2009 няма и помен :angry:. Ако ти го виждаш дай моля директен линк.

По-късно днес ще пусна много ранна бета на превода. После се захващам сериозно и ще се старая всяка седмица да пускам обновена версия с поправки и нови преведени модули. А вие свиркайте за грешки с лично съобщение.

Ето я и първата бета на превода -> тук . Няма много преведено, така че може да сте разочаровани.

Получавам оплаквания за проблеми с инсталатора и по точно за това, че вместо да сочи към инсталационна папка C:\Program Files\TuneUp Utilities 2009, той сочи към C:\Program Files\TuneUp Utilities 2008. Някой от вас има ли същия проблем? Не се притеснявайте да ми пишете лични съобщения за проблеми и грешки. Даже се радвам, когато имам такива съобщения, защото решавам проблемите, колкото се може по-скоро и отстранявам правописни грешки или несмислени изрази. Не хапя :)

Благодарности за превода,но за съжаление при мен не сработи.След инсталиране на превода програмата дава грешка и не се стартира.

С Виста 64бит съм, мисля че проблема е в ОС имах този проблем и с TuneUp 2008.Дано да съм обяснил добре.Може ли да се направи нещо по въпроса?Ползвам програмата постояно и много ми се искаше да е на Български. (Като махна българския превод TuneUp си работи нормално.)

Bfaf Много ти благодаря, изтеглих програмата от линка които ми даде и стана.

Превода е страхотен.Още веднъж брагодаря.

Опитах да ти пратя лично съобщение да не пълня темата с мнения но "Съобщението не може да бъде изпратено, защото входящата кутия на получателя е пълна."

Получавам оплаквания за проблеми с инсталатора и по точно за това, че вместо да сочи към инсталационна папка C:\Program Files\TuneUp Utilities 2009, той сочи към C:\Program Files\TuneUp Utilities 2008. Някой от вас има ли същия проблем? Не се притеснявайте да ми пишете лични съобщения за проблеми и грешки. Даже се радвам, когато имам такива съобщения, защото решавам проблемите, колкото се може по-скоро и отстранявам правописни грешки или несмислени изрази. Не хапя :P

Кутията ти е препълнена и не приема съобщения!!! :P

Освободи място да ти изпратя моя резултат, че от утре (за няколко дни) няма да мога. :P

Днес ще ви дам обновената версия на програмата. Има някои нови неща и други поправени :) . Можете да я изтеглите от ТУК за Windows Vista и от ТУК за Windows XP. Направих два отделни пакета, защото за Windows XP има допълнителен модул, който е за оптимизиране на паметта, а той липсва при Windows Vista и няма смисъл да го има в една инсталация и за двете.

• 2 седмици по-късно...

Честито на всички!!! От най-новата версия на TuneUp Utilities 2009 - 8.0.3100.31 програмата вече използва езиков файл. Това ще улесни значително превеждането на по-новите версии, защото ще се оправят само промените. Само ще трябва да изчакате да го преведем, защото са почти 8000 стринга biggrin.gif:baby:

• 4 месеца по-късно...

Здравейте!Инсталирах превода но програмата неште дасе стартира,излизами това

• 4 седмици по-късно...

Аз превеждам само отворен код вече. Просто вече ми се струва по-подходящ за моите нужди и затова вече дори не използвам и Windows. Надявам се някой да се навие, въпреки, че единствения навит до сега бях само аз.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте!Инсталирах превода но програмата неште дасе стартира,излизами това

И при мен се получава същото съобщение.Моля за съдействие!!!

И при мен се получава същото съобщение.Моля за съдействие!!!

Моля за съдействие!Изтеглих превода ,но така програмата ми отказва да работи,т.е. изписва ми по-горното съобщение.Какво трябва да направя?

Специални благодарнасти за преводите на Dumper и на Bfaf .Добре че ви има вас,за да помагате на незнаещите като нас!!!!!БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!

Редактирано от totoven (преглед на промените)

Радвам се, че все още се ползват преводите на доста преводачи. За съжаление трябва да напомня, че вече не превеждам платен софтуер. вече превеждам само софтуер с отворен код и по-специално съм се насочил към графичната среда GNOME за Unix базирани операционни системи. В свободния сотфуер начина на превод е доста по-улеснен и не се налага при всяка нова версия да се започва от нула. А и най-важното нещо, което ми харесва , че се работи в екип. Това е нещо, което се опитах да създам сред преводачите в този форум, но така и не успях, за което съжалявам. Надявам се да се намери някой който да преведе програми като TuneUp Utilities и Nero, но мисля, че хората за тази задача са малко. Просто трябва да се събере екип, иначе става, това което вече се случи - нищо.

• 1 месец по-късно...

колеги линка който сте дали не работи, може ли да предложите някаква алтернатива ? ще ви бъда благодарен !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.