Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Чудя се набора, дето му приличам на застаряваща лелка, кво ли прави по това време във форума, ми не си гледа жената :question:

Мисля си за кого става въпрос?

• Отговори 2k
  • Прегледи 81k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

аз мисля да си лягам, че на нас бабичките рано ни се доспива :question:

аз мисля да си лягам, че на нас бабичките рано ни се доспива :question:

За лягането подкрепям, за бабичките не съм съгласна! biggrin.gif

За лягането подкрепям, за бабичките не съм съгласна! biggrin.gif

утре рано-рано ще ходя да чукам на вратата на Федоритка, че звънецът им не работи biggrin.gif

Мисля си, че ме боли корема и ми се спи, но като се сетя за вчера се ухилвам (по неизвестни причини).

Мисля си, че ме боли корема и ми се спи, но като се сетя за вчера се ухилвам (по неизвестни причини).

да бе, да biggrin.gif

я веднага да казваш причините biggrin.gif

Хахаха, мисля си за спам.

За една ядосана мишка и една бясна Федора. За кафета със скакалци си мисля и за маслини.

За два лагера си мисля още, за торти и как всичко започна с едно "добро утро" :stop:

За една ядосана мишка и една бясна Федора. За кафета със скакалци си мисля и за маслини.

За два лагера си мисля още, за торти и как всичко започна с едно "добро утро" :stop:

Едно съвсем невинно по детски чисто и усмихнато "Добро утро" biggrin.gif

ей тъй стават работите

докато ти кажат "добро утро" и....... ти хлопат на вратата да питат кой е техния бушон biggrin.gif и те черпят със скакалци пане

Мисля си за непослушни деца, добри и лоши момчета, баскетболисти. Мисля си за това, че ми се слуша музика, мисля си за нещата, които ми наговори вчера biggrin.gif Мисля си за досадните мухи и разни подобни. Мисля си за скъпите ми приятелки, които вчера ме тероризираха с мравки. Мисля си за фобията си от насекоми, мисля си за пронизителния ми писък от вчера. Мисля си за досадните хора, които ме тормозят с разни соди, лайки и разни подобни. Мисля си колко ще ми липсва Ели като отиде на лагера. Чудя се дали да направя, така че да имам безплатни минути с нея. Мисля си колко са тъпи тея от ледената пързалка и така нататък...

да бе, да biggrin.gif

я веднага да казваш причините biggrin.gif

:stop: Не, бе, просто си говорихме с един приятел и ми стана забавно от изводите, които си направи той.... относно момчетата, които вчера зяпаха като настъпани жаби biggrin.gif

Наблюдателност или липсата на такава. biggrin.gif Потребител съм тук от бая време вече и не бях обръщала внимание, че имаме ранг VIP Потребител. Разбрах едва днес, когато ми прижълтя (с лек отенък на оранжево laugh.gif ) един ник сред активните потребител, и реших да го проследя и разбера що му е такъв странен и необичаен цвета. biggrin.gif

Каква е тази жега бре!

А другата седмица дават 43 градуса по Целзий...

Колежката е болна, киха, хремава е...

Аз съм на антибиотици...

Дам, иначе 38 градуса...

Хм, какво ще правя без Морковчето 2 седмици... хм, ще види... ще види какво е да се обаждам по 5 пъти на ден... или 6? Все още се колебая...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.