Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Да, излезе със сестра ми...

Като се върне не забравяй да докладваш!

Хм, и за протокола: проблемът си е отдавна, просто днес ми се напомни за него...

btw: китариста знае, че със скъпата ми съседка се познаваме!!! :angry: нещо хубаво за днешния ден

• Отговори 2k
  • Прегледи 81,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

O, да.. бях забравила, че го казах, нищо, аз пак съм си щастливааа!!! biggrin.gif

Хм, вече и аз не знам какво би направил...

Що не си вземете стая?

:angry: Каза им го ..

[9.7.2009 г. 15:39:37] хъх каза: ти не му ли се нервиш?

Аз за разлика от теб не им се нервя и не го поемам толкова навътре /това с поемането както искате така си го разбирайте xD/

Ех този Демон, няма да се промени... От както си го знам, до сега, все винаги трябва да върне и за най-малкото. biggrin.gif Сега се сетих и преди време за деня на жената дето добавих повечето потребители от калдата които имам (момчета) и им честитих празника. Никой нищо не казах, само 'thedemonhunter' тръгна да ми подарява някакви вибратори и дилдота :lol6:

П.П. Кой е "хъх" О.0 ?

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Аз за разлика от теб не им се нервя и не го поемам толкова навътре /това с поемането както искате така си го разбирайте xD/

Нали казвам точно обратното - забавно е, не забеляза ли? laugh.gif

Плюс това: вече не ми пука :lol6:laugh.gif

Шалалалала-шалалала.. животът е яяк biggrin.gif Омг...

[9.7.2009 г. 15:40:56] Đĕmﻩ₦ łłμŋŁعŔ каза: не особено

[9.7.2009 г. 15:41:01] хъх каза: уау...

[9.7.2009 г. 15:41:16] Đĕmﻩ₦ łłμŋŁعŔ каза: дразни ме като за шега

[9.7.2009 г. 15:41:27] Đĕmﻩ₦ łłμŋŁعŔ каза: не съм като тебе да си гриза ноктите и да се пръскам по шевовете

И още си е така. Някъде да съм се нервил?

Ех този Демон, няма да се промени... От както си го знам, до сега, все винаги трябва да върне и за най-малкото. biggrin.gif Сега се сетих и преди време за деня на жената дето добавих повечето потребители от калдата които имам (момчета) и им честитих празника. Никой нищо не казах, само 'thedemonhunter' тръгна да ми подарява някакви вибратори и дилдота ;)

П.П. Кой е "хъх" О.0 ?

Те другите празнуваха. Акашито беше организирал банкет, за да ги почерпи по повод празника си.

Бай дъ уей, тва "хъх" мноо странно се римува с "плъх" :lol6:

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Това скайпа на "yosam" ли е О.0 И аз искам biggrin.gif

Фиъре, ти като ръсиш простотии... е, няма скайп... "хъх" беше преди седмица-седмица иполовина, смятам да го върна. Очевидно на хората им харесва да го римуват biggrin.gif

Хм, хънтъре, май ти стана навик да разпространяваш какво пиша - в калдата, на Метин, на Рени... а не си бил кученце... biggrin.gif

Хахаха ... начи не само аз си имам работа с Фиър biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Аз пък си мисля, че вие каквото искате говорете, ама само днеска остана да мине и утре вечерта вече ще съм на седмото небе :question:

Ах тая Джейни ... :P:question:

Фиъре, ти като ръсиш простотии... е, няма скайп... "хъх" беше преди седмица-седмица иполовина, смятам да го върна. Очевидно на хората им харесва да го римуват biggrin.gif

Хм, хънтъре, май ти стана навик да разпространяваш какво пиша - в калдата, на Метин, на Рени... а не си бил кученце... biggrin.gif

Под кученце се има на предвид да изпълнявам всичко без да се замисля и да водя отчет пред тях. А аз само подбрани изцепки съм пращал. :P

Аз пък си мисля, че някой хора си позволяват лукса да се смятат за нещо повече от останалите, което пък от своя страна ги иронизира и прави за присмех...

Как искам да видя Марин и станалото онази вечер да се повтори и потрети.... sad.gif

Тази сутрин ме събуди котаракът на комшията -един дебел ,мързелив, бял песийско-подобрен бандит.Влязъл през прозореца на спалнята ни и се настанил между мен и жена ми гадът...и мърка. Мърка бе - преде като дарак. От години не ме беше събуждало котешко мъркане biggrin.gif

Хващам го аз и го изнасям през прозореца, а той ме гледа сърдит - в стил : "Що ме изнасяш пък сега ?Знаеш ли колко зор беше докато вляза, пък ти сега ме изнасяш " laugh.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.