Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за следене, какво се прави на PC ми

Featured Replies

Такива теми обикновено ги затварят веднага , тая е минала между капките

?

Абе тая във всеки сайт е с вируси някой знае ли къде я има но без да е заразена?

А това тука си е бисер.

Регистрирах се тук с надежда че има хора които разбират повече от мен и могат да ми помогнат а не критикуват ПРИЧИНАТА е моя лична и не смятам да я споделям.

В такъв случай забравяш. За справка погледни закона за специалните разузнавателни средства!

В такъв случай забравяш. За справка погледни закона за специалните разузнавателни средства!

Ама аз така или иначе не съм оторизиран от закона да ги ползвам по каквато и да е причина така че невиждам каде е смисъла да я казвам или не. Но все пак благодаря за изчерпателните ти отговори като моредатор.

Блаагодаря!

Пич аз знам г/д как да следиш каво се прави на компютъра

Трябва да си изтеглиш програмата Cam Studio Recorder с нея записваш сичко какво се отваря и прави и се запива във видео файл

Cam Studio Recorder - Download

Има много софтуери, но един ми върши идеална работа - Ardamax Keylogger. Малко описания за него:

- скрит е (стелт режим)

- логва всичко - сайтове, всякакви писания, чатове (да, точно така, логва и това което пише отсрещния)

- клавишна комбинация, и дори да я налучка някой, може да защитите с парола

- изпраща на определен интервал логовете където поискате - в локалната мрежа, на избран FTP сървър, на зададен мейл

Какви са ми впечатленията /ще напиша само отрицателните, за да знае всеки какво НЕ върши програмата/:

- дал съм интервал на пращане към ftp сървър от 10 минути - да, ама ако има други задачи, с цел да не се товари машината, логовете се пращат по-късно

- понякога пропуска логове, но супер рядко - от 200 лога, 4-5 са фира, незнайно защо не се качван на ФТП сървъра, може и проблема да е от интернет свързаността

- пращането на мейл, нещо не сработва кректно

- има вариант да се правят шотове на екрана, и да се пращат после заедно с логовете - винамавайте, това прави известно "зависване" от около 1/2 секунда, което обаче за запознат човек, или поне малко опитен ще е достатъчно за да разбере "каква е работата"...

- интензивно натискане на клавиши в игри също води до зависване, нека се има в предвид.

- естествено АВ софтуерите го виждат като вирус (единствено най-големия боклук в лицето на НОД32 не "подозира" нищо за тази програма). Ако го засекат АВ пакетите, добавете го в тръстет зоните и няма да е проблем.

- слага запис в Programs, и това е дразнещо, но само го триете от там и сте готови :P

Тествайте.... И моля, не следете гаджетата си какво пишат и с кого чатят :huh:

• 2 месеца по-късно...

Има много софтуери, но един ми върши идеална работа - Ardamax Keylogger. Малко описания за него:

- скрит е (стелт режим)

- логва всичко - сайтове, всякакви писания, чатове (да, точно така, логва и това което пише отсрещния)

- клавишна комбинация, и дори да я налучка някой, може да защитите с парола

- изпраща на определен интервал логовете където поискате - в локалната мрежа, на избран FTP сървър, на зададен мейл

Какви са ми впечатленията /ще напиша само отрицателните, за да знае всеки какво НЕ върши програмата/:

- дал съм интервал на пращане към ftp сървър от 10 минути - да, ама ако има други задачи, с цел да не се товари машината, логовете се пращат по-късно

- понякога пропуска логове, но супер рядко - от 200 лога, 4-5 са фира, незнайно защо не се качван на ФТП сървъра, може и проблема да е от интернет свързаността

- пращането на мейл, нещо не сработва кректно

- има вариант да се правят шотове на екрана, и да се пращат после заедно с логовете - винамавайте, това прави известно "зависване" от около 1/2 секунда, което обаче за запознат човек, или поне малко опитен ще е достатъчно за да разбере "каква е работата"...

- интензивно натискане на клавиши в игри също води до зависване, нека се има в предвид.

- естествено АВ софтуерите го виждат като вирус (единствено най-големия боклук в лицето на НОД32 не "подозира" нищо за тази програма). Ако го засекат АВ пакетите, добавете го в тръстет зоните и няма да е проблем.

- слага запис в Programs, и това е дразнещо, но само го триете от там и сте готови :ass:

Тествайте.... И моля, не следете гаджетата си какво пишат и с кого чатят :lol6:

Човече ,програмката е страхотна! :help wanted3:

Стелт режим - просто трепач!

Обаче при разглеждане на скриин шотовете ,след направени такива определен брой , ми зацикля ,дава ми че има грешка и директно излизам от програмата.Ако може да ми кажеш какво да направя за да избегна това,цена няма да имаш! :P

• 2 години по-късно...

Как да разбера дали на компютъра ми няма вкарана програма, която да следи всичко, което се върши на него? На компютъра сядаме всички от семейството, затова питам.

Как да разбера дали на компютъра ми няма вкарана програма, която да следи всичко, което се върши на него? На компютъра сядаме всички от семейството, затова питам.

Отворете нова тема в този раздел http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=137 и прочетете внимателно правилата му

• 1 година по-късно...

Има много софтуери, но един ми върши идеална работа - Ardamax Keylogger. Малко описания за него: - скрит е (стелт режим) - логва всичко - сайтове, всякакви писания, чатове (да, точно така, логва и това което пише отсрещния) - клавишна комбинация, и дори да я налучка някой, може да защитите с парола - изпраща на определен интервал логовете където поискате - в локалната мрежа, на избран FTP сървър, на зададен мейл Какви са ми впечатленията /ще напиша само отрицателните, за да знае всеки какво НЕ върши програмата/: - дал съм интервал на пращане към ftp сървър от 10 минути - да, ама ако има други задачи, с цел да не се товари машината, логовете се пращат по-късно - понякога пропуска логове, но супер рядко - от 200 лога, 4-5 са фира, незнайно защо не се качван на ФТП сървъра, може и проблема да е от интернет свързаността - пращането на мейл, нещо не сработва кректно - има вариант да се правят шотове на екрана, и да се пращат после заедно с логовете - винамавайте, това прави известно "зависване" от около 1/2 секунда, което обаче за запознат човек, или поне малко опитен ще е достатъчно за да разбере "каква е работата"... - интензивно натискане на клавиши в игри също води до зависване, нека се има в предвид. - естествено АВ софтуерите го виждат като вирус (единствено най-големия боклук в лицето на НОД32 не "подозира" нищо за тази програма). Ако го засекат АВ пакетите, добавете го в тръстет зоните и няма да е проблем. - слага запис в Programs, и това е дразнещо, но само го триете от там и сте готови :) Тествайте.... И моля, не следете гаджетата си какво пишат и с кого чатят :)

Дай линк да я пробваме.

Поздрави!

• 2 седмици по-късно...

Пробвай също и Winvestigator. Аз съм го ползвал дълго време. Освен че записва клавиатурата прави и снимки на всяко кликане на мишката,тоест където кликнеш прави една снимчица. Можеш да я скриеш някаде примерно в Start>Programs>Accessories>Sistem Tools или Accessibility после да и смениш името там и иконата тъй като там са препратки тоест shortcut. Така почти сигурно е че няма да те хванат но не бива да си сигурен. Програмата имаше 4 буквена конфигурация за стартиране и парола. Записва всичко в един log fail които само тя може да чете но много много трябва да внимаваш в коя папка си задал да записва. триабва да е супер законспирирана :) Но все пак не бъди глупав наистина може да имаш големи неприятности

Можеш ли да обясниш на какъв принцип работи? Тоест как записва това, което се прави и прочие. Понякога и на моя компютър се сяда и искам да знам какво се прави.. На общежитие, можете да предположите как е.. 

Ако отидеш да ти гадае циганка, ще научиш повече от колкото със тази програма ;)

Ardamax проби тавана от всякъде. Всички останали, които се обсъждат тук няма нужда дори да ги изпробвам. И на думи не правят толкова колкото Ardamax.

Поздрави!

• 3 седмици по-късно...

Май малко избързах с оценката за Ardamax.

Проблемът, на който се натъкнах е, че програмката бива засичана от анти-вирусните приложения (инсталирани на целевия компютър). И това се получава в случай, в който файлът е изпратен като прикачен по email. Още с кликване върху прикачения файл, анти-вирусната програма го засича и го изтрива. Дори не пита дали да го изтрие или не. Директно го премахва. В случая става дума за Avast, но предполагам, че и друти програми ще действат по същия начин. НО!!! Ако файлът бива инсталиран от преносима памет, тогава просто появява предупреждение, без файлът да бъде изтрит. Следва инсталиране и т.н.

Въпросът ми е дали някой има идеи за избягване на анти.вирусните приложения като например линк задействащ активация на следящ software или нещо подобно като Ardamax ?

Поздрави и благодаря на всички отзовали се!

....

Въпросът ми е дали някой има идеи за избягване на анти.вирусните приложения като например линк задействащ активация на следящ software или нещо подобно като Ardamax ?

Поздрави и благодаря на всички отзовали се!

Нали разбирате че искате неща, които много силно намирисват на незаконни действия? Така че в този форум няма да получите решение на вашия проблем!

Иначе казано - използвай НОД или карай без АВ .

Направи ми впечатление , че този който пусна темата ,няма нито един пост.А другите , се помислиха за великите шпиони.На края Капитана ,ще ви покаже кой е Джеймс Бонд.

Направи ми впечатление , че този който пусна темата ,няма нито един пост.А другите , се помислиха за великите шпиони.На края Капитана ,ще ви покаже кой е Джеймс Бонд.

Някой казвал ли ви е че, имате остър поглед като Стиви Уондър? Майтапа се :D

Поздрави..

Някой казвал ли ви е че, имате остър поглед като Стиви Уондър? Майтапа се :D

Поздрави..

Хахаха ...

• 7 месеца по-късно...

Прочетох цялата тема и излиза, че е незконно да проследя дъщеря си дали не си чати с някой педофил?

Прочетох цялата тема и излиза, че е незконно да проследя дъщеря си дали не си чати с някой педофил?

Ами нещо такова. Но ще е много по-полезно за нея ако говорите за тези неща. Но говорете с нея като с голям човек, обяснявайте, не забранявайте

Ами нещо такова. Но ще е много по-полезно за нея ако говорите за тези неща. Но говорете с нея като с голям човек, обяснявайте, не забранявайте

Благодаря за бързъя отговор

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.