Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се успокоява изнервен човек ?

Featured Replies

Платете на някоя булка да му оправи настроението biggrin.gif .

той не е изнервен а изнервящ- изнервя околните. Изнервен човек е нещо съвсем различно. Като например току-що си си напудрила носа, минава някой и ти го облизва, не за друго щот била вкусна пудрата. - В случая ти си изнервения човек. А изнервящ човек е онзи който идва и ти казва бря ко гадно си си напудрила носа. Незнам ама ти си втория случай на жена която изкривява темата в своя полза. Това каква те прави изнервящ или изнервен?

;):help: И аз го казах, но, естествено, нали аз нямам право да говоря истината, и постът ми беше затрит "Шт, всичко дума да не става, всичко скрито да остава..." както се пее в оня кючек.Има ли женска тема, директно всичко компрометиращо се трие от разни модератори, щом е за жена особено.Хм, каква ли може да бъде причината, и накъде ли отива тоя форум... :hush:

;):eek: И аз го казах, но, естествено, нали аз нямам право да говоря истината, и постът ми беше затрит "Шт, всичко дума да не става, всичко скрито да остава..." както се пее в оня кючек.Има ли женска тема, директно всичко компрометиращо се трие от разни модератори, щом е за жена особено.Хм, каква ли може да бъде причината, и накъде ли отива тоя форум... :speak:

агресивен феминизъм.

като за умрял- или хубаво или нищо!!!

Щот аз като казвам, че марихуаната трябва да е задължителна за някой хора никой не ме слуша...

Да си дръпне няколко пъти със сутрешното кафе и после един усмихнат и мил...

• 1 месец по-късно...
  • 15 години по-късно...

Изнервен човек е най-добре да се изчака докато му мине. Всеки опит да му се обясни нещо, особено ако му се посочи негова грешща, само ще го изнерви допълнително и ще предизвика отхвърляне на казаното. Тези неща трябва да се кажат по подходящия начин по-късно. Да се съгласяваме за да го успокоим, ако не сме съгласни, намирам за неправилно. Това би било лъжа. Можем да намерим обаче нещо за което да се съгласим частично и това да подейства успокояващо. В повечето случаи думи като: "успокой се" ще имат обратен ефект. 

Нека да обърна внимание, че горното предполага, че желанието човека отсреща да се успокои, е истинско. Това означава за момента да не го съдим; да се абстрахираме от желанието да му обясним, че не е прав; да не е защото с изнервеността си ни дразни и всъщност да правим всичко заради собствения си комфорт.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.