Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпити след 7 клас

Featured Replies

Хора,я пробвайте http://www.mon.bg/opencms/opencms/news/rezultati.html

• Отговори 233
  • Прегледи 137,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Определиха правилата за кандидатстване след 7-ми клас Единствената промяна през новата учебна година в средното образование е свързана с обединяването на външното оценяване след седми клас с приемн

• Изпитите след 7-ми клас - отново с тестове Преди Коледа Министерството на образованието ще обяви новия формат за изпитите след 7-ми клас. Това каза във Варна министърът на образованието Серг

Не става!!!

Ето къде могат да се проверят резултатите за хасково:РИО Хасково

Edit:

Аз като гледам май са спряли сайта на МОН и ще го пуснат когато оправят бъркотията!!

Редактирано от ReflecT (преглед на промените)

zdraveite xorca..stana 11 i polovina a oniq ne gi puskat na men li4no mi pisna da gi 4akam!!sqka6 nqmaxa vreme tiq dni da proverqvat!!!ot 6 visq na toq komp i mi pisna mnoo!! angry.gif te tiq ni precakaxa e!!xaide uspex na vsi4ki koito kandidatsvaxa i ako iskate da p6em tuk sam ;)

От пресцентъра на МОН съобщиха, че в момента сайтът на министерството е недостъпен.

Това е заради претоварване на системата от голямата посещаемост във връзка с информацията, че днес на сайта ще бъдат публикувани резултатите от изпитите по български език и математика за кандидатстване след 7 клас.

В момента има срив в системата, който се опитваме да отстраним, добавиха от МОН. Влизането в сайта все пак е възможно, но става изключително бавно.

Резултати от изпитите ще бъдат качени в края на работния ден, тъй като в момента се обработват, уточниха от министерството.

Взе да ми писва вече,никъде няма отговори,а някои си знаят оценките.Ако някой знае нещо за Варна да казва щото напраооо sad.gif

А случайно да знаете някой друг сайт ,в който мога да проверя резултатите за Варна, щото в рио варна няма нищо ?Тея от МОН са големи некадърници!

А случайно да знаете някой друг сайт ,в който мога да проверя резултатите за Варна, щото в рио варна няма нищо ?Тея от МОН са големи некадърници!
В сайта на Рио-то са написали, че сайта на МОН се е скапал и, че резултатите ще излязат след работния ден
Оценките за София област ТУК А знаели някои къде мога да проверя оценките без входящият номер!
Навсякъде е с входящ номер

Пфф тези хора кога смятат да ни предоставят вьзможността да си провеерим резултатите бе ве4е се отег4авам......

някой знае ли за Стара Загора от къде да ги видим тия резултати

можеш да ги видиш на този адрес ето тук оба4е още не са ги изкарали.

Явно ще се наложи да чакаме до късния следобед в най-добрия случай.Предполагам,че утре вече ще ги има резултатите,ама след дъжд-качулка.То така или иначе трябва да се ходи до училищата-майки за да видим горе-долу къде сме в списъка,щото само някакви точки и оценки нищо не говорят.А тези от РИО-Пловдив (май и-Варна) не се надявайте да се размърдат.Министерството за втора поредна година се проваля в една и съща и то толкова проста задача!Не че не ми беше ясно на мен,че нещо ще се прецака-все пак сме в нашата "мила" България и министъра е много загризен (както и всички в министерството и държавата) да си разберем резултатите по възможно най-бавния и труден начин.На тях ще кажа : Браво!Успяхте! ;) .Абе кво да ви кажа-България! angry.gif:down:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.