Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Превод на КAV/КIS 2010 v9.0.x.x

Featured Replies

• Автор

Пакет за езиков интерфейс на Kaspersky Anti-Virus/Kaspersky Internet Security 2010

(версия на програмите 9.0.0.736 CF2)

(версия на превода 1.2)

(подобрено е качеството на превода)

Това е Пакет за български интерфейс за продуктите на "Лабораторията на Касперски":
Kaspersky Anti-Virus 2010 версия 9.0.0.736 CF2 и Kaspersky Internet Security 2010 версия 9.0.0.736 CF2.

За да инсталирате превода е необходимо да изключите самозащитата на програмата, като за целта от контексното й меню изберете опцията "Settings" и в раздела "Options" махнете отметката пред "Enable Self-Defence".

Използва се един общ инсталатор и за двете програми. Той автоматично разпознава продукта и инсталационната му папка и инсталира превода в нея. Поддържат се версиите на следните езици: Английски, Руски, Немски, Френски, Испански и Италиански.
Ако имате инсталирана предишна версия на превода е желателно първо да я деинсталирате и тогава да инсталирате тази версия.

Специални благодарности на Tigertron за подкрепата!

>>>Български за Kaspersky Internet Security/Kaspersky Anti-Virus 2010 версия 9.0.0.736 CF2<<< или >>>MIRROR<<<

CRC32: 8EF67B69
MD5: 3D74D264FCB6B1653785F48084ECAC82
SHA-1: D93B56883DA5C2CFA55CBFF9EDE154FA58810C23

Приятно ползване. Очаквам Вашите мнения и препоръки как да се подобри качеството на превода. Не бъдете пасивни!
:)

Please Don't Mirror!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Алтернативен инсталатор за езиков интерфейс на KAV/KIS 2010

(версия на програмите 9.0.0.736)

(версия на превода 2.2)

Инсталаторът автоматично разпознава продукта, локализацията и инсталационната му папка и инсталира превода в нея. След деинсталация се връща оригиналната локализация. Практически се поддържат всички пуснати локализации до сега.

Специални благодарности на Dumper за предоставения превод!

>>>Български за KIS/KAV 2010 версия 9.0.0.736<<< или >>>MIRROR<<<

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Пакет за езиков интерфейс на Kaspersky Anti-Virus/Kaspersky Internet Security 2010

(версия на програмите 9.0.0.736 CF2 (поправки a,b))

(версия на превода 1.9)

Това е Пакет за български интерфейс за продуктите на "Лабораторията на Касперски":
Kaspersky Anti-Virus 2010 версия 9.0.0.736 CF2 (поправки a,b) и Kaspersky Internet Security 2010 версия 9.0.0.736 CF2 (поправки a,b).

За да инсталирате превода е необходимо да изключите самозащитата на програмата, като за целта от контексното й меню изберете опцията "Settings" и в раздела "Options" махнете отметката пред "Enable Self-Defence".

Използва се един общ инсталатор и за двете програми. Той автоматично разпознава продукта и инсталационната му папка и инсталира превода в нея. Поддържат се версиите на следните езици: Английски, Руски, Немски, Френски, Испански и Италиански.
Ако имате инсталирана предишна версия на превода е желателно първо да я деинсталирате и тогава да инсталирате тази версия.

Специални благодарности на Tigertron за подкрепата!

>>>Български за Kaspersky Internet Security/Kaspersky Anti-Virus 2010 версия 9.0.0.736 CF2 (поправки a,b)<<< или >>>MIRROR (връзката ще е активна до 06.01.2010 г.<<<

CRC32: 6EDA9FE8
MD5: D3442D86130625E4C7745E348002CD8D
SHA-1: FD3C2C6B1A1651BFCE5100E9026D50A6B2B4C446

Приятно ползване. Очаквам Вашите мнения и препоръки как да се подобри качеството на превода. Не бъдете пасивни!
:D

Please Don't Mirror!!!

П.П. Весела и щастлива Нова година на всички, с пожелание за крепко здраве, щастие и много красиви моменти!
  • 2 месеца по-късно...
  • Автор

Може ли да качиш някаде превода. Дата бг дава файла преместен.

Благодаря Публикувано изображение

Ами незнам защо така ти дава, при мене си бачка. Просто трябва да се изчакат 45 секунди за да ти стане активен бутона.

Поздрави

Публикувано изображение

Редактирано от Dumper (преглед на промените)

Може ли да качиш някаде превода. Дата бг дава файла преместен.

Благодаря :cool:

Линкът наистина работи, просто трябва да се изчака. Но, ако нещо дава грешка, пробвай да свалиш превода от тук :)

Ами незнам защо така ти дава, при мене си бачка. Просто трябва да се изчакат 45 секунди за да ти стане активен бутона. Поздрави То след изчакването ми дава "преместен" tigertron Благодаря :wors:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Алтернативен инсталатор за езиков интерфейс на KAV/KIS 2010

(версия на програмите 9.0.0.736)

(версия на превода 2.5)

(подобрено е качеството на превода и инсталатора)

Инсталаторът автоматично разпознава продукта, локализацията и инсталационната му папка и инсталира превода в нея. След деинсталация се връща оригиналната локализация. Практически се поддържат всички пуснати локализации до сега.

Специални благодарности на Dumper за предоставения превод!

>>>Български за KIS/KAV 2010 версия 9.0.0.736<<< или >>>MIRROR<<<
  • 1 месец по-късно...

Само ще вмъкна,че този превод е пробван на Kaspersky CBE 10 перфектен е. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=146956&view=findpost&p=1711928 Превода на DumpeR от тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=80686&view=findpost&p=1540483 пък е пробван с Kaspersky CBE 09 и е също перфектен. Тigertron и DumpeR шапка Ви свалям :( Бъдете здрави и повече ни радвайте. Някакъв напредък с 2011 има ли? пп. "Сговорна дружина планина повдига" :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Някакъв напредък с 2011 има ли?

Напредък има, но има един проблем:

Явно от Касперски са се усетили и 2011 е малко по-добре защитен в тази насока. Имам предвид че програмата сама си прави диагностика на инсталацията и не позволява да се добави папка "bg", където са файловете на български, както и промените в регистъра. При опит за инсталиране на пакета с български език по начин, както беше досега, след рестарт се появява съобщение, че програмата трябва да бъде преинсталирана. Ако някой знае начин как може да се преодолее тази проверка или разбира от инсталационни пакети ще се радвам да сподели. За мен решението засега е да се прави архив на папка "en" и после подмяна на файловете, което за момента работи, но не се знае при обновяване какво ще стане, ако има актуализации за тези файлове, т.е. може да се получи или грешка или програмата да стане със смесен език на интерфейса (една част на български, а друга на английкси).

Това е за сега от мен. Поздрави:rolleyes:

Редактирано от Dumper (преглед на промените)

Напредък има, но има един проблем:

Явно от Касперски са се усетили и 2011 е малко по-добре защитен в тази насока. Имам предвид че програмата сама си прави диагностика на инсталацията и не позволява да се добави папка "bg", където са файловете на български, както и промените в регистъра. При опит за инсталиране на пакета с български език по начин, както беше досега, след рестарт се появява съобщение, че програмата трябва да бъде преинсталирана.

Ако се игнорира това съобщение,какво ще стане?

Питам понеже ако е само съобщително и не засяга функционалността на програмата като цяло,може да се спре уведомяването и програмата да продължи да си работи нормално.

P.s. Ще я помъча събота и неделя така само да се гадае не става,прехвърли ми файловете/

• Автор

Ако се игнорира това съобщение,какво ще стане?

Питам понеже ако е само съобщително и не засяга функционалността на програмата като цяло,може да се спре уведомяването и програмата да продължи да си работи нормално.

P.s. Ще я помъча събота и неделя така само да се гадае не става,прехвърли ми файловете/

напротив, засяга функционалността на програмата и това е лошото.

кои файлове да ти прехвърля? Няма нужда, просто направи папка "bg" в C:\Program Files...\Skin(или там където е инсталирана програмата), копрай там файловете от папка "en" и в регистъра смени стойността на ключа HKLM "SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP11\environment\Localization" от "en" на "bg". Рестартирай компа и ще видиш за какво става дума.

Поздрави:angry:

кои файлове да ти прехвърля? Няма нужда, просто направи папка "bg" в C:\Program Files...\Skin(или там където е инсталирана програмата), копрай там файловете от папка "en" и в регистъра смени стойността на ключа HKLM "SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP11\environment\Localization" от "en" на "bg". Рестартирай компа и ще видиш за какво става дума.

Поздрави:biggrin:

Ще го имам на в предвид,мерси! Ако нещо интересно излезе ще пиша тук или на ЛС. :)

Поздрави:cool:

Мислил ли си да направиш алтернативен скин с българска локализация? И да се ползва той при смяна на български.
  • 3 седмици по-късно...

Хора, мисля, че намерих много лесен начин програмата да стане на български, но трябва да се доправи от някой разбиращ. Не се инсталира нищо, не се бърка в регистъра, даже няма нужда от рестартиране и всичко работи нормално, но превода не е пълен защото ползвах файловете на версия 2010. Направих следното: Вижте на скрийншота съм отворил нужната папка. На старите версий, бг инсталацията добавя папка bg до тази отворената и съответно прави промени в регистъра. Сега казвате, че е невъзможно. Добре, а защо е нужно това? Това, което аз направих - просто копирах всички файлове от bg папката на инсталиран Касперски 2010 и ги пейстнах със заместване в папка en на също инсталиран 2011. Резултата го виждате. Въпросът е, че на версия 2010, файловете са 26 броя, а на версия 2011 - 36. Съответно остават непреведени. Не може ли някой разбиращ да допреведе останалите файлове и да се предлага за теглене архив, който просто да се разархивира в английската папка на програмата, като замества файловете с български? Това, което аз съм направил..... http://www.ets-megamix-map.hit.bg/kis2011bg.jpg

Хора, мисля, че намерих много лесен начин програмата да стане на български, но трябва да се доправи от някой разбиращ. Не се инсталира нищо, не се бърка в регистъра, даже няма нужда от рестартиране и всичко работи нормално, но превода не е пълен защото ползвах файловете на версия 2010. Направих следното: Вижте на скрийншота съм отворил нужната папка. На старите версий, бг инсталацията добавя папка bg до тази отворената и съответно прави промени в регистъра. Сега казвате, че е невъзможно. Добре, а защо е нужно това? Това, което аз направих - просто копирах всички файлове от bg папката на инсталиран Касперски 2010 и ги пейстнах със заместване в папка en на също инсталиран 2011. Резултата го виждате. Въпросът е, че на версия 2010, файловете са 26 броя, а на версия 2011 - 36. Съответно остават непреведени. Не може ли някой разбиращ да допреведе останалите файлове и да се предлага за теглене архив, който просто да се разархивира в английската папка на програмата, като замества файловете с български? Това, което аз съм направил.....

http://www.ets-megamix-map.hit.bg/kis2011bg.jpg

:yanim: Да и ние как така не сме се сетили до сега за това :mad: Аз предлагам да изчакаш още малко и да имаш официален БГ на Касперски ;)

А и сега нямаш английски език и ако случайно стане нещо няма как да възстановиш работещ предишния интерфейс!

• 3 месеца по-късно...

Ето тук има официална версия на български език http://products.kaspersky-labs.com/bulgarian/homeuser/kis2011/ остава само да се види дали става за финалната версия

http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.