Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нямам икони на работния плот

Featured Replies

Вкючвам си компютъра зарежда като се появи работния плот няма икони само тапета стой

Няма и старт лентата

Само имаше съобщение за ъпдеит на Уиндоуса натиснах Next и си го инсталира ; и така излезе

страницата на Маикрософт и сега имам само интернет

ПОМОГНЕТЕ

вируси :)

Опитай: ресет пс-то, натискаш ф8 няколко пъти преди да ти излезе картинката на вин, избираш Safe mode.

След като зареди пускаш да сканира за вируси :beer11:

Ако нямаш антивирусна или не засече нищо, опитай да пуснеш Safe mode with Network support ( Или нещо такова беше ) и си дръпни Malwarebytes Anti-Malware и го пусни да ръчка :beer11:

• Автор

излиза ми това съобщение Defrag.exe - Application Error

The instruction at "0x00450687" referensced memory at "0x00450687"

The memory could not be "written".

Дане би да си ги скрел ако си с ХП направи следното

Десен бутон в/у десктопа подреди иконите по------Покажи икони на работния плот

А ако си на друг език Десен бутон в/у десктопа 1-вото от горе на долу и след това осмото от горе на долу успех

• Автор

И излиза това Windows cannot find "explorer.exe". Make you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the Start button, and then click Search

Десен бутон не работи не изкарва нищо

Аз имах троянски кон и ми стана по същия начин!-изхода е или rapair на windows или преинстал без форматиране за да не ти се загубят всички неща! Успех!

• Автор

Как да направя repair защото като пусна сидито с уиндоуса зарежда ама не се показва инсталатора

Пробвай следното:

Натисни Ctrl + Shift + Esc и отиди на File => New task => напиши cmd => навигирай до папка C:\Windows и с командата dir виж дали explorer.exe си е на мястото.

След това:

Натисни Ctrl + Shift + Esc и отиди на File => New task => напиши regedit => намери ключа :

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image Execution Options

Ако видиш папка или ред с име explorer.exe го/ги изтрий.

Рестартирай компютъра и виж дали проблема остава.

Можеш да провериш и за вируси с Avira Rescue CD или инструментите от Hiren's BOOT CD.

Ако проблема не се реши чак тогава преинсталирай.

Здравейте! За да не пускам нова тема, ще споделя с вас и моя проблем тук. По същия начин ми се изгубиха иконите от десктопа и липсваше лентата и старт менюто. Опитах горепосочените методи, но нищо не помогна. Последва формат С и наново - до тук добре - качих XP SP2 - такова имам и е пробвано, Имам Аваст 4.7 с код, и при опит да го инстална излиза това

012970117.jpg

Сетъпа е пробван и на други и е работил досега успешно, а сега не ще! Не желая да сменям антивира с друг, освен ако има от къде да си дръпна легално по-новата на Аваст 4.8, но с работещ код! Моля, помогнете!

Здравейте! За да не пускам нова тема, ще споделя с вас и моя проблем тук. По същия начин ми се изгубиха иконите от десктопа и липсваше лентата и старт менюто. Опитах горепосочените методи, но нищо не помогна. Последва формат С и наново - до тук добре - качих XP SP2 - такова имам и е пробвано, Имам Аваст 4.7 с код, и при опит да го инстална излиза това

012970117.jpg

Сетъпа е пробван и на други и е работил досега успешно, а сега не ще! Не желая да сменям антивира с друг, освен ако има от къде да си дръпна легално по-новата на Аваст 4.8, но с работещ код! Моля, помогнете!

Имам съмнение за зараза с Virut...

Провери с този инструмент:

Dr.WEB CureIt! 5.00.0

*Стартирай програмата

*Натисни F9 и направи следните настройки:

В категория "Проверка" се придвижи до "Списък с изключени файлове".

Маркирай всичките и избери "Изтрий". Потвърди с "Apply".

27h3psrmr01c5t5sizka.jpg

След това отиди до категорията "Действия". Приложи настройките от снимката и натисни "Apply".

6ezwrifdxe4ns2mhkub8.jpg

Пусни пълна проверка на системата.

А няма да е лошо да прочетеш правилата на форума:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Avast има и безплатна (home) версия, която има почти същата функционалност:

http://www.kaldata.com/comments.php?id=417...highlight=avast

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.