Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпити след 7 клас

Featured Replies

Браво!

Истината е ,че по БЕЛ беше доста по-лесен,защото има 49 слаби оценки ,а по математика 1159.По матемематика ходих на уроци,но пък преди испита повръщах цяла вечер през 2 часа sad.gif Можеше да имам и 4 иначе,защото много ми се спеше biggrin.gif

споко, всичките ще имате по-ниски оценки по м-ка предвид идиотските задачи. така, че просто бала, с който ще влезете ще е по-нисък

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Отговори 233
  • Прегледи 137,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Определиха правилата за кандидатстване след 7-ми клас Единствената промяна през новата учебна година в средното образование е свързана с обединяването на външното оценяване след седми клас с приемн

• Изпитите след 7-ми клас - отново с тестове Преди Коледа Министерството на образованието ще обяви новия формат за изпитите след 7-ми клас. Това каза във Варна министърът на образованието Серг

погледни линка по-горе - искат и номер освен ЕГН

БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА, НО НА МЕН МИ СЕ ИСКАШЕ ДА ЗНАМ ДАЛИ СЕ ПРОВЕРЯВАТ БЕЗ ВХОДЯЩИ НОМЕРИ

Аз миналата година нито на уроци по нещо съм ходила,нито съм давала голям зор за бел и математика.Само седмицата преди изпита по бел реших около 50 теста и изкарах 4.446.А по математика в деня преди изпита преговорих задачите за движение,защото отсъствах когато ги обясняваха,в деня на изпита се събудих с 39градуса температура и пак имах 4.107

А теста по математика от тази година има ли го качен някъде,защото не желая да ги сравнявам при положение,че единия не съм го видяла.

Редактирано от iordanka_h.s (преглед на промените)

БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА, НО НА МЕН МИ СЕ ИСКАШЕ ДА ЗНАМ ДАЛИ СЕ ПРОВЕРЯВАТ БЕЗ ВХОДЯЩИ НОМЕРИ

Изпрати SMS на кратък номер 1917 с текст EGN и твоето ЕГН

и ще получиш SMS с резултатите от твоите изпити.

Изпрати SMS на кратък номер 1917 с текст EGN и твоето ЕГН

и ще получиш SMS с резултатите от твоите изпити.

[/q

Много ти благодаря, спаси ми живота!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Значи определено не е трудно. Изпита го гледах и го реших ей така да се пробвам. Ми трябваха ми 30 минути! Вие разполагате с 3 часа. Ако някой има по малко от 5 на този изпит, то той определено не се е готвил. Като под това разбирай "спал в час по математика". Супер лесни задачи. А по новините кви ги дрънкат - труден бил. Само оправдават лошата подготовка която дават и лошите си педагогически умения.

Муцкаа, кат си толко дОбър, а земи ми реши 49-та.

Муцкааа, и още един въпрос - ти що не зе да са явиш, чи да има някоя 6-ца? -

Муцкааа, и един ..., едно ... - ей такова, не го знам - едно е да решиш задачите, друго е да ги решиш вярно.

Муцкаааа, ама по граматиката си много зян.

Редактирано от pepspi (преглед на промените)

Вижте в сливенското РИО как са дадени резултатите от изпитите на седмокласниците. http://new.sliven.net/web/rio-sl/

Трябва ми нещо подобно за Стара Загора. Дали някой може да помогне?

Има ли сайт, където да показват списък на резултатите от изпитите за кандидатстване след 7 клас за Бургас? Питам ви, защото някъде бях срещнала такъв списък, ама не беше за бургас, за друг град беше (не си спомням за кой). Искам да видя списъка, понеже искам да сравня бала на другите деца с моя и да преценя дали ще съм приета в ГПАЕ "Гео Милев в Бургас. Общият ми бал за профил чуждоезиков е 29,5. Според вас с този бал възможно ли е да ме приемат в "ГПАЕ "Гео Милев" още в първото класиране. Чакам отговори и предварително ви благодаря!!!

Има ли сайт, където да показват списък на резултатите от изпитите за кандидатстване след 7 клас за Бургас?

Виж това

http://rio.bourgas.org/files/Microsoft%20W...enki_Izpiti.pdf

А сега ти ми намери за Стара Загора

Виж това

http://rio.bourgas.org/files/Microsoft%20W...enki_Izpiti.pdf

А сега ти ми намери за Стара Загора

Първо искам да ти се отблагодаря за линка. Вече от два часа търся резултатите от Ст. Загора, но никъде не можах да ги намеря, за което се извинявам много sad.gifsad.gifsad.gif . Все пак ще продължа да търся, ако ги намеря непременно ще ги кача тук.

Има ли сайт, където да показват списък на резултатите от изпитите за кандидатстване след 7 клас за Ямбол ?

Първо искам да ти се отблагодаря за линка. Вече от два часа търся резултатите от Ст. Загора, но никъде не можах да ги намеря, за което се извинявам много sad.gifsad.gifsad.gif . Все пак ще продължа да търся, ако ги намеря непременно ще ги кача тук.

Тук не става ли? http://rio.escom.bg/start.php?RIO_NUMBER=24

Избираш си Зарата,Прием 2009/2020,Оценки 7клас...

Редактирано от crussader (преглед на промените)

НЕ. Искам резултатите на учениците от областта.

Редактирано от CraZy_Girl26 (преглед на промените)

Оттам също ще стане обаче ние искаме да видим оценките на всички деца за да ги съпоставим и да резберем каква е възможността да ни приемат в желаното училище.

Оттам също ще стане обаче ние искаме да видим оценките на всички деца за да ги съпоставим и да резберем каква е възможността да ни приемат в желаното училище.

да

Точно на изпита след 7 седми клс по математика ми се струва че им аобъркам отговор.

Въпроса е 41 и той гласи:

В една област има 3 града:А,Б,В.Жителите на А винаги казват истината, жителите на Б винаги лъжат, а жителите на В - ако веднъж са излъгали, следващия път задължително казват истината, и ако са казали истината следващия път задължително лъжат.В един от градовете избухнал пожар и жител на областта провел следния разговор с дежурния на единствената пожарна.

-В нашия град има пожар!

-Къде е пожарът?

-В град В.

За кой от градовете е трябвало да се отправи пожарната?

А)"А" Б)"Б" В)"В" Г)"Не може да се определи"

Според ключа с отговорите верния отговор е А.

Според мен е Г и затова питам за повече мнения.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ами ако го караме отзад напред, ако отговорът е А, тогава жителят не би трябвало да лъже/в нашия град има пожар/.

Той обаче очевидно лъже, защото казва че пожарът е в град В.

Получава се някакъв парадокс.

Ако погледнем от друга страна, жителите на В или лъжат, или не.

Следователно, ако жителят е от В, то или в неговия град има пожар, или пожарът е в град В.

На той очевидно не е от В, тъй като ако беше от В, тогава и двете твърдения биха били верни.

Да разгледаме вероятността той да е от Б:

Тогава в неговия град няма пожар и пожарът не е в град В - остава да е в А - той винаги лъже.

Ако е от А:

Тогава в неговия град наистина има пожар, но същевременно пожарът е в град В - получава се парадокс.

Единственият случай, където където няма парадокси е ако жителят е от Б, а пожарът е станал в А.

Малко объркано става...

Ами ако го караме отзад напред, ако отговорът е А, тогава жителят не би трябвало да лъже/в нашия град има пожар/.

Той обаче очевидно лъже, защото казва че пожарът е в град В.

Получава се някакъв парадокс.

Ако погледнем от друга страна, жителите на В или лъжат, или не.

Следователно, ако жителят е от В, то или в неговия град има пожар, или пожарът е в град В.

На той очевидно не е от В, тъй като ако беше от В, тогава и двете твърдения биха били верни.

Да разгледаме вероятността той да е от Б:

Тогава в неговия град няма пожар и пожарът не е в град В - остава да е в А - той винаги лъже.

Ако е от А:

Тогава в неговия град наистина има пожар, но същевременно пожарът е в град В - получава се парадокс.

Единственият случай, където където няма парадокси е ако жителят е от Б, а пожарът е станал в А.

Малко объркано става...

Защо да е объркано?

Те питат: Къде е пожарът? Не питат от кой град е разказвачът.

Защо да е объркано?

Те питат: Къде е пожарът? Не питат от кой град е разказвачът.

Точно де. Погледни по-внимателно това което съм написал.

Моята логика е че Този който е съобщил за пожара е от град В.Защото той първо казва истината че някъде има пожар, а после лъже че пожара е в град В.Тогава остава пожара да е в град А или Б.

Затова мисля че верния отговор трябва да е Г)"Не може да се определи"

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Моята логика е че Този който е съобщил за пожара е от град В.Защото той първо казва истината че някъде има пожар, а после лъже че пожара е в град В.Тогава остава пожара да е в град А или Б.

Затова мисля че верния отговор трябва да е Г)"Не може да се определи"

НЕ! По твоята логика и първото му изказване е лъжа - защото казва НАШИЯ град. Стават две лъжи.

защо се чудите?

Максимчо си го е обяснил много точно. Но неправилно използва думата парадокс. Трябва да използва думата несъответствие с условието или противоречи на условието.

Максимчо, извинявай, не се заяждам. Всичко е 6.

Утре в колко часа ще бъдат публикувани резултатите от І-во класиране? Ако някой знае плийс да ми отговори ;):) :)

• 4 седмици по-късно...
Точно на изпита след 7 седми клс по математика ми се струва че им аобъркам отговор.

Въпроса е 41 и той гласи:

В една област има 3 града:А,Б,В.Жителите на А винаги казват истината, жителите на Б винаги лъжат, а жителите на В - ако веднъж са излъгали, следващия път задължително казват истината, и ако са казали истината следващия път задължително лъжат.В един от градовете избухнал пожар и жител на областта провел следния разговор с дежурния на единствената пожарна.

-В нашия град има пожар!

-Къде е пожарът?

-В град В.

За кой от градовете е трябвало да се отправи пожарната?

А)"А" Б)"Б" В)"В" Г)"Не може да се определи"

Според ключа с отговорите верния отговор е А.

Според мен е Г и затова питам за повече мнения.

Аз също се явих на изпита и съм отговорил правилно на този въпрос. Ако са се обадили от град А нямаше да казват че пожара е в град В защото те винаги казват истината. Ако са се обадили от град В има два варианта: ако първо са казали истината или първо са излъгал. При първият вариант казват че пожара е в техният град но ако е така нямаше да кажат че са от град В. Вторият вариант също не дава отговора. Остава град Б- те винаги лъжат. Щом казват че има пожар в техният град значи пожара не е в Б и щом казват че пожара е във В значи не е там.Остава само град А. Това е отговора!

Изпитите вече минаха, даже вече минаха и 3те класирания. Не знам какво повече има да пишете тази година, освен ако не почнем да се хвалим къде сме приети и за резултатите. Няма какво повече да задълбаваме....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.