Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се ходи на гости на момиче?

Featured Replies

Много се извинявам ако заглавието или раздела на темата ми не са верни,все още съм нов.

Искам малко помощ от всички,които могат да ми дадат точни съвети и насоки.

Ще хода на гости у една приятелка,която ще ме запознае с родителите си,но не знам как точно се ходи на такъв вид гостуване.Трябва ли да взема нещо със себе си,бонбони,цветя за дамите(какви да бъдат) и такива неща.Ако ме поканят на обяд или вечеря дали да приема,много моля помогнете ми.

Редактирано от thedemonhunter
Неясно заглавие. (преглед на промените)

Много се извинявам ако заглавието или раздела на темата ми не са верни,все още съм нов.

Ще хода на гости у една приятелка,която ще ме запознае с родителите си,но незнам как точно се ходи на такъв вид гостуване.Трябва ли да взема нещо със себе си,бонбони,цветя за дамите(какви да бъдат) и такива неща.Ако ме поканят на обяд или вечеря дали да приема,много моля помогнете ми.

вземи бутилка вино

• Автор

Но това в случай,че ме поканят на вечеря или дори да е за обяд.А и съм на 17.

Приеми поканите ......

Дръж се нормално ...... и при първото ви виждане - скромен , но стилен букет за майка и , + мъжко ръкостискане с баща и !

Успех ! :)

• Автор

Благодаря за съвета ,наиситна идеята е добра.Все пак ако имате и други идеи и съвети които можете да ми дадете ще съм благодарен.

Ще хода на гости у една приятелка,която ще ме запознае с родителите си,но незнам как точно се ходи на такъв вид гостуване.Трябва ли да взема нещо със себе си,бонбони,цветя за дамите(какви да бъдат) и такива неща.Ако ме поканят на обяд или вечеря дали да приема,много моля помогнете ми.

Бате, да те питам първо каква е целта на посещението? С момата гаджета ли сте или съученици или приятели...

Защото, ако не сте гаджета идеята с букета ще е малко странна.

И ако сте гаджета що ще те запознава с техните - щото ще се жените или за да знае бащата кой да търси да пребие, ако закъснее дъщеря му?

Бате, да те питам първо каква е целта на посещението? С момата гаджета ли сте или съученици или приятели...

Защото, ако не сте гаджета идеята с букета ще е малко странна.

И ако сте гаджета що ще те запознава с техните - щото ще се жените или за да знае бащата кой да търси да пребие, ако закъснее дъщеря му?

Точно такива подобни въпроси ми изникнаха и на мен в главата.

• Автор

В случая не сме гаджета,само приятели.И се познаваме от доста дълго време вече почти 4-5 години и реши да ме запознае с тяхните.А и тяхните ме знаят засичали сме се няколко пъти в центъра,но на гости за пръв път ме канят и нали не знам какво да правя.Определено ще приема поканата,въпроса е какво ще правя на място и как да отида нали.

В случая не сме гаджета,само приятели.И се познаваме от доста дълго време вече почти 4-5 години и реши да ме запознае с тяхните.А и тяхните ме знаят засичали сме се няколко пъти в центъра,но на гости за пръв път ме канят и нали не знам какво да правя.Определено ще приема поканата,въпроса е какво ще правя на място и как да отида нали.

Тогава забрави букетите и тези задължаващи мероприятия.

Най-много вземи едно цвете натурално, без целофан и хартия - дали ще е роза или някое друго ти си прецени. Това за майката. За дъртия няма кво да взимаш.

Уважение не се купува с подаръци, а ти това искаш явно.

И не се стягай толкова - няма да се жениш за момето я. c174d3b2af2739df8c3b5e7819347985.gif

• Автор

Наистина си прав с това,че няма да се женя с нея.За уважението,точно там е че не знам как да го спечеля,ще опитам като се държа нормално.Все пак ако някой има да каже нещо,моля.

И не се стягай толкова - няма да се жениш за момето я.

.... не се знае biggrin.gif !

Grigor1 , как ме изпревари само laugh.gif

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Наистина си прав с това,че няма да се женя с нея.За уважението,точно там е че не знам как да го спечеля,ще опитам като се държа нормално.Все пак ако някой има да каже нещо,моля.

Не бъди позьор! Просто бъди такъв, какъвто си! Щом като казваш, че се познаваш с момичето от много години, то според мен и родителите й ще те харесат. А и нали сте се виждали и преди? На мен тези неща с цветятя, пиенето и т.н. малко ми приличат на "момче отива при родителите на гаджето си"... Не зная. Тази работа малко ми понамирисва biggrin.gif

Че ти сам си отговаряш на въпроса за уважението - като се държиш нормално! Други съвети не ти трябват..Ако хората са свестни ще видят едно нормално момче и уважението ще се породи от само себе си.Ако са някакви "изкривени" люде,каквото и да правиш ще си крив....така че без пози и преиграване...

Едно цвете за дамата (както казаха - натурално) никога не е излишно....не е хубаво да минаваш прага им с ръце в джобовете...

Успех...и пиши после как е минало.

Редактирано от visentii (преглед на промените)

• Автор

Няма проблеми,само да мини всичко и ще споделя как се минало ако ви интересува де.И много ви благодаря за всички съвети и цялата помощ.

Какъв е тоя мерак да те запознава с родителите си толкова официално... Да не би тя да мисли друго за вашата приятелска връзка?... А има толкова други начини/поводи за неангажиращо запознанство. Ти вече си направил, каквото си направил :P ... моя съвет щеше да бъде да не носиш нищо и да си ти, какъвто си... Ако ще е за носене на нещо, не цветя, а кутия не много ангажиращи бонбони, а и не някакъв боклук, като всичко нанестле и милка бонбониери... кутия трюфели (бонбони), аз бих приел ок

Четох ти темата, вземи нещо сладко за ядене-нещо като десерт, все пак те канят на гости! Може и да те поканят да обядваш знам ли! :P

Айде, успех и да докладваш biggrin.gif

... Не зная. Тази работа малко ми понамирисва biggrin.gif

Хм, "понамирисва"... тя направо вони! На 17 г прави официална визита при родителите на момата - едва ли е нещо рутинно, колко от нас са го правили?

Момко, ти още не знаеш дали ще те поканят на обяд или вечеря, но се дръж естествено, че да не съжаляваш после, роли се играят до време, при това трудно. Ако те харесат - харесат, ако не - всеки по пътя си.

И друго - не е толкова важно с коя ще си легнеш, а до коя ще се събудиш, т.е. не е определящо дали ще обядваш или вечеряш с родителите на момичето, а дали ще си там за закуска. Е, раншко е още за такива изяви, но човек никога не знае.

И никога не е излишно да се подари по 1 цвете, то съвсем не е цена за каквото и да било, а невинен жест на внимание.

Аз не разбирам - щом не сте гаджета, защо толкова се притесняваш за срещата с родителите, и защо толкова официално звучи всичко? Според мен тук мирише на любов. Ако си сигурен, че не присъства от твоя страна и сте само приятели, може би тя има други планове? Аз всъщност се ожених за един съученик, с който дълго време мислехме, че сме "само приятели", въпреки че всички други ни казваха, че има и нещо повече - само дето ние не го забелязвахме.

И нещо друго - идеята за бутилка вино не е добра, човекът, който я предложи, още не знаеше възрастта ти. Дори и вашите да ти разрешават по чаша вино или бира - все пак си вече на 17, пред нейните родители май е най-добре да се въздържаш от всякакъв алкохол, а ако пушиш - не си го признавай. Има редки изключения, но повечето родители, особено тези на момичета, харесват "добрите момчета". Ако си отличник, може да намериш точен момент да го споделиш между другото, само да не звучи, че се хвалиш. И най-вече - дори и да се притесниш, това може да им изглежда симпатично. :-) Успех!

П.С. Кога е заветното гостуване, че да ти стискаме палци?

• Автор

Всъщност гостуването е идната седмица.Като мини всичко ще споделя.Много мерси за съветите.

Всъщност гостуването е идната седмица.Като мини всичко ще споделя.Много мерси за съветите.

..... като мине срещата , чакаме те с въпроси - наистина вече по темата : Малко помощ относно въпроса - как се ходи на гости при гадже ? :question:

Успех , ще се справиш !

• 3 месеца по-късно...

Как е минала тази среща в крайна сметка?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.