Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съгласуван екип=мит

Featured Replies

Има някой да е озлобен,дай де не говориме затова.

Знаеш ли приятел какво е най лошото в нашта работа.....

когато даваш всичко от себеси за да помагаш на толкова хора,получаваш благодарности,но се намира по някой да С..е на метенето.

Чудно ми е тези хора защо не четат правилата на Форума,и защо се мешат в работата на екипа.

Нямам нищо против tao,но за мен той непостьпи правилно.

Който не му харесва да не влиза,излишно Калин го е казал.

Помисли малко и кажи тази тема какво предизвиква,нищо освен излишни нерви.

Защо други потребители се неоплакват ми все едни и сьщи ровят.

Да сте прочели от мен да повдигна тон на някой потребител,или да го обидя?

Няма и да прочетете,който е нервен форума не е болница.

Благодаря за вниманието.

Поздрави Бацката :bye:

Ми да - момчета и момичета - я се поразровете малко наоколо! Я колко запитвания има от потребители - все някъде можете да помогнете! Вместо да потъвате в жлъч...

БЕЗКОРИСТНОСТ трябва да има. Да си помагаме.... и да се забавляваме - като мен :) Но не за сметка на потребителите и на атмосферата във форума.

Не е само Бацката - Зазко, Неоскенер, Ъндъруотър, Ванката, Нолого, Милен, Мария....

Я ги питайте колко работа си имат и въпреки всичко си вършат работата тука. Ми то пропуски и те правят, ама повече вършат работа.

Работа. Работа. Работа. :bye:

П.п. Знаете ли коя е най-голямата награда за мен тук? - Накой потребител да напише за мой/наш пост, че се е спукал от смях. Не плюс в репутацията.

А в работата ми? -Клиент да каже колко много е доволен от това, което съм/сме му направили.

Хехехе много бързо се озлобихте и забравихте времената когато Tao ви помагаше... 

колкото до 15тях минути слава мога да кажа само, че хилядата  поста говорят сами за себеси  :)

<{POST_SNAPBACK}>

За неблагодарност ли ще говорим? Защото каквото повикало, такова се обадило се получава де факто. Мисля екипа на този сайт е работил твърде много, че да заслужи подобно отношение. Та както казах - каквото повикало...

Ок nwo мисля че темата е приключена.

май администрацията започна да реве повече от потребителите

:) Кой потребители ти и tao ли? :shake_puter:

Аз приключвам сьс спора,просто виждам на каде биеш.

Успех

Тази тема нали щеше да се затваря?В крайна сметка, живеем в свободна държава и никой не го държат във форума насила!А и не мисля, че тук е място, определени хора да си показват комплексите.

• Администратор

Ако я затворим пак определени хора ще ревнат...дискриминация (полова, расова и там каквато се сетиш), цензура (на политическа, икономическа и морална основа)...мошенници и т.н.

Ето затова не я затваряме :shake_puter:

Лично аз също смятам, че тази тема е изчерпана още със самото й пускане и трябва да бъде затворена, но пък от друга страна се казаха и доста смислени неща тук (както във всяка тема има и положителни постове и мисли).

Едно от хубавите неща е, че на съмняващите се се показа Съгласуван екип НЕ Е равно мит.

По мое лично мнение темата може да бъде затворена и ще бъде прикючена, когато нейният автор - tao напише, че му е отговорено на въпросите и постъпи доблестно като се извини за забавянето на отговора си (който трябваше да последва още след постна на Wankata - четвъртия в темата, а моят е тридесет и осмия!) и признае публично, че целта му не е била заяждане, конфронтация с екипа и напрягане на потребителите.

Аз се сещам за още нещо. Ако почнете да се оливате в затварянето и триенето, хората ще почнат да губят интерес. А стане ли това, брояча няма да цъка толкова. Откъдето и някои рекламки ще станат излишни. И най лошото е, че няма после от кой да искате да бъде доблестен и да ви се извинява публично.

<{POST_SNAPBACK}>

Ето точно заради такива "мъдри" и "целенасочени" мисли не я затвваряме ;)

А моментът с доблестта опира до човека, по прицип.

Братле много ме развеселяваш ;)

Може би и аз трябваше да сложа едни кавички някъде. И така мойто изказване да придобие мъдростта на твойто.

И едва ли всеки тук иска да ви прави 

Неможе всички да започват със "ЗДРАВЕЙТЕ" и да завършват със "С УВАЖЕНИЕ"

Предполага, че ако някой мъж не те хареса, ти си убедена, че е гей. Също както си мислиш, че ако някой не се извини тук, то той не е доблестен.

И кажете най накрая каде ви сьрби.

Отговор ви беше даден от Ванката,сега незнам какьв е проблема,и какво още искате.

nwo,

Не ми се искаше да се занимавам с твоята намеса по и извън темата, но тъй като се явяваш като говорител, защитник и окрилител на недоволните, ще ти обърна подобаващо внимание.

Не си прав да демонстрираш пренебрежието си към потребители от форума по начина, по който си го направил ("Може пък някой ден всички да са администратори и модератори в тоя форум. А дотогава дерзайте драгозовци, фоксове и др. подобни .......ени."). Това е заяждане и те моля да не го правиш повече! Ако целта ти е да се направиш на интересен, успя! Забелязахме те!

Относно "ревящите бебета", приливите и отливите....следваш ли и ти някакъв ритъм? (това не беше достатъчно разбираемо, може и да не ти се е видяло и мъдро, ама ще преживея твоята недооцека - просто ще си помисля, че не ме харесваш ;)).

И както каза Бацката: къде ви сърби?

Може би и аз трябваше да сложа едни кавички някъде. И така мойто изказване да придобие мъдростта на твойто.

И едва ли всеки тук иска да ви прави  :hush:

Неможе всички да започват със "ЗДРАВЕЙТЕ" и да завършват със "С УВАЖЕНИЕ"

Предполага, че ако някой мъж не те хареса, ти си убедена, че е гей. Също както си мислиш, че ако някой не се извини тук, то той не е доблестен.

<{POST_SNAPBACK}>

Повечето от хората в този форум не висят тука, за да правят евалла на който и да било. Повечето от хората са тук, защото те са си избрали това място. Никой не им опира пистолет в главата, нито пък им се моли да стоят тук. И докато не проумееш ти за какво си тук, ще продължава да има такива теми, в които изграденото досега да се оплюва.

А за мен лично човек, който не е готов да се извини не само не е доблестен, но и е егоист, защото не може да дойдеш на място или да влезеш в компания, заобиколен от мн хора и да очакваш всички да се съобразяват с твоите желания и претенции. За тая ситуация си има една думичка -- компромис! И ако имаш желанието да останеш на определено място трябва да я използваш. Ако не - никой не те задържа!

Само едно не мога да разбера.. хем не ви харесва форума, хем стоите тук и мрънкате защо правилата са такива, защо това се прави така, а не иначе.. Нищо лично към tao - той е в правото си да попита, щом е забелязал нещо според него нередно. Но на въпроса му беше отговорено отдавна! Вярно е, че понякога има неорганизация в действията - например с намаляването на репутацията, но не мисля че това е точния тон, с който да се обсъждат проблемите. :wub:

Плюс това в момента изобщо не се обсъждат никакви проблеми, а постовете минаха в лични нападки!! :stop:

Направо вече не ми се и чете... тук (в темата) се казват толкова истъркани неща, че не ми се и пише! Не може да се угоди на всички разберете аз го проумях и аз съм повдигала такива въпроси, но ме отрязват по възможно най-тактичния начин за триене на теми, преместването им и т.н.

Хора - потребители на този форум, модераторите и администраторите не могат да с като цербери да виждат всичко и да следят нон стоп тук!!!

Това са хора с работа и ангажименти, които имат и личен живот не могат на всяка минута или секунда да реагират Трябва да вземат бързи решения ... затварям или не! Истривам или не! Защото имат и др. неща на главата! Не могат да не грешат, а ние все да мърморим като малки деца тва не ми харесва онова не ми харесва, на който не му харесва да си гледа кефа.

Мисля че въпреки някои неща това е един от най-подредените и свестни форуми, в които съм влизала...при наличието на толкова потребители!

Стига мрънкахме и скърцахме със зъби !

Айде със здраве! :stop:

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

• Администратор

Знаете ли, в някои форуми съществува правило, че не може да се обсъждат публично действия на администрация. И администрация не е длъжна да дава обяснения за свои действия. Както никой не е длъжен да пише в този форум ако той не му харесва. Цензура има навсякъде, без нея става ад. Ако не можете да помогнете на форум, поне недейте да му пречите. И недейте да плачете ако модериране е субективно - модератори са субекти, не компютри. А ако модератор е сгрешил - напишете му едно ЛС, обяснете своята позиция. Ако смятате че ви има зъб - пишете на администартора, сигурен съм че ще изследва случай. Ако не ви харесва администратора - защо пишете в този форум?

Привет на всички.

Уважаеми nwo не ти ли писна да скимтиш и уж да се правиш на говорител?

Нищо няма да промените като скимтите и марморите. Стига сте тъпкали на едно и също място. Правилата са си правила и трябва да се спазват. Всички модератори, админи, новинари са за това да помагат и да трият и да поправят нашите грешки за това са избрани да си вършат работата. За да затворят една тема и след това да се трие това те са решили или по точно в този случей wankata.

Нищо лично към никой. Просто се чудя от доста време върху тези въпроси.

С уважение:SCORPIO

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.