Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Хахахахха..днеска е много яко в даскало, денят на самоуправлението.Не мога да повярвам, че на някои от съучениците ми им отива да са даскали... леле biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.giflaugh.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

мисля си, че не трябваше сутринта да се радвам, че нямам работа...... От два часа не съм сядал и за 5 минутки.Само идвам, паля цигара, две-три дръпвания - и хайде пак .....

Хахахахха..днеска е много яко в даскало, денят на самоуправлението.Не мога да повярвам, че на някои от съучениците ми им отива да са даскали... леле biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.giflaugh.gif

Аз миналата година бях директор biggrin.gif ...ама не ми дадоха да издавам заповеди sad.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Мисля си, че не биваше да се бъзикам толкова с колегата, дето беше болен, щото днес аз се тръшнах sad.gif

То си личи, че съм вкъщи - бая съм активна - цели 3-4 поста.

Чудя се как да си оправя гласа след цялото викане днес!?

Чудя се как да си оправя гласа след цялото викане днес!?

Единият ми професор ме посъветва за кашлицата и пресипналият ми глас - много ром с малко чай biggrin.gif

Единият ми професор ме посъветва за кашлицата и пресипналият ми глас - много ром с малко чай

След всичкия алкохол днес и който ме чака довечера не съм сигурен дали ще се окаже добра идея!

След всичкия алкохол днес и който ме чака довечера не съм сигурен дали ще се окаже добра идея!

ей, ама и ти се пропи!

ей, ама и ти се пропи!

Абитуриенти сме все пак!

Все пан тая алкохолна индустрия се издържа главно от квартални пияници и абитуриенти!

Абитуриенти сме все пак!

Все пан тая алкохолна индустрия се издържа главно от квартални пияници и абитуриенти!

Малееее...верно, че и ти абитуриент :)

Съвсем бях забравила!

Ей, искам снимки!!! И умната с пиенето...е питай доктора, аз като бях абитуриентка колко внимателна бях. Милият, цяла нощ чакаше да му се вясна в токсикологията, ама така и не стигнах до там :ass:

За това ,че на нас българите просто не ни се работи sad.gifsad.gif

...колко малко хора го разбират...колко малко хора го признават...

що бе? Аз днес работих.....

...колко малко хора го разбират...колко малко хора го признават...

За съжаление ,още май доста хора живеят с грешната представа -"българите сме трудолюбив народ"

що бе? Аз днес работих.....

То и аз, а и доста хора още ...:):):ass:Ама това не променя мнението ми

За съжаление ,още май доста хора живеят с грешната представа -"българите сме трудолюбив народ"

...и красиви...и много умни...и много дружелюбни...и много гостоприемни...и много...много...

...и красиви...и много умни...и много дружелюбни...и много гостоприемни...и много...много...

..комплексирани...... cool.gifbiggrin.gif

и леко.....ама съвсем леко....завистливи biggrin.gif

и леко.....ама съвсем леко....завистливи biggrin.gif

Прекалено тактично го каза...много, ама много сме завистливи...

мисля си,че почнах да се нервя : )

...странни хора....или смешни...въпрос на гледна точка

още ли не вдяваш, че кой дава няма значение????????????????????????????????

мен ме вълнува щастието на другите, а не АЗ-ът ми

привеждаш абсурдни аргументи за нещо безобидно

наясно съм, че всяка връзка с мен може да е в твой ущърб, но афишилайки, че нямаш нищо общо с мен прекаляваш

последните два поста са за триене

*афиширайки

държа да афиширам biggrin.gif

държа да афиширам biggrin.gif

мисля си, че винаги съм обожавал умението ти да си рязка...

..комплексирани...... cool.gifbiggrin.gif

Абсолютно си прав-рядко хора да са по реда си-ама тогава 90-те % комплексари се мъчат да обсебят с комплексите си и другите biggrin.gif -ама няма да стане biggrin.gifbiggrin.gif

И си мисля...днес къде ли да излезна,та да комплексирам комплексарите biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

и скромни..

Мисля си за храна.ГЛАДНА СЪМ! ;)

мисля, че разбирам, че някой търпеливо изчака заминаване на Трихо, познавайки навиците му, за да се възползва от това. Мисля, че предумишлените злодеяния се наказват по-строго от закона, защото предполагат повече злоба към човешкият род...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.