Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Как отидох с натежала глава да видя една "секта"И всичко се оказа така както си го представях "Глухите ВИЖДАТ,слепите ЧУВАТ ...и т.н. cool.gif :Леко притесняващо (за мен) е ,че около половината бяха млади хора ,тийнеджъри.А и какви мацки имаше само..... :wors:

ти нали на бар щеше да ходиш ohmy.gif

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 105,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

ти нали на бар щеше да ходиш ohmy.gif

Да ,де на сутринта и ме събудиха щото само ми беше до "Алилуя" biggrin.gif

Да ,де на сутринта и ме събудиха щото само ми беше до "Алилуя" biggrin.gif

пффффффффффффф, да те бях взела да полееш градината вместо да се моташ по подозрителни местаbiggrin.gif

пффффффффффффф, да те бях взела да полееш градината вместо да се моташ по подозрителни местаbiggrin.gif

Най -добрия съм по поливане на градини.:wors::)Ама и на онова място си беше интересно ,само дето ОТЧАЯНО исках кафе,да не ме поздравяват разни непознати и да ме наричат "братко" и да си обясня как да се запозная с жената на пастора и да обсъдим неясните за мен текстове на Библията biggrin.gifbiggrin.gif

Най -добрия съм по поливане на градини.:wors::)Ама и на онова място си беше интересно ,само дето ОТЧАЯНО исках кафе,да не ме поздравяват разни непознати и да ме наричат "братко" и да си обясня как да се запозная с жената на пастора и да обсъдим неясните за мен текстове на Библията biggrin.gifbiggrin.gif

ооооооооооо, браткооо, жената на пастора значиии biggrin.gif

ооооооооооо, браткооо, жената на пастора значиии biggrin.gif

хахах благодаря ти за това "братко" ,точноот теб не го очаквах biggrin.gifbiggrin.gif А като взеха да подбелват очите ......вярвай ми усетих ,че волята ми е стоманена щом не се хилих като дивак

хахах благодаря ти за това "братко" ,точноот теб не го очаквах biggrin.gifbiggrin.gif А като взеха да подбелват очите ......вярвай ми усетих ,че волята ми е стоманена щом не се хилих като дивак

ти си някакъв егати железния тип biggrin.gif

аз да съм се гътнала от смях biggrin.gif

ти си някакъв егати железния тип biggrin.gif

аз да съм се гътнала от смях biggrin.gif

То това беше началото после като взеха да наизкачват разни и да пускат послания като"Обърнете се към някой ,поздравете го и му кажете че ще се молите за да Го благослови " и като ме наскачаха 4-5 човека, и после като излезе една рошава персона и каза ,че вечерта почуствала същото като Еезекия(не съм сигурен дали го пиша правилно) и как и спряло сърцето и Господ и проговорил biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Лесно лли ми беше кажи? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

аз пък си мисля що никой не се обръща към мен да ми каже, че ще се моли за мен? sad.gif

Мисля си егати спокойният тъп съм :)

не, бе - пън си, не си тъп biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

...аз пък си мисля що никой не се обръща към мен да ми каже, че ще се моли за мен? sad.gif

........

Сестро ,аз ще се моля Той да те благослови.Аааааааалилуя cool.gifbiggrin.gif

и аз мен ,че съвсем вече изтрещях biggrin.gif

то за теб знайми biggrin.gif

ъъъъъъъ, какво е това Еезекия?

викам, да не го занимаваме с глупости - все ще успеем сами да си налеем biggrin.gif

братко biggrin.gif

викам, да не го занимаваме с глупости - все ще успеем сами да си налеем biggrin.gif

братко biggrin.gif

знам си аз ,че не съм за тук :)

Ще ви зарибявам ,ще ви зарибявам biggrin.gifbiggrin.gif

кажи си офертата biggrin.gif

знам си аз ,че не съм за тук :)

мисля, че си баш за тук biggrin.gif

ама се чудя.............. пастора готин ли е cool.gif

Два часа на неудобен стол с половин час пеене с супер надути колони ,15 минутки подбелване на очичките ,прегръщане 5 мин пре и 5 след и накрая минава касичка за дарения......Правя ви предложение на което не може да устоите :):):)

А за пастора ,грозничък грозничък но със прекрасна душа :):)Аз щото съм си откровен и като казах на жената на ония дето ме извика ,че харесвам жената на пастора и тя щеше да падне от възмущение :):)

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Два часа на неудобен стол с половин час пеене с супер надути колони ,15 минутки подбелване на очичките ,прегръщане 5 мин пре и 5 след и накрая минава касичка за дарения......Правя ви предложение на което не може да устоите :):):)

аз само не разбрах защо ходи там :)

аз се чудя защо като ходиш на бар не ни каниш - ей това се чудя аз.....

аз само не разбрах защо ходи там :)

изкупва си греховете от предната вечер когато беше на бар biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

как без нас на бар :)

и аз това питам sad.gif

Защо без вас на бар ли,момичета -кокичета?

А като се изправих на центъра и виках с пълен, дрезгав и леко пиянски глас"Емииииииииииии,Минкова (виках с ударениет на и)" ,що не се обадихте а?

Сега се сещам ,че след два часа виках същото но с разлика ,че гласът вече беше пиянски :):):)

Редактирано от scorceni (преглед на промените)

Защо без вас на бар ли,момичета -кокичета?

А като се изправих на центъра и виках с пълен, дрезгав и леко пиянски глас"Емииииииииииии,Минкова (виках с ударениет на и)" ,що не се обадихте а?

Сега се сещам ,че след два часа виках същото но с разлика ,че гласът вече беше пиянски :):):)

то туй вече пост-фактум - не се брои biggrin.gif

виж ако тримата се бяхме изтъпанчили на центъра и да крещим с пълен дрезгав и леко пиянски глас ............. тогава да biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.