Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Мисля, че ще хвана тендовагинит от толкова цъкане с мишката от местене на теми.За сметка на това новия подраздел набъбна до 183 теми, а все още не съм се прехвърлил по другите раздели, където има такива теми.
Ни съ оплаквайте, че и на двама ви готвя малко допълнителна работа.

Мисля си "тендовагинит" какво ли означава... :rolleyes:
Ти още си ми длъжник за вчерашния стрес. biggrin.gif

А иначе по темата, мисля си че изловихме всички рожденици (скрити и покрити).

Само с един поглед и... Калин бил на 19-ти, Иво на 22-ри, Метин на 31-ви...

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 99,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Ни съ оплаквайте, че и на двама ви готвя малко допълнителна работа.

Ти още си ми длъжник за вчерашния стрес. biggrin.gif

А иначе по темата, мисля си че изловихме всички рожденици (скрити и покрити).

Само с един поглед и... Калин бил на 19-ти, Иво на 22-ри, Метин на 31-ви...

Да, ама не си ме изловила..на 1-ви юни съм :rolleyes:

Да, ама не си ме изловила..на 1-ви юни съм :rolleyes:
Убу де, преблизително, не съм влизала в самите теми а видях кога са пуснати т.е. някой малко е избързал и ме е подвел. biggrin.gif

Така като си ми на мушка, губили се Out Of Sight едно момиче, нещо да знаеш?

Ама верно, че беше в деня на детето, както "оня" е в деня на лъжльото biggrin.gif Щях да се усетя. :handshake:

Около 50 теми се бяха скрили във "всичко останало" - ама и там ги намерих аз :rolleyes:

До 265 ги докарахме. - във "празните приказки не остана с ключова дума "рожден". Сега подхващам тези, които са с "имен" :handshake:

Убу де, преблизително, не съм влизала в самите теми а видях кога са пуснати т.е. някой малко е избързал и ме е подвел. biggrin.gif

Така като си ми на мушка, губили се Out Of Sight едно момиче, нещо да знаеш?

Ама верно, че беше в деня на детето, както "оня" е в деня на лъжльото biggrin.gif Щях да се усетя. :dancing18:

То т'ва заради часовника на форума..и аз отначало си мислех, че е избързано с темата, ама се оказа, че не е biggrin.gif

У ваше село си е момичето, дето ти се губи..учи..и леко мести общежитието :cheers:

Около 50 теми се бяха скрили във "всичко останало" - ама и там ги намерих аз :rolleyes:

До 265 ги докарахме. - във "празните приказки не остана с ключова дума "рожден". Сега подхващам тези, които са с "имен" :handshake:

Аз, па карам по страници и само слагам отметки на темите, които са за местене и ги местя наведнъж.

На кака работните пчелички т.е. търтейчета, ама май второто не звучи добре. biggrin.gif

Алоу Бог на седмия ден си почивал, вий на к'во го объртнахте тука. laugh.gif

:rolleyes: отварям аз 26 теми, започвам да ги местя и докато стигна до началото -установявам, че някой вече им е теглил балтията :handshake:

По-лесно е , ама трябва да гледаш всички теми от страницата и да четеш заглавията.А аз търся само в заглавията, след това темите местя една по-една.

Абе - 281 теми ги направихме вече , обаче има доста повтарящи се - тоест ще трябва и да се обединяват.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

тоест ще трябва и да се обединяват.

Тук вече си ти...аз ще преместя каквото е останало, а ти може да ги обединяваш, защото нямам права за обединяване на теми...

ахам biggrin.gif голям майтап става :

току -що обединих три теми за празника на детето, и като чукнах да преместя обединената вече тема във "празници и честитки" - темата вече беше отлетяла :rolleyes:

хих

след малко пускам двете бабички на които трябваше да бия шута още преди половин час , и след това ще се заема със обединяването на теми в новия раздел

Признавам си - аз бях laugh.gif Още, като се появи раздела си знаех, че ще се настъпваме един-друг, като местим темите biggrin.gif

А аз тука си клатя краката /да Трихо, така правя когато не стигат пода :P / и се чудя дали да не ви донеса студени питиета, че голямо бачкане му ударихте днес. Летят някакви теми отляво и отдясно, аз току се навеждам някоя да не ме удари, голям екшън, голяма фантастика. biggrin.gif

Айде грабвайте. Алкохол не предлагам, винете Данчо. :)

44570886.Colddrinks.jpg

Признавам си - аз бях laugh.gif Още, като се появи раздела си знаех, че ще се настъпваме един-друг, като местим темите biggrin.gif

Аз за тва си трайкам,да не ме настъпвате по мазолите biggrin.gif

Аааа нищо, само дето не носи. Алкохола имал някакъв старанен ефект върху него, замъглявал му преценката. Аз за първи път чувам за такова нещо. biggrin.gif

Аааа нищо, само дето не носи. Алкохола имал някакъв старанен ефект върху него, замъглявал му преценката. Аз за първи път чувам за такова нещо. biggrin.gif

Мисля си,че това са слухове и спекулации biggrin.gif

Чудя се дали на перушинестия днес са му оскубали космите от мое име ? :)

Мерси за питието.

Досега редактирах заглавия и обединявах теми - то си е ...ало и майката, и лелята и чичото и свакото тази работа.....Всеки кой от където минал пускал по една тема дали за ЧРД или за имен ден без дори да се порови да види, дали няма такава от миналата година.

Ахам.

А бабичките ги пуснах.

Факт.

А ЛС-то кой да напише за отговор ? Мда. може и да бъде публикация в блога ? замисляла ли си се, че "блог" звучи като "благ"?

Чудя се видя ли подаръка от мен biggrin.gif

Мисля си къде си беше наврял жисиема,та не звънна да кажеш,че си в Самоводене... :blink:

Мисля си къде си беше наврял жисиема,та не звънна да кажеш,че си в Самоводене... :)

А кой ще чете в темата - къде отивам ?! :down::):angry:

Док, за теб :blink:

мерси kiss.gif довечера след работа - ще пия една на крак и ще си мисля за тебе :speak:

мерси kiss.gif довечера след работа - ще пия една на крак и ще си мисля за тебе :blink:

Мола, ама друго щеше да сте трима на снимката :):down:biggrin.gif:speak:kiss.gif

А кой ще чете в темата - къде отивам ?! :blink::speak::down:

Ти го беше писал тва там на 1-ви следобед,когато вече съм бил в Търново,без нет...Сори :)

А тва на снимката сме аз и Лео :)

Ти го беше писал тва там на 1-ви следобед,когато вече съм бил в Търново,без нет...Сори :)

А тва на снимката сме аз и Лео :speak:

няма нужда да ми казваш - цицките на Лео ги познавам отдалече :blink:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.