Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бирата.Полезна, вредна или просто наслада в жегата ?

Featured Replies

:) Абе знам си аз, че бирата е полезна и редовно я употребявам. Неприятното са страничните ефекти от мезетата sad.gif затова ще се пробвам да я пия без тях :)

Може и полезна да е, ама не я харесвам и не я консумирам...

Предпочитам си домашното червено винце :cheers:

• 2 месеца по-късно...

Учени: Бирата превръща мъжете в жени

6_b31be.jpg

08 август 2009 / News.dir.bg

Прекалената употреба на бира стимулира изработването на женски полови хормони в мъжкия органиъзм, което може да има странични ефекти. До такова заключение са стигнали експерти след изучаване на действието на фитоестрогените, които се съдържат в хмеловата напитка.

Изход от това положение е навременното отказване от нейната употреба. "Фитоестрогените се явяват антагонисти на тестостерона, най- важният полов хормон при мъжете. При прекомерна употреба на бира, действието на тестостерона намалява", съобщи урологът-андролог Валерий Давидян, цитиран в likar.info, предаде БЛИЦ.

Ученият смята, че злоупотребата с бира има неблагоприятно въздействие върху човешкия организъм. В най-лошия случай тя може да доведе до импотенция при мъжа. Освен това, благодарение на действието на фитоестрогените се повишава производството на женски полови хормони в организма на мъжа. В резултат на това у представителите на силния пол намалява мускулната маса, окосмяването по тялото и лицето, увеличиват се гърдите и бедрата. Започва да се формира мъжка фигура от женски тип.

Освен по-горе изброеното, редовната употреба на бира води до увеличаване на теглото, появата на "бирено коремче", дисфункция на жлъчката и жлъчните пътища.

Според медиците пристрасяването към бирата при подрастващите води до печални резултати. В началото се появява отслабване на паметта и вниманието, а по-късно и забавяне на моторните функции. Психотерапевтите твърдят, че освен изменения във физиката, по късно ще настъпят промени и в психиката. Успокоителната обратна гледна точка застъпва психологът Юри Левченко - той твърди, че злоупотребата с бира може да влияе на бъбреците и черния дроб, но няма негативно въздействие върху психиката на човека.

Оле, мъже, или намалявайте консумацията на бира, или я спирате, че да не ми станете женчовци :)

А аз се чудех защо не мога да правя секс напоследък повече от три пъти на ден.Спирам бирата,за да си върна формата,да го правя поне по 6 пъти на ден,да ми никне брада и космаци по гърба и гъзъ

Само не рабрах има ли това нещо общо с простата?!Щот отскоро,като стана сутрин и виждам,че имам две пропуснати повиквания от простата

woman_beer.jpg

Прекалената употреба на бира стимулира изработването на женски полови хормони в мъжкия органиъзм, което може да има странични ефекти. До такова заключение са стигнали експерти след изучаване на действието на фитоестрогените, които се съдържат в хмеловата напитка.

Изход от това положение е навременното отказване от нейната употреба. „Фитоестрогените се явяват антагонисти на тестостерона, най- важният полов хормон при мъжете. При прекомерна употреба на бира, действието на тестостерона намалява“, съобщи урологът-андролог Валерий Давидян.

Ученият смята, че злоупотребата с бира има неблагоприятно въздействие върху човешкия организъм. В най-лошия случай тя може да доведе до импотенция при мъжа. Освен това, благодарение на действието на фитоестрогените се повишава производството на женски полови хормони в организма на мъжа.

В резултат на това у представителите на силния пол намалява мускулната маса, намалява окосмяването по тялото и лицето, увеличиват се гърдите и бедрата. Започва да се формира мъжка фигура от женски тип.

Освен по-горе изброеното, редовната употреба на бира води до увеличаване на теглото, появата на „бирено коремче“, дисфункция на жлъчката и жлъчните пътища. Според медиците пристрастяването към бирата при подрастващите води до печални резултати. В началото се появява отслабване на паметта и вниманието, а по-късно и забавяне на моторните функции.

Психотерапевтите твърдят, че освен изменения във физиката, по-късно ще настъпят промени и в психиката. Успокоителната обратна гледна точка застъпва психологът Юри Левченко – той твърди, че злоупотребата с бира може да влияе на бъбреците и черния дроб, но няма негативно въздействие върху психиката на човека.

източник

---------

Да се смее ли човек, що ли? laugh.gif

Това може да обясни защо съм толкова слаб, но пак се връщаме на тема бирено коремче sad.gif

Ако "бира" не се упоменава никъде човек ще си каже, че става въпрос за някаква отрова...

Лично аз познавам много мъже, които редовно и от доста време си пият бира и няма проблеми като по-горе описаните.

Говори се за прекаляване, а не за чаша-две на ден, което е даже полезно, доколкото знам. Нали знаете, "Разликата между отровата и лекарството е единствено в дозата."

(Извинявам се предварително на модераторите за коментара!)

Ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах

ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах

ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

хахахахахахахахахахахахахахахаха!

ХА голям смях честно....По-оная тема за полезните действия е истина това за фитнеса като се върна изпукам една двулитровка и ми е по-добре някак си не се чуствам толкова уморен....И то ся голям конфликт става biggrin.gif ...

Да пийм бира за бирено коремче че жените ги радвало по оная тема дето жените харесвали бирените коремчета на мъжете biggrin.gif

Да не пием,че да не станем женствени

Да пием,че възвръща водния баланс

Да не пием,че да не станем импотентни

biggrin.gif:P не просто нямам думи аз си обичам бира,тъй че към всички фенове да пълним чашите до горе :)

Да пия или да не пия това е въпроса? biggrin.gif

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

Първо цигарите, сега па и бирата...........нещо полезно остана ли :)

Аз ще си продължавам с бирата, пък като видя че ставам женствен ще взема да се омъжа biggrin.gif

Само се чудя как, за толкова време в Чехия не видях нито един мутирал мъж cool.gif

Само се чудя как, за толкова време в Чехия не видях нито един мутирал мъж cool.gif

Некой си дебил, се чудел как да придобие известност, изсмукал си е сумати глупости от пръстите и вече му вярвате. Нищо чудно дозата, която според него се води като "прекаляване" да е 100 литра на ден (примерно). Не се връзвайте на такива простотии.

не знам дали е полезна или вредна, ама като е много горещо, от бирата ми се доспива и ме заболява глава. Виж, вечер като се поразхлади, е суперска...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.