Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си как ми се затварят очите и как се радвам, че шефа ми даде ден да се прибера у нас и се кефя.

• Отговори 2k
  • Прегледи 81k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

за тъпанарите в Кнежа :P и за това, че ако бях министър , тия, "общинските" болници ще бъдат закрити на момента :bye1:

то бива, то може, ама чак такова бехаберие си е подигравка с хората :angry:

Мисля си за дядо ..

Мисля си за алкохолът, цигарите, наркотиците, проблемите.

Мисля си за хората, които си затварят очите пред истинските проблеми.

Мисля си за егоистите.

Мисля си за непоносимата жажда за отмъщение, която изпитват някои.

Мисля си за грешките, които съм правила.

Мисля си за нещата, които мразя, но съм вършила и аз.

Мисля си за надсмиването.

Мисля си за това, че накрая всеки ще си получи заслуженото.

Мисля си за съдбата.

И накрая... мисля си за това от къде ми хрумнаха тези неща...?! Хъх, даже и настроението ми не е лошо... както и да е...

ъммм има ли нещо, за което не си мислиш ? ;)

Aaaми аз реших да пропусна няколко неща, за които мисля, че ще ме помислите за мутирала. Кой мозък мисли толкова много... особено ако е във ваканция biggrin.gif

Именно, к'во си натоварваш малката главичка biggrin.gif Я излез някъде да те види слънцето

Хмм... и тука е много топло .. Ама има сянка бе ;)

Тея дни наистина е адската жега, на сянка най-малко 30 градуса biggrin.gif

На сянка, защото не е горещо(сякаш). А и ако ще излизам ще ходя на игрището, а на игрището има сянка само от 3 и половина нататък... sad.gif

Мисля си, че преди време, като играех с един канадец онлайн на кърлинг ми викаше, че тяхното лято е много горещо..понякога стига до +25 градуса по Целзий laugh.gif а като казах на горкия какви са температурите тук, се шашна biggrin.gif

Мисля си за това как ми парят още очите и имам нужда от 2-5 дена здрав сън и отмора. Мисля си каква е жега. Мисля си как искам да захладнее. Мисля си за музиката, която слушам сега, която записвам с програмата към саундкартата, за да я слушам като замина пак днес да бачкам. Мисля си пак за това как трябва да издържа още два месеца в това малко населено място и после как ще се прибера в града си (обратно в цивилизацията) и ще ми е супер готино и блажено. Мисля си как трябва да не харча пари там, а да ги спестя за тук после и как само трябва да си бачкам и да си държа режима, който следвам. Мисля си за едни хубави дънки, обувки на ток, прическа, готина ризка. Мисля си за зимата. Мисля си за фитнеса, на който ще ходя за изразена мускулатура - време няколко месеца. Мисля си как съм решена на пътя, който съм поела и няма да ме отклони никой друг. Мисля си, както спрях цигарите и алкохола, така и всичко мога, защото реша ли - правя го.

Общо взето мисля за близките няколко месеца и плана, който е в пуснат в действие - Аз, работата и пак Аз, колкото и нарцистично да звучи. Все пак смятам, че човек трябва първо да почне от себе си да изисква и направи неща, преди да поиска от друг и преди да предприема следващите крачки - стъпка по стъпка. После мъжа, отношенията, после по естествения развой на нещата - брака и децата. Пътища и така.

Колко малко ми е нужно за да съм щастлива!

Защо не вземе за завали....така добре се спи на дъжд, особено след сладката умора от плажа :)

Мисля си, че има повече от месец до отпуската ми...

Хм, Галя при гостите, Слави при баба си, а всички останали някъде на майната си.... а с Ирена и сис няма шанс да изляза.... охх, скука...

Мисля си за новите си бутонки и кога да ги вкарам в употреба о.о

... като скъсаш старите , демоне cool.gifbiggrin.gif

... като скъсаш старите , демоне cool.gifbiggrin.gif

Мани ги старите... Те некви от 10лв, дето ми хвърчат и ми се подбиват краката

Защото със сис нямам проблем, за разлика от Ирена

Оо, проблем ли имаме?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.