Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпити след 7 клас

Featured Replies

Аз съм приет в СМГ :P

• Отговори 233
  • Прегледи 137,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Определиха правилата за кандидатстване след 7-ми клас Единствената промяна през новата учебна година в средното образование е свързана с обединяването на външното оценяване след седми клас с приемн

• Изпитите след 7-ми клас - отново с тестове Преди Коледа Министерството на образованието ще обяви новия формат за изпитите след 7-ми клас. Това каза във Варна министърът на образованието Серг

Моля ви кажете някой сайт за да проверя резултата обаче без ЕГН и входящ номер sad.gif пробвах със един invite-bg или нещо такова като беще написано но на мен не ми работе,всъщност ми влиза в сайта ама аз не разбирам къде да цъкна плс помогнете ми!

Интересно ми е как можеш да очакваш да видиш резултаите, без да посочиш тези данни! Ти ЕГН-то си ли не знаш или си изгубила служебните служебната бележка? Как може все още да има толкова заблудени хора?! :)

• 5 месеца по-късно...

Абе темата е малко стара но тази година ще кандидатствам и искам да се поинтересувам например в училището което ще искам имат примерни изисквания за бал и следните(примерни):

Оценка от изпита по БЕЛ+утроена оценака от изпита по маематика+оценка от свидетелството за завършен 7клас по Физика...в такъв случай важна ли е оценката по биология и химия напраимер???

Зависи в кое училище искаш да ходиш, както и в каква паралелка искаш да бъдеш. Поне така знам и не съм 100% сигурна, защото аз сега също ще кандидатствам, но мисля да кандидатствам за математическа, а там не ми искат оценки по нещо друго освен БЕЛ и Математика...

• 4 месеца по-късно...

Искам да попитам някого дали скоросе е явявал на такъв изпит по БЕЛ или по Математика и да ми каже трудно ли е и дали квесторите са любезни, дали ти стига времето да напишеш теста.

БЛАГОДАРЯ предварително

има пробни изпити - иди и ще видиш

Малкият ми братовчед беше преди 2-3 години и доколкото помня, беше голяма занимавка с регистрацията. Иначе като цяло ако си знаеш материала, ще се справиш. Квесторите са учители в училището, в което държиш изпита и зависи до човека. А времето е пре-предостатъчно.

• 3 седмици по-късно...

здравейте аз съм 7клас и ще кандидатства и се питах трябва ли да се податат някакви докоменти за национален изпит

Редактирано от b0928 (преглед на промените)

какъв смисъл национален изпит?Ако искаш да кандидатсваш в друг град може , но след изпита като излезнат оценките

• 4 седмици по-късно...

Понеже предполагам, че може да има заинтересовани, давам ви линк към въпроите, оговорите и текста за преразказ от изпита тази година. ЦЪК

Може да е безсмислено, защото заинтересованите биха поровили и щяха лесно да открият това, но все пак...

Тези, които тази година са ходили на изпит могат да пресметнат резултата си ако помнят къде какво са отбелязвали. Ако нямат търпение до 2 юли :angry:

• 2 седмици по-късно...

И аз вече завърших 7 клас и се явих в приемните изпити, особено тестът по БЕЛ беше да не казвам доста, обаче все пак беше лесен, с нетърпение очаквам резултатите. Ако някой знае кога ще ги публикуват в нета моля да ми съобщи ако може. Пожелавам на всички седмоклосници да изкарат високи оценки и да ги приемат в училището, където ще кандидатстват!!! cool.gifcool.gifcool.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

И аз вече завърших 7 клас и се явих в приемните изпити, особено тестът по БЕЛ беше да не казвам доста, обаче все пак беше лесен, с нетърпение очаквам резултатите. Ако някой знае кога ще ги публикуват в нета моля да ми съобщи ако може. Пожелавам на всички седмоклосници да изкарат високи оценки и да ги приемат в училището, където ще кандидатстват!!! cool.gifcool.gifcool.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Миналата година можеше да се проверят на http://7klas.mon.bg/. :rolleyes:

Искам да попитам просто от л/бопитство как ви се е сторил изпитът по математика.Аз съм в 11 клас и учителя ни го даде да го разгледаме и да ви кажа имаше доста объркващи задачи.Незнам но това е мое мнение.Добре че съм кандидатствал преди.

Искам да попитам просто от л/бопитство как ви се е сторил изпитът по математика.Аз съм в 11 клас и учителя ни го даде да го разгледаме и да ви кажа имаше доста объркващи задачи.Незнам но това е мое мнение.Добре че съм кандидатствал преди.

По мое мнение не беше лесен.Доста по объркващ и труден от този по БЕЛ

;)

Да, тестът по математика ми се стори доста по-труден.. sad.gif Тестовете ги има в сайта на МОН, който иска да ги разгледа.. :)

Претърсих Гугъл, сайта на МОН, сайта на РИО за София-град и какво ли още не, и навсякъде или има някакъв проблем при проверяване на резултатите, или въобще няма къде да ги провериш.Моля ако някой знае от къде просто да даде точен линк към мястото, където въвеждаш ЕГН и Входящ номер, защото вече си търся оценките от един час.Мерси предварително.

Значи определено не е трудно. Изпита го гледах и го реших ей така да се пробвам. Ми трябваха ми 30 минути! Вие разполагате с 3 часа. Ако някой има по малко от 5 на този изпит, то той определено не се е готвил. Като под това разбирай "спал в час по математика". Супер лесни задачи. А по новините кви ги дрънкат - труден бил. Само оправдават лошата подготовка която дават и лошите си педагогически умения.

Това не говори добре човек. Ако ще кандидатсваш с математика после, по добре се стегни

Редактирано от shoshon (преглед на промените)

Аз искам да попитам накой знае ли каде са поблукувани резултатите от изпитите по български и математика за 7-ми клас? Ще съм ви благдарна ако ми кажете линк с резултатите. :eek:

хм, я и аз да се похваля с моето дете

БЕЛ 5,107

М-ка 3,786

Извинявайте исках да ви попитам дали може да се проверяват резултатите от изпитите за кандидатстване след 7 клас само с ЕГН без входящия номер???? Благодаря предварително!!!

Извинявайте исках да ви попитам дали може да се проверяват резултатите от изпитите за кандидатстване след 7 клас само с ЕГН без входящия номер???? Благодаря предварително!!!

погледни линка по-горе - искат и номер освен ЕГН

хм, я и аз да се похваля с моето дете

БЕЛ 5,107

М-ка 3,786

Браво!

Истината е ,че по БЕЛ беше доста по-лесен,защото има 49 слаби оценки ,а по математика 1159.По матемематика ходих на уроци,но пък преди испита повръщах цяла вечер през 2 часа sad.gif Можеше да имам и 4 иначе,защото много ми се спеше biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.