Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпити след 7 клас

Featured Replies

много се извинявам на всички за глупостта ми.На края се оказа че наистина съм въвел грешен вх.номер.Сайта работи!!!

И какви са ти оценките?

• Отговори 233
  • Прегледи 137,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Определиха правилата за кандидатстване след 7-ми клас Единствената промяна през новата учебна година в средното образование е свързана с обединяването на външното оценяване след седми клас с приемн

• Изпитите след 7-ми клас - отново с тестове Преди Коледа Министерството на образованието ще обяви новия формат за изпитите след 7-ми клас. Това каза във Варна министърът на образованието Серг

а бе хора колко цифри трябва да е вх. НОМЕР :rolleyes:

кажете де 4е брат ми не ги знае

ИМАЛИ НЯКОЙ ИСКАМ САМО ДА ЗНАМ КОЛКО ЦИФРИ Е КОДА ЩОТО АЗ ИМАМ ЕДИН КОЙТО Е 5 ЦИФРИ sad.gif

За Сливен резултатите могат да се изтеглят от тук, явно са разпределени по регионалните инспекторати вече ohmy.gif

Доста слабички са резултатите:

Средният успех по математика е 3.76.

Двойките са над 1100, а отличните оценки са само 5.

По-висок е средният успех по БЕЛ - 4.53.

Като пълните шестици са само 8, но слабите оценки са само 53.

Редактирано от kmvasilev (преглед на промените)

а бе хора колко цифри трябва да е вх. НОМЕР :ph34r:

кажете де 4е брат ми не ги знае

ИМАЛИ НЯКОЙ ИСКАМ САМО ДА ЗНАМ КОЛКО ЦИФРИ Е КОДА ЩОТО АЗ ИМАМ ЕДИН КОЙТО Е 5 ЦИФРИ sad.gif

Трябва да се въведе вх.№ ,който е 8 цифри и в служебната бележка е горе до името. И аз се обърках от начало, но благодарение на постовете в тази тема загрях и вече успях да видя резултата. Благодаря на всички! laugh.gif

Входящия номер е 8 цифрен и се намира горе до името cool.gif

Може ли накой да ми каже минималния бал от миналата година за НЕГ Бургас? :speak:

Погледни в сайта на РИО Бургас.

Здравейте, разбрах че има таблица с информация за превръщането на точките от изпитите в оценки или нещо подобно но не мога да я намеря. Ще съм благодарен, ако ми покажете къде е. Благодаря предварително.

Здравейте, разбрах че има таблица с информация за превръщането на точките от изпитите в оценки или нещо подобно но не мога да я намеря. Ще съм благодарен, ако ми покажете къде е. Благодаря предварително.

Това пък за какво ти е сега? Нали вече всичко е ясно?

Скала по математика

Скала по БЕЛ.

Редактирано от Nadi (преглед на промените)

Привет, за пръв път стъпвам във форума ;) някой има ли информация дали ще се намерят днес списъците от първо класиране по училища след 7 клас. Уморих се да чакам а ... ми "мирише на море..."

Привет, за пръв път стъпвам във форума :) някой има ли информация дали ще се намерят днес списъците от първо класиране по училища след 7 клас. Уморих се да чакам а ... ми "мирише на море..."

Вероятно утре след 10:00 ще бъдат пуснати по градовете от регионалните инспекторати. За днес е почти сигурно, че няма да се появят ;)

Кажете къде мога да видя приетите след 1-во класиране или поне аз къде съм приет?

ами по бел имам 5.500 а по математика имам 4.821

Кажете къде мога да видя приетите след 1-во класиране или поне аз къде съм приет?

ами и аз сега търся.трябва да е с линка от сайта където проверявахме резултатите

ами по бел имам 5.500 а по математика имам 4.821

ами и аз сега търся.трябва да е с линка от сайта където проверявахме резултатите

И на мен ми казаха че е на саита на който си видяхме уценките МОН , но като си напиша вх. номер и егн-то ми излизат само уценките, никъде не пише къде сам приет.

EDIT : Резултатите от І класиране ще бъдат публикувани днес след 12:30 ч.Пак на този сайт МОН

Редактирано от Te4Yyy (преглед на промените)

Резултатите от първо класиране ще бъдат публикувани тук и ли тук laugh.gif само, че ще бъдат официално пуснати чак след 12:30 ( но аз лично вярвам и се надявам да е по- рано) :go ahead:

Резултатите от първо класиране ще бъдат публикувани тук и ли тук laugh.gif само, че ще бъдат официално пуснати чак след 12:30 ( но аз лично вярвам и се надявам да е по- рано) :)

благодаря за информацията.аз това го бях намерил вече,но не бях сигурен дали е вярно.

Резултатите от първо класиране на кандидатстващите за прием в профилирани и

професионални гимназии след завършен 7. клас ще бъдат публикувани

днес, 11 юли 2008 г., след 13 часа на адрес: http://7klas.mon.bg

И аз сьм приет в ПГ по електротехника и електроника :) ,ако може да попитам някой знае ли кога и кьде трябва да подаваме документите след като сме приети ?

И аз сьм приет в ПГ по електротехника и електроника :P ,ако може да попитам някой знае ли кога и кьде трябва да подаваме документите след като сме приети ?

В понеделник. Аз съм приет в ПГСАГ - Пловдив

В понеделник, в училището, където си приет се подава документите. Аз съм приет в ПГСАГ - Пловдив

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.