Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Guitar Hero - Информация, проблеми, мнения !

Featured Replies

Тука ще обсъждаме всичко за Guitar Hero поредицата ! Да започнем с Guitar Hero:Metallica.Дали ще излиза за ПЦ,ако да дати на излизане и т.н.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

GH: Metallica за съжаление засега няма да излиза за ПЦ но се надявам и с нея да се случи същото което се случи и с World Tour да я обяват за ПЦ около една година след излизането и за конзоли!

За жалост аз не мога да играя GH на компютъра си, по простата причина, че не мога да я подкарам.

За GH World Tour се говори че можело да излезе през лятото. Аз, заради това, че не мога да играя GH, си играя на една друга подобна игра, на която като и се сложат подходящите модове, заприличва точно на GH Публикувано изображение

Играта се казва Frets On Fire и от тук може да се намери всичко за нея. Препоръчвам я на всички които не държат да играят точно GH Публикувано изображение

П.П. Забравих да кажа най-големият плюс на играта Публикувано изображение Има около 3000 песни засега, и с всеки ден се правят нови и нови.

Редактирано от dilian (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Един приятел я играе тая игрица и искам да разбере как да си добавя песни в играта и да ги свири. Играта е Quitar Hero III Legent of Rock. Ако може да е описано като за начинаещи защото и аз и той не разбираме от тези работи. :rolleyes:

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! Искам да питам няколко неща: първо, откъде във Варна мога да си купя Guitar Hero? В Public има, но е за 300 лв, а аз съм виждала в интернет за около 150 лв. Няма значение коя версия е... стига да не е Metallica. Второ, какво ми трябва, за да играя вкъщи? Освен китара. Много не разбирам от този тип игри, така че може този въпрос да е тъп, но... Ииии трето.. трето няма... :cool: Благодаря предварително :rolleyes:

Редактирано от yosam (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...

Здравейте. Аз съм голям фен на Guitar Hero. Превъртал съм GH3: Legend of Rock, GH: Metallica и GH: World Tour...Сега със нетърпение чакам нова версия :) Ниво на турдност което играя е ХАРД. Експерт ми е трудно. Забравих да кажа, че играя с клавиатурата... Китара нямам ... Хайде ако има нещо ново ще споделя... :)

• 5 месеца по-късно...

Здравейте .... Днеска реших, че и аз искам да играя тая игра, обаче компа ми е много слаб за изискванията в замунда за Guitar Hero .. Та се чудя дали ще има версия на играта, която да подкарам на компютър със следните характеристики:

Intell® Celeron® 420 @ 1.60GHz

1.61 GHz, 512 RAM

NVIDIA GeForce 6200 (128mb)

С Windows XP съм.

Благодаря преварително :baby:

Като за теб : Игри/PC Rip/Guitar Zero-Guitar Hero 1 & 2 PC clone Изисквания : Minimum requirements: Processor: 450 MHz Memory: 256 MB Video: 16 MB DirectX 8.1 Recommended requirements: Processor: 800 MHz Memory: 512 MB Video: 32 MB DirectX 9.0c Guitar with a PS2 to USB adapter

Оффф,аз пак имам проблем ... Преди малко дръпнах съотвената игра, инсталирах после почнах да инсталирам PPJoy и ми излезна тоя прозорец:

Публикувано изображение

Какво да правя? Разбрах, че е възможно да ми излезне син екран, ако продължа инсталацията .. каква е вероятността ? :cool:

Иначе игарата тръгва, но не работят клавишите. Има ли начин да се настроят без емулатор?

Всъщност оправих този проблем ... Като настроя PPJoy и копчетата в PPJoyKey ми дава error 2 opeining joystick - сиреч не работи нито едно копче на клавиатурата, направих всичко И не може да ми инсталира драйвърите на Parralel Port Joysticks ... и ми казва, че те may not work properly .. Направо истински ужас ..

4)Стартирайте от Control Panel на Windows иконата Parallel Port Joysticks. Натиснете бутона add, изберете на Parallel Port: Virtual Joysticks и пак add и после DONE!. 5)Стартирайте от създадените shorctuts в START=>PROGRAMS=>Parallel Port Joystick shortcut-a на PPJoyKey и си оправете контролите. Ако ви мързи да си ги настроивате или не знаете как ( ) просто дайте LOAD и посочете пътя до инсталираната игра, вътре има файл, който се казва joypad.ini. Това е моята конфигурация за игра Използват се бутоните Q W E R T и Y, като последния се натиска заедно със всеки един от другите, за да изкара звук китарата (перцето ) Това е от замунда, почвай да играеш, стига си се мотала :cool:

4)Стартирайте от Control Panel на Windows иконата Parallel Port Joysticks. Натиснете бутона add, изберете на Parallel Port: Virtual Joysticks и пак add и после DONE!.

5)Стартирайте от създадените shorctuts в START=>PROGRAMS=>Parallel Port Joystick shortcut-a на PPJoyKey и си оправете контролите. Ако ви мързи да си ги настроивате или не знаете как ( ) просто дайте LOAD и посочете пътя до инсталираната игра, вътре има файл, който се казва joypad.ini. Това е моята конфигурация за игра Използват се бутоните Q W E R T и Y, като последния се натиска заедно със всеки един от другите, за да изкара звук китарата (перцето )

Това е от замунда, почвай да играеш, стига си се мотала :cool:

Да, това го направих, повярвай нищо повече не искам сега, само да издрънкам няколко песни, ама нъц ... Виж горния ми пост.. :cool:

един от потребителите там е писал нещо за ъпдейтване .. КОе да ъпдейтна, играта ли? Щото PPjoy не може, пробвах с десен бутон -> My computer -> Hardware и т.н, но не става... :speak:

и не трябва да затваряш приложението за виртуален джойстик, само това намерих. Ето пълно описание от замунда - тук.

Я погледни това: (пробвай различни версии на емулатора) :wors:

виж си и скайп.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.