Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

• Автор
Що, щото сега се кикотиш ли, а ? :baby:

не можех да ви смогна :) много сте ми biggrin.gif

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 104,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Сега си мисля дали кафето ще ми помогне да се събудя ohmy.gif

• Автор

мисля си за разликата между обикновената и вампирската захапка :)

:angry: баси-хайде отново в Болницата :angry: отново жалба :angry:

не се ядосвай :P

друг път не са ли пускали жалби при вас? на мен са ми казвали, че пуснат лично срешу мен и че ще ме оставят без работа :lol6:

Предпочитам втората :)

Какво му става на Фейсбук-а? ohmy.gif

ТОЗИ ДОМЕЙН Е РЕГИСТРИРАН ЗА ЕДИН ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

РЕГИСТРАЦИЯ НА ДОМЕЙН ИМЕНА И ХОСТИНГ НА АТРАКТИВНИ ЦЕНИ

Host.bg

ohmy.gif И тя ли се разкарава гола из дома си в момента ? :)

Като гледам постовете отгоре - всички така май се разкарваме :)

Чш, алоу, де се отнесохте, аз съм на работа за разлика от вас нехранимайковци такива. biggrin.gif Доктора пари няма един халат да си купи, шефката и тя бедна - ни нощница има, ни пижама. Криза ей, криза. biggrin.gif

Мисля си за това колко много череши изядох днес...Скоро ще изпадна в колапс.

мисля си за обяда.

салата от калмари и скариди, ципура на скара и чаша бяло вино.

Браво!Аз чм по-тежки храни, но и това си го бива.

• Автор
Чш, алоу, де се отнесохте, аз съм на работа за разлика от вас нехранимайковци такива. biggrin.gif Доктора пари няма един халат да си купи, шефката и тя бедна - ни нощница има, ни пижама. Криза ей, криза. biggrin.gif

Чшшш, алоу, аз също работя в момента, ако не си забелязала biggrin.gif:)

Мисля си колко е тежко да пишеш следното :

"Г-н Изпълнителен Директор,

Въз основа на сигнал (жалба) от Y, извърших проверка и установих , че д-р Х. на длъжност лекар в "Спешно отделение"

е извършил следните нарушения на трудовата дисциплина: неетично отношение към пациент, неспазване на Правилника за Вътрешния ред на Отделението и забава изпълнението на служебните задължения като с това и е злоупотребил с доверието и уронил доброто име на институцията.

С тези си деяния той е извършилнарушение на трудовата дисциплина по чл. Чл. 187 ал.3 , ал.8 и ал.10 от КТ.

Поради изложеното и на основание: чл. 186 от КТ предлагам наказание по чл.188 ал.2 от КТ. "

а го написах преди малко sad.gif

баси.

мисля, че не беше добра идея да ме привикват след нощно дежурство, на което не съм спал.....

Хмм - и друго си помислих в момента - както съм я подхванал днес - да има наоколо някой който да си проси и той дисциплинарно наказание ? :)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

какви ги е свършил д-р Х?

нарушения по чл. Чл. 187 ал.3 , ал.8 и ал.10 от КТ.

laugh.gif

вижда се, че си след Снощна :) :)

Историята е следната -сутринта, около 7 часа идва майка с детето си, което го боли коремчето. Чакат, чакат в чакалнята, чукат, ама никой не им отваря - по това време екипите се сменят и се преобличат отатък, а не в залата за рпегледи. както и да е - на нея и писнало и отишла в една от частните болници, където тамошният хирург им казва, че детето е с "Апандисит" и да се връщат отново при нас.Да ама им е взел парите между другото и не че не е можел той да приеме детето, ама - това е друга тема на разговор. Връщат се те, отиват на приемен кабинет, от там ги пращат при нас ( а са имали вече всички необходими изследвания , но просто на хирурга, който е бил на кабинет не му се е разправяло) .Слизат те долу, а там, нашият "Х", който също е хирург, започва още от вратата да обижда майката, че ходила по хиляда кабинета и какво търси при нея. Не знам каква бълха го е ухапала, но се е държал явно много зле, щом на женицата и е прикипяло. В крайна сметка детето е прието в хирургията и оперирано на следващият ден - нищо не му е станало, слава Богу, но не мога да позволя такова отношение към пациентите.

И това не му е за първи път на въпросния "Х" - на няколко пъти съм го предупреждавал, правил съм му забележки, но той -не, и не.

Арабин.

Заинатил се е и смята, че той е единствено правият.

вижда се, че си след Снощна :) :)

Та така де .

Това е историята.

Аз като виразправям, че с тази здравна политика -само такива лекари ще останат в болниците -вие ми не вярвате.

Добре, че останалите успявам да ги държа под контрол, но не знам и аз докога ще бъде така sad.gif

А никой свествен не иска да идва да работи за 500 лева заплата, а за благодарност да го напрадат пияниците през нощта и да го псуват по цял ден и нощ sad.gif

накрая ще уволня всички и ще остана само аз -като лудите да си говоря сам.

накрая ще уволня всички и ще остана само аз -като лудите да си говоря сам.

ще идваме да ти говорим biggrin.gif и да ти подаваме скалпелите biggrin.gif

абе, я да те питам... При вас колко се плаща за вадене на кърлеж?

ще идваме да ти говорим biggrin.gif и да ти подаваме скалпелите biggrin.gif

абе, я да те питам... При вас колко се плаща за вадене на кърлеж?

нищо не се плаща, разбира се - защо да се плаща ? ohmy.gif

Общо взето такива пациенти обслужваме само ако няма други в залите, защото ваденето на кърлеж

1.)не е манипулация застрашаваща живота (т.е. не е" по спешност")

2.)това е дейност, която фигурира в Рамковия договр и е вменан на GP-тата.Тоест -ако си здравно осигурена - отиваш си при GP-то и ти го вади.

Какво има да му се плаща, не мога да разбера ?

С кърлежите също имаме скандали, когато идват посреднощ да си вадят кърлежите и при положение, че сме заринати с работа....

Общо взето -ако искам ще вадя, ако искам -няма да вадя. Тоест -зависи от държанието на пациента (или на родителите ако става дума за дете).

Ако ми се държат любезно - дори и да имам други пациенти- вадя кърлежа и им свършвам работа.

Ако обаче са нагли и разправят приказки от сорта "ти си длъжен" - им показвам вратата.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

За днеска ли шЪ го пишеш или за друг път biggrin.gif

когато втаса biggrin.gif

Мисля си, че е крайно време :P

да ,чакай малко да се освободя :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.