Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-красивата жена на света, според Vanity Fair

Featured Replies

Че е красива, красива е ... ама не може ли да има малко разбообразие в тези класации. Все Анджелина cool.gif

Оф, и аз се издразних на мнението, че жените трябва да сме хомо, за да можем да оценим друга жена...Ще ме прощавате, ама, като се разхождам из града, съм виждала момичета (жени), заради които чак ми се е приисквало да съм мъж...Даже и на жена, с която съм се "борела" за вниманието на нечий мъж, не съм отричала красотата...

Но за Анджелина аз също смятам, че тя не е най-красивата...

Първо, че втората след нея- Жизел- ми харесва сто пъти повече. Устните на Джоли може и да са истински, но на мен лично не ми харесват...

Също мисля, че в класацията трябва да са и Чарлийз Терон, и Кейт Бекинсейл, и Джесика Алба, и Адриана Лима :sobbing: има и още разбира се, ама за теси се сещам от раз

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

• Автор
Но за Анджелина аз също не смятам, че тя не е най-красивата...

Аз пък не разбрах какво смяташ, че е най-красивата или че не е :sobbing:

За мен пък Анжи е перфектна. Тя и Адриана Лима са ми любимките.

Жизел пък въобще не ми харесва.

Въпрос на вкус...

Сега чакам класацията за най-красив мъж, за да мога да се изкажа най-сетне на спокойствие, че тук някак ми втълпяват, че не ми е мястото... айде, де... biggrin.gif и гледам да говоря с половин уста laugh.gif

• Автор

+ 1 :sobbing:

Аз пък не разбрах какво смяташ, че е най-красивата или че не е ;)

To и аз така съм го написала :sobbing:

Не мисля, че е най-красивата :P

Въпрос на вкус...

Сега чакам класацията за най-красив мъж, за да мога да се изкажа най-сетне на спокойствие, че тук някак ми втълпяват, че не ми е мястото... айде, де... biggrin.gif и гледам да говоря с половин уста laugh.gif

Жизел я вудях за пръв път преди не знам вече колко години по F1 (модния канал) и останах с широко отворена уста, толкова много ми хареса ;)

А за мъжете мога да дам предложение biggrin.gif

От горепосочените 19 ми харесаха само 3 - Гуинет Полтроу, Кери Уошингтън и кралицата на Йордания Рания. Към класацията бих добавил тези 4 изключително красиви дами:

1.Denise Richards

2.Nicole Ari Parker

3.Eva Mendes

4.Christina Milian

И като за край бих добавил момичето от клипа на "Миро - Губя контрол", което за жалост си нямам и на идея как се казва. :)

...А за мъжете мога да дам предложение biggrin.gif

Може ли по-конкретно, че ми стана любопитно?

Може ли по-конкретно, че ми стана любопитно?

Ми то ще е офтопик от тази тема

Но, щом си любопитен, моят топ 3 е:

1.Кевин Костнър

2.Колин Фарел

3.Koлъмбъс Шорт (вероятно не много от вас го знаят) :)

От горепосочените 19 ми харесаха само 3 - Гуинет Полтроу, Кери Уошингтън и кралицата на Йордания Рания. Към класацията бих добавил тези 4 изключително красиви дами:

3.Eva Mendes

Мда, Ева има голям чар :)

трите а-та са номер едно cool.gif : - анжелина , адриана , алба !!! :wors::yanim: а колко още хубави жени има ..... :wow::wub::P

Много ми е интересно с какво право разни сексуално-незадоволени пуберчета, дето сигурно наживо жена не са виждали, ще разправят, че Анжелина била грозна.....

Понякога си мисля, че интернет е доста вредно нещо :yanim:

Красотата е относително понятие...

Нещо, което е изключително красиво за мен, може да не се забележи от сумати на народ и това прави ли го грозно?!

Важното е на мен да ми харесва...

Много ми е интересно с какво право разни сексуално-незадоволени пуберчета, дето сигурно наживо жена не са виждали, ще разправят, че Анжелина била грозна.....

Всеки си има мнение! Не можеш да налагаш своето или общото мнение за някой на другиго!

Аз също не харесвам Анджелина. Да, красива е, но има много по-красиви от нея. Някак си... не си падам по "насила" създадените звезди! Какво, сега ще ме обвиниш ли?

Всеки си има мнение! Не можеш да налагаш своето или общото мнение за някой на другиго!

Аз също не харесвам Анджелина. Да, красива е, но има много по-красиви от нея. Някак си... не си падам по "насила" създадените звезди! Какво, сега ще ме обвиниш ли?

Наистина всеки си има мнение. Защото моето мнение е че Анджелина наистина е най-красивата жена в света. И не разбирам защо я наричаш "насила създадена звезда"?? Това ми звучи като поредния необоснован злобен коментар. Момичето има талант, има визия, какво и е "насила" създаденото?

И друго което ми е интересно, кои са тези много по-красиви от нея? Ако можеш да ми кажеш ще съм ти благодарен

Наистина всеки си има мнение. Защото моето мнение е че Анджелина наистина е най-красивата жена в света. И не разбирам защо я наричаш "насила създадена звезда"?? Това ми звучи като поредния необоснован злобен коментар. Момичето има талант, има визия, какво и е "насила" създаденото?

И друго което ми е интересно, кои са тези много по-красиви от нея? Ако можеш да ми кажеш ще съм ти благодарен

Някъде да съм казала, че тя е грозна или нещо подобно? Мисля, че нямаш основание да наричаш коментарът ми злобен! Признавам красотата й, но пак казвам, че тя не е най-красивата, просто постоянно се парадира с нея и тя е навсякъде, като много други актриси и холивудски звезди остават на заден план, въпреки че имат данни и като визия и като талант. Анджелина не ме впечатлява с нито едно от двете! Не ми се спори и не ми се обяснява, защото не обичам да говоря с хора, които са като кон с капаци! Примери мога да ти дам много - Моника Белучи, Меган Фокс, Джесика Алба, Скарлет Йохансон и много, ама много други! Сега не ми се изброява. Пак казвам-при такива класации не трябва да се поставя лимит за гласуване, защото по този начин е ясно какво ще се случи! Ей затова казвам, че не обичам "насила" създадени звезди!!! Сега стана ли ти по-ясно?

Някъде да съм казала, че тя е грозна или нещо подобно? Мисля, че нямаш основание да наричаш коментарът ми злобен! Признавам красотата й, но пак казвам, че тя не е най-красивата, просто постоянно се парадира с нея и тя е навсякъде, като много други актриси и холивудски звезди остават на заден план, въпреки че имат данни и като визия и като талант. Анджелина не ме впечатлява с нито едно от двете! Не ми се спори и не ми се обяснява, защото не обичам да говоря с хора, които са като кон с капаци! Примери мога да ти дам много - Моника Белучи, Меган Фокс, Джесика Алба, Скарлет Йохансон и много, ама много други! Сега не ми се изброява. Пак казвам-при такива класации не трябва да се поставя лимит за гласуване, защото по този начин е ясно какво ще се случи! Ей затова казвам, че не обичам "насила" създадени звезди!!! Сега стана ли ти по-ясно?

не :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.