Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Довършвам редакцията на "Алибито" на Сандра Браун - добра е.

после продължавам с "В името на любовта" - пак е нейна - обещава да е интересна.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

• Автор

Момичета прочетох "Лъвското сърце" и определено съм впечатлена, не очаквах да ми хареса толкова и въпреки че нямаше никакви тежки драми, на две места се просълзих, много хубава книжка, определено си заслужава, препоръчвам я на всички, и само една мъничка забележка, Конито малко се беше поуляла с похотливите сценки, по едно време чак ми стана неудобно, чудех да завиждам ли на главната или да я съжалявам :lol6: , но това да й е кусура на книгата, от мен десятка!

Момичета прочетох "Лъвското сърце" и определено съм впечатлена, не очаквах да ми хареса толкова и въпреки че нямаше никакви тежки драми, на две места се просълзих, много хубава книжка, определено си заслужава, препоръчвам я на всички, и само една мъничка забележка, Конито малко се беше поуляла с похотливите сценки, по едно време чак ми стана неудобно, чудех да завиждам ли на главната или да я съжалявам :speak: , но това да й е кусура на книгата, от мен десятка!

Хихи, Конито може да е прекалила с "горещите" сцени, но Брийн Джилбърт не е. Няма нито една такава сцена за цялата книга ("Прегърни ме силно"), главните герои си размениха само няколко целувки. Така че ако искаш да освежиш с нещо противоположно, препоръчвам ти я. cool.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор
Хихи, Конито може да е прекалила с "горещите" сцени, но Брийн Джилбърт не е. Няма нито една такава сцена за цялата книга ("Прегърни ме силно"), главните герои си размениха само няколко целувки. Така че ако искаш да освежиш с нещо противоположно, препоръчвам ти я. cool.gif

О не, сега определено имам нужда да прочета нещо на Джоана, не съм чела нейна книга сигурно от половин година, може и повече и имам нужда от една нейна романтична инжекция, иначе благодаря за препоръката, знаеш че със сигурност ще я прочета особено щом ти е харесала на тебе!

Джейн Фийдър-"Бившият годеник"

Не харесвам авторката,но тази книга ми харесва biggrin.gif Много е свежа laugh.gif

• Автор

Не харесвам авторката,но тази книга ми харесва biggrin.gif Много е свежа laugh.gif

О да, добър избор, книгата е много хубава, лека и приятна за четене!

О не, сега определено имам нужда да прочета нещо на Джоана, не съм чела нейна книга сигурно от половин година, може и повече и имам нужда от една нейна романтична инжекция, иначе благодаря за препоръката, знаеш че със сигурност ще я прочета особено щом ти е харесала на тебе!

Добър избор. ;)

Колкото до мен... хванах друго книжле... уф, не трябва, но не можах да се сдържа, улисах се. Та зачетох "Съвършен герой" на Саманта Джеймс и мисля, че ще ми хареса. Още от началото си личи, че действитето, ще се развива динамично, без прекалени разтягания ( то няма и как, книжката е едва 208 страници ), освен това предвкусвам добре претеглен хумор и интересни герои. И макар тази книжка да я очаква тежка съдва ( така де, ще се чете дълго време, че наистина имам да уча за изпит ), ще си прекарам добре с нея, не се съмнявам. cool.gif

Момичета аз се впуснах да чета поредицата за Седемте невести за седем братя....трябва да ви кажа, че книжките са страхотни!!! Аз съм прочела само Роуз, Фърн и Айрис, но и трите много ми допаднаха като стил, като действие, като герои...горещо ги препоръчвам и искам много, много да благодаря на Съни за препоръките (много целувки) и продължавам нататък с останалите.....

Йоринка радвам се, че са ти допаднали. Аз пък да кажа на тихчо едно блг за препоръката й да прочета Лайза Клейпас. И двете книги много ми харесаха. Тихи очарована съм и скромно ги препоръчвам и на останалите момичета.

Лайза Клейпас определено си спечели челно място в класацията ми за любими автори - Мечтая за теб е просто една от най-любимите ми книги. А и останалите също ме грабнаха веднага - наистина който не я чел само е загубил  kiss.gif

И да питам ако някои има други нейни книги нека ги сподели  :P  

Мдаа, Джейн Фийдър има и романи, които са изключително добри, според мен cool.gif Освен "Бившият годеник", "Жена с минало" и "Неукротимо сърце" също си заслужават :P С изключение на последните две нейни книги, издадени от Ирис, всичко друго нейно преведено на БГ съм чела и за съжаление не съм много очарована от по-голямата част от тях ohmy.gif Но тези тринките са ми сред любимците kiss.gif

Лайза Клейпас определено си спечели челно място в класацията ми за любими автори - Мечтая за теб е просто една от най-любимите ми книги. А и останалите също ме грабнаха веднага - наистина който не я чел само е загубил  kiss.gif

И да питам ако някои има други нейни книги нека ги сподели  :P  

Ох, мила, Лайза Клейпас е любимка на много от нас ;) Но за съжаление освен книжките, които са качени тук, не знам да има други нейни романи от историческите, преведени на БГ (поне засега cool.gif )

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Йоринка радвам се, че са ти допаднали. Аз пък да кажа на тихчо едно блг за препоръката й да прочета Лайза Клейпас. И двете книги много ми харесаха. Тихи очарована съм и скромно ги препоръчвам и на останалите момичета.

Освен "Мечтая за теб", коя друга прочете, мила? Радвам се, че са ти харесали. А какво стана с "Удоволствието на краля"? Нея прочете ли я? :P

Лайза Клейпас пише много хубаво според мен и наистина е жалко, че само три нейни книги (от историческите) са издадени на бг.

Освен "Мечтая за теб", коя друга прочете, мила? Радвам се, че са ти харесали. А какво стана с "Удоволствието на краля"? Нея прочете ли я? :)

Лайза Клейпас пише много хубаво според мен и наистина е жалко, че само три нейни книги (от историческите) са издадени на бг.

Да и удоволствието на краля се оказа приятно четиво и я изгълтах набързичко. Колкото до втората на лайза ами имах привилегията да прочета книгата за алекс и лили и ако трябва да съм честна ми хареса много повече отколкото мечтая за теб. Подозирам, че и качеството на превода оказа сериозно влияние на оценката ми.

Да и удоволствието на краля се оказа приятно четиво и я изгълтах набързичко. Колкото до втората на лайза ами имах привилегията да прочета книгата за алекс и лили и ако трябва да съм честна ми хареса много повече отколкото мечтая за теб. Подозирам, че и качеството на превода оказа сериозно влияние на оценката ми.

О, за Лили?! Браво, знаех си, че ще е готино книжлето, затова така упорито я търсих. Но нямам превода, че да я прочета, а и точно сега не му е времето, уви.

О, за Лили?! Браво, знаех си, че ще е готино книжлето, затова така упорито я търсих. Но нямам превода, че да я прочета, а и точно сега не му е времето, уви.

Аз получих суровия превод за коментар и бях очарована както от самата книга така и от него. Сигурна съм че като минат редакциите ще се качи, за да се насладите и вие

• Автор

Боже,боже, момичета след шест часа лудо четене, най-накрая да споделя, тамън дочетох последната книга на Джоана Линдзи "Скандал и още нещо" и мамма мия, авторката просто е надминала себе си!!! Книгата е направо фантастична, истинско бижу, страхотна интрига, съчетана с невероятни герои, написана отново в перфектния стил на Джоана, просто ме остави без дъх, и романа се нарежда директно в листата на любимите ми книги, препоръчвам я горещо на всички!!!

Здравейте момичета, снощи прочетох "Да се влюбиш в негодник" на Джоана Линдзи и много, много искам да благодаря на екипа преводачи - cheetah, lindsey, pepetia, thefunfamily за нея. :) Страхотна книга! БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА!!!!!

Боже,боже, момичета след шест часа лудо четене, най-накрая да споделя, тамън дочетох последната книга на Джоана Линдзи "Скандал и още нещо" и мамма мия, авторката просто е надминала себе си!!! Книгата е направо фантастична, истинско бижу, страхотна интрига, съчетана с невероятни герои, написана отново в перфектния стил на Джоана, просто ме остави без дъх, и романа се нарежда директно в листата на любимите ми книги, препоръчвам я горещо на всички!!!

След такъв ПР направо ме зариби да я погледна biggrin.gif , сега незнам как ще изтрая да я почна :huh: . Дайте малко повече инфо за сюжета.

"Лъвското сърце"- Кони Мейсън.Още малко ми остава до края.Тази вечер смятам да я дочета. biggrin.gif

Точно такива герои ми харесват :blink: Като цяло книжката е супер, а като си мисля колко време й се чудих дали да я почна :tease:

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

• Автор
След такъв ПР направо ме зариби да я погледна biggrin.gif , сега незнам как ще изтрая да я почна :blink: . Дайте малко повече инфо за сюжета.

Еми главният Себастиян, има перфектния живот, невероятно красив, богат, джентълмен с прекрасен баща, изобщо всичко е чудесно, докато не се появява Жюлиет, Себастиян спи с нея, без да подозира че тя се е омъжила за най-добрия му приятел Джайлс, когато разбира за случката Джайлс предизвиква Себастиян на дуел, по време на който става инцидент и Себастиян убива най-добрия си приятел. Главния е съсипан от загубата и освен това баща му се отрича от него и го прогонва от дома му, и така немил, недраг Себастиян се премества на континента и започва работа като "наемник", демек върши поръченията на богаташите и става много известен. И така след 11 години при Себастиян се появява една комшийка от родното му място - Маргарет(това е главната), която е много близка със семейството му, тя иска да го наеме, за да разследва злополуките които се случват с бащата на Себастиян, Маргарет е убедена че някой иска да го убие... Първоначално Себастиян отказва, но постепенно мъката му по родината и семейството , пък и красивата Маргарет, взимат надмощие. И така Маргарет и Себастиян, заминават за родното си място, за да открият злосторника, като междувременно се представят за женени, за да няма клюки.

Това са кажи речи първите 20 страници от романа, след това се завихря действието, от една страна връзката между Маргарет и Себастиян (които са големи сладури) и от друга интригата около инцидентите.

Сигурна съм, че всеки който се смята за фен на Джоана, ще остане очарован от книгата, тя е типично в неин стил!

Случайно стана дума за "Лунен танц"на Ан Стюарт.Ако някой го е чел скоро може ли по-подробно описание.Не е проблем и направо да я преразкажете biggrin.gif .

А пък аз да се похваля, че прочетох Лаура - четвъртата невеста и трябва да ви кажа, че беше страхотна....много ми е трудно да определя коя е най - хубавата до сега, но като че ли Лаура ми става най - любима.....

А пък аз да се похваля, че прочетох Лаура - четвъртата невеста и трябва да ви кажа, че беше страхотна....много ми е трудно да определя коя е най - хубавата до сега, но като че ли Лаура ми става най - любима.....

имаш още три не бързай

Започнах "Ангелът мошеник"-Мери Джо Пътни. Много ми допада biggrin.gif

А аз днес приключих с "Съвършен герой" на Саманта Джеймс. Почнах я една вечер, прочетох малко, зарязах я за два дена и днес като я захапах, не я оставих докато не я изчета. Суперска книга, горещо я препоръчвам! Ще плагиатствам от Петето идеята и ще я оценя по десетобалната система с десятка, без да се замисля. Очакванията ми за динамично действие и хубави мигове с книгата се оправдаха. Героите са очарователни. Точно за такъв тип мъже обичам да чета, леко самодоволни, пленяващи и остроумни. А и главната си я биваше! Докато четях как тя стреля по него, очите ми бяха станали на понички. Бях чела книги, в които героините държат оръжие, заплашвайки, но нямам спомен да съм чела друга, в която тя реално стреля по бъдещия си възлюбен!

Единствената ми забележка е към издателството. Интересно как проверяват за правописни грешки, просто нямаше как да не ми се набият на очи сливането на думи, изпускането или разместването на букви в дума... и то не една или две. А и се надявам от "Ирис" да се осъзнаят и да издадат предните две книги от трилогията. Тъй като, най-вече към края, се усещаше, че това е завършек на трилогия и че ми се изплъзват леки подробности от предните произведения, за да е пълна картинката. Да не говорим за самия факт, че ще си е интересно според мен да се прочете за по-малкия брат Джъстин, донжуана на семейството.

И за завършек искам да пусна едно цитатче, дано ви хареса:

Пояснения: цитатът е след като тя го простреля и се грижеше за него, изморена е, но не иска да легне в единственото легло, при него.

Дейн вдигна завивката.

- Без сън няма да си от полза нито за себе си, нито за мен.

- Крайно неприлично е да спя в едно легло с вас.

- Ако благоволиш да си спомниш, вече сме го правили - изръмжа той.

- Крайно непочтено е от ваша страна да ми напомняте този позор.

За съжаление той беше прав, но тогава тя нямаше избор. Тогава беше затворница в тази хижа. Сега можеше да избира.

Наистина ли щеше да отстъпи? Това е лудост, каза си Джулиана. Та тя изобщо не го познаваше! Всичко, което знаеше за него, беше от лошо по-лошо.

Той стисна ръката й и я привлече към себе си.

- Заповядай - покани я учтиво. - Легни до мен, котенце.

Джулиана го изгледа с разширени от гняв очи.

- Ако не бяхте ранен, сега щяхте да получите плесница.

Дейн се засмя, но смехът му премина в стон, когато тя се пъхна под завивката до него. Дори мъртвец би забелязал красотата на тази жена.

- Ох, котенце! Ако не бях ранен, сега щях да си заслужа плесницата!

И така, стискайте палци, че утре имам изпит, време е да продължа с преговора, тъй като за съжаление няма да ме изпитват на любовни романи! cool.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.