Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпити след 7 клас

Featured Replies

много се извинявам на всички за глупостта ми.На края се оказа че наистина съм въвел грешен вх.номер.Сайта работи!!!

И какви са ти оценките?

• Отговори 233
  • Прегледи 138,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Определиха правилата за кандидатстване след 7-ми клас Единствената промяна през новата учебна година в средното образование е свързана с обединяването на външното оценяване след седми клас с приемн

• Изпитите след 7-ми клас - отново с тестове Преди Коледа Министерството на образованието ще обяви новия формат за изпитите след 7-ми клас. Това каза във Варна министърът на образованието Серг

а бе хора колко цифри трябва да е вх. НОМЕР :rolleyes:

кажете де 4е брат ми не ги знае

ИМАЛИ НЯКОЙ ИСКАМ САМО ДА ЗНАМ КОЛКО ЦИФРИ Е КОДА ЩОТО АЗ ИМАМ ЕДИН КОЙТО Е 5 ЦИФРИ sad.gif

Цифрите за Варна са 8, за другите градове не знам

За Сливен резултатите могат да се изтеглят от тук, явно са разпределени по регионалните инспекторати вече ohmy.gif

Доста слабички са резултатите:

Средният успех по математика е 3.76.

Двойките са над 1100, а отличните оценки са само 5.

По-висок е средният успех по БЕЛ - 4.53.

Като пълните шестици са само 8, но слабите оценки са само 53.

Редактирано от kmvasilev (преглед на промените)

а бе хора колко цифри трябва да е вх. НОМЕР :ph34r:

кажете де 4е брат ми не ги знае

ИМАЛИ НЯКОЙ ИСКАМ САМО ДА ЗНАМ КОЛКО ЦИФРИ Е КОДА ЩОТО АЗ ИМАМ ЕДИН КОЙТО Е 5 ЦИФРИ sad.gif

Трябва да се въведе вх.№ ,който е 8 цифри и в служебната бележка е горе до името. И аз се обърках от начало, но благодарение на постовете в тази тема загрях и вече успях да видя резултата. Благодаря на всички! laugh.gif

Входящия номер е 8 цифрен и се намира горе до името cool.gif

Може ли накой да ми каже минималния бал от миналата година за НЕГ Бургас? :speak:

Погледни в сайта на РИО Бургас.

Здравейте, разбрах че има таблица с информация за превръщането на точките от изпитите в оценки или нещо подобно но не мога да я намеря. Ще съм благодарен, ако ми покажете къде е. Благодаря предварително.

Здравейте, разбрах че има таблица с информация за превръщането на точките от изпитите в оценки или нещо подобно но не мога да я намеря. Ще съм благодарен, ако ми покажете къде е. Благодаря предварително.

Това пък за какво ти е сега? Нали вече всичко е ясно?

Скала по математика

Скала по БЕЛ.

Редактирано от Nadi (преглед на промените)

Привет, за пръв път стъпвам във форума ;) някой има ли информация дали ще се намерят днес списъците от първо класиране по училища след 7 клас. Уморих се да чакам а ... ми "мирише на море..."

Привет, за пръв път стъпвам във форума :) някой има ли информация дали ще се намерят днес списъците от първо класиране по училища след 7 клас. Уморих се да чакам а ... ми "мирише на море..."

Вероятно утре след 10:00 ще бъдат пуснати по градовете от регионалните инспекторати. За днес е почти сигурно, че няма да се появят ;)

Кажете къде мога да видя приетите след 1-во класиране или поне аз къде съм приет?

ами по бел имам 5.500 а по математика имам 4.821

Кажете къде мога да видя приетите след 1-во класиране или поне аз къде съм приет?

ами и аз сега търся.трябва да е с линка от сайта където проверявахме резултатите

ами по бел имам 5.500 а по математика имам 4.821

ами и аз сега търся.трябва да е с линка от сайта където проверявахме резултатите

И на мен ми казаха че е на саита на който си видяхме уценките МОН , но като си напиша вх. номер и егн-то ми излизат само уценките, никъде не пише къде сам приет.

EDIT : Резултатите от І класиране ще бъдат публикувани днес след 12:30 ч.Пак на този сайт МОН

Редактирано от Te4Yyy (преглед на промените)

Резултатите от първо класиране ще бъдат публикувани тук и ли тук laugh.gif само, че ще бъдат официално пуснати чак след 12:30 ( но аз лично вярвам и се надявам да е по- рано) :go ahead:

Резултатите от първо класиране ще бъдат публикувани тук и ли тук laugh.gif само, че ще бъдат официално пуснати чак след 12:30 ( но аз лично вярвам и се надявам да е по- рано) :)

благодаря за информацията.аз това го бях намерил вече,но не бях сигурен дали е вярно.

Резултатите от първо класиране на кандидатстващите за прием в профилирани и

професионални гимназии след завършен 7. клас ще бъдат публикувани

днес, 11 юли 2008 г., след 13 часа на адрес: http://7klas.mon.bg

супер,излязоха резултатите.не мога да не се похваля-класиран съм в първа немска ;):):)

Да се похваля и аз съм приет от парво желание.

И аз сьм приет в ПГ по електротехника и електроника :) ,ако може да попитам някой знае ли кога и кьде трябва да подаваме документите след като сме приети ?

И аз сьм приет в ПГ по електротехника и електроника :P ,ако може да попитам някой знае ли кога и кьде трябва да подаваме документите след като сме приети ?

В понеделник. Аз съм приет в ПГСАГ - Пловдив

В понеделник, в училището, където си приет се подава документите. Аз съм приет в ПГСАГ - Пловдив

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.