Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Е, има ли мисли в хубавите ви главици? :rolleyes:

Аз си мисля за деня, който се изнизва, а аз така и не излязох от вкъщи, даже за кафе ме домързя...

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 105k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

...не искам да чувам за пилешко...поне в близкия месец...

Мисля си че на някои не им се отдава да го правят това нещо. :rolleyes:

Айдеее още няколко часа и тръгвамеее vacation1.gifvacation1.gif:P

Чудя се кой садист е измислил официалните обувки!

мисля си слабичко се представихме този път

Само три седмици ми останаха да оча и то ще минат тоолкова бавно... Също си мисля, че времето все не ми стига -.-

леко Очене тогава biggrin.gif

Мисля, че ще ходя да ям вече ^^

Мисля, си че с тез абитуриентски балове е трудно да се живее, май съм станал голЕм пенсионЕр.

Днес ще трябва най-накрая да подредя архива в папки, папките - по месеци, след това по години........ Баси - пълен хаос цари в кабинета ми - човек и един презерватив не може да си намери, ако му трябва.

Мисля си за предстоящият гнусен ден...

Днес ще трябва най-накрая да подредя архива в папки, папките - по месеци, след това по години........ Баси - пълен хаос цари в кабинета ми - човек и един презерватив не може да си намери, ако му трябва.

ако не ги намериш /мн.ч по подразбиране ;) / - кажи ще ти дам. Моите са си в чантата biggrin.gif

• Автор

Данчо, напоследък все за това мислиш- всички дни излизат гнусни ;) Направи ги по-хубави ;)

Данчо, напоследък все за това мислиш- всички дни излизат гнусни ;) Направи ги по-хубави ;)

Нали знаеш закона за силата на негативното мислене - "Оптимистът никога не може да бъде приятно изненадан" biggrin.gif

Абе, ти от както отиде в София - тотално се сдуха, бе човек

Бърза проверка по постовете от всяка сутрин говори следното :

Мисля си още,че денят направо сцепи гнусометъра на две... :angry:

Абе дано...Ама едва ли...

Мисля си как ми натрупаха 1500 задачи на смотаната глава и вече взех да се нервирам :)

Май ще вадя минохвъргачката...

Мисля си,че днес денят ще счупи скалата на гнусометъра... Особено отвратителен се очертава...

Да бяха направили поне един прозорец в тая гадната дограма... :angry:

Мисля си,че тая нощ ме бяха хванали лудите и не успях да се наспя като хората и сега се чувствам направо отвратително...

Страхотно гнусен ден се очертава...

Мисля си,че ще взема леката картечница :angry:

Мисля си,че на мен и старите клиенти ми стигат...

Пак ми изпратиха сбъркан отчет и сега ще има едни анулации на фактури,едни чудеса... :angry:

Мисля си,че напук на отвратителния работен ден,който се очертава,засега съм в настроение

Не че не могат да ми го развалят набързо де...

За съжаление, филтърът на форума не позволява в един пост да се поставят повече от тези цитати, които поставих по-горе, но и те стигат.Това са постовете само от последните дни.....Ако се обърнете към търсачката и проверите всичките му постове - ще откриете, че всеки негов ден започва със страшен негативизъм и очаквания за най-лошото.

Постовете му говорят за разтройство на емоциите и /или на възприятията , което се задълбочава и би могло да доведе до фатални последици (суицид) .

Очевидно трябва или да си смени местоживеенето, или да си смени работата или .....

ай сега му кажи колко струва прегледа и съвсем ще му се скапе деня biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

наблюдавам странна закономерност: в момента, в който реша да се издокарам с някоя секси рокля и времето се разваля ohmy.gif

Данчо, напоследък все за това мислиш- всички дни излизат гнусни :angry: Направи ги по-хубави :)

ха biggrin.gif за едно и също нещо сме си мислели с теб по едно и също време - само, че аз загубих време, докато поставя цитатите в поста си, а след това да се боря със спам-филтъра на форума....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.