Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли да добавите нови скинове

Featured Replies

Здравейте, тоя цвят синия не ми допада.... (предполагам не само на мен)

Какво и колко ще ви струва толкова ако седнете за половин - 1 час да добавите 1 2 скина... а тоя да си се води класически , преди мисля че бях питал някой Модератор или kal и ми беше отговорено че някой компютри са още слаби,стари и тнт и ще им засича. Да прави сте , но всеки новорегистриран като е със тоя скин,тема няма да има проблеми. Просто някаде да добавите да си избираме нови скинчета - не казвам че тоя е зле ,просто не ми допада.... с 1 2 думи разбрахте за какво идва реч, да видим какво ще измислите :>

Редактирано от LIS (преглед на промените)

синият е standard, сивият, който аз ползвам - professional. погледни сега долу, вляво, малко падащо меню.

Почти няма разлика :cheers:

ми аз им запалих съпорт темите ама никой не ми обръща внимание. аз исках олекотен, бял или черен, без имиджи по него, само скелет, че ми бави нета от Германия, ама никой не го ***...

бе да, ама писва. пак повдигам въпроса към админа - МОЛЯ ТЕ, БАЦЕ, СЛОЖИ ОЛЕКОТЕНА ТЕМА (БЯЛО ФОНЧЕ БЕЗ ИМИДЖИ), ПОДОБНА НА ОЛЕКОТЕНАТА ВЕРСИЯ, НО С ОПЦИЯ ЗА ОТГОВОР И ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА АВАТАРИТЕ И ПРИКАЧЕНИТЕ В МНЕНИЯТА КАРТИНКИ! в чужбина имате много фенове, но не всички имаме бърз нет към БГ

едит: и с опцийка "Вижте Новите Мнения"

• 1 месец по-късно...
също да дигна ръка за нови скинове...един тъмен скин ще е екстра просто.

примерно - http://www.extremepixels.com/IPB/iSkin_Black_details.php

Този не е ли прекалено тъмен ? Все пак всеки иска различен скин. Никога няма да се огоди на всеки. Засега мисля, че два скина са напълно достатачни. На мен лично profesional ми допада. Не е много тъмен, но не е много светъл.

Претенции. Професионалния е много хубав скин, не е нито тъмен, не е нито светъл. Не разбира колко още скинове искате. Аз предпочитам по-семпъл и по-изчистен скин. Все пак скина не прави форума в крайна сметка.

Аве да го направят както е в сайта. Там може да си избираш между " син, черен, и сив " цвят.

Ми той единия скин е син, а другия е в някакъв смисин цвят между пепеляво, черно и сиво.... Какво още да иска човек?

и аз съм съм за различни скинове ... :inlove1: просто да има избор... ;)

Ми той единия скин е син, а другия е в някакъв смисин цвят между пепеляво, черно и сиво.... Какво още да иска човек?

е ти се исказа :)

винаги може да се иска още,но в случея не искаме много.

не виждам какво те засяга теб...като не искаш други скинове,ползвай си тези.

• 1 месец по-късно...

а след ъпдеита на форума (29,8,2009 ~01:00)

може ли да се добави и стария скин

или нещо дето ще ми харчи батерията по малко

т.е. нещо по тъмничко

а и на сегашния "цитатчетата" са се скапали

Жалко, сега не си пазва със сайта вече, т.е. тоя facebook, направо го боготворят, а всъщност не е най-добрия изглед за сайт sad.gif

Ще има ли старите скинове, или ще трябва да се нервим с новия ,?!?!

Определено по-свеж скин! Харесва ми, но и аз гласувам за наличието на много кожи, които погребителите да виждат по избор на компютъра си!

Още един глас за повече скинове. Особено полезен ще е някой по-тъмен скин. Стандартният, който е в момента направо вади очите.

определено обикновенния скин е доста гаден на новата версия :)

страничен въпрос,къде отиде бутона за бързо отговор ? трябва да ми пуснат в настройките...

• Администратор

мдааа...никой не вижда бутона...пак избързахте с пускането

там си е, кликни на датата, или отляво на нея има 1 "невидим" бутон

Здравейте,

Вие в качеството си на какъв се изказвате с какво сме избързали и с какво не?!?! Това не е ли изцяло по наша преценка. Уведомете ни следващия път, че сте достатъчно компетентен за да се посъветваме с вас кога да предприемем дадено действие относно софтуерното обслужване на сървърите ни.

Относно Бързия отговор:

От бутон вече няма нужда. Бързия отговор е постоянно отворен в дъното на всяка тема.

Поздрави.

Здравейте,

Вие в качеството си на какъв се изказвате с какво сме избързали и с какво не?!?! Това не е ли изцяло по наша преценка. Уведомете ни следващия път, че сте достатъчно компетентен за да се посъветваме с вас кога да предприемем дадено действие относно софтуерното обслужване на сървърите ни.

Относно Бързия отговор:

От бутон вече няма нужда. Бързия отговор е постоянно отворен в дъното на всяка тема.

Поздрави.

И в крайна сметка какво се получава, ще има ли старите скинове или не ? Хубаво ми я прасна тая новата 'гъзария', но някой хора може би ще желаят форума по старият му начин ? Разбирам, че ние потребителите от простолюдието нямаме правото да държим сметка за такива неща, затова питам с молбата да ми отговориш като на прост човек - защо така променихте форума и защо няма да има други скинове. Отговора ще отнеме от 2 до 3 мин, което не е чак толкова много от личното ти време и мисля че всеки в твоята позиция би го прежалил за да държи потребителите си информирани. Изглежда честно нали ?

Поздрави, FEarBG...

• Администратор

И в крайна сметка какво се получава, ще има ли старите скинове или не ? Хубаво ми я прасна тая новата 'гъзария', но някой хора може би ще желаят форума по старият му начин ? Разбирам, че ние потребителите от простолюдието нямаме правото да държим сметка за такива неща, затова питам с молбата да ми отговориш като на прост човек - защо така променихте форума и защо няма да има други скинове. Отговора ще отнеме от 2 до 3 мин, което не е чак толкова много от личното ти време и мисля че всеки в твоята позиция би го прежалил за да държи потребителите си информирани. Изглежда честно нали ?

Поздрави, FEarBG...

Здравейте,

Скинове ще има едва след като завършим настройването на всички нови функции и безпроблемната им работа. За момента ще е само този. Логично е, че първо ще изгладим проблемите и след това ще мислим каква да бъде формата на някой звездички примерно.

Поздрави.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.