Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

За времето.....дните,минутите,часовете

• Отговори 2k
  • Прегледи 81k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си, колко блудни синове и дъщери са се завърнали тия дни Добре ми дошли ! Хайде сега, хващате по една мотика, да видите какво правим ние тука на къра

• бръм-бръм
    бръм-бръм

благодаря, че попита, ама не можеш да ми помогнеш... п.п. п.п.2.баси

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

За fedora

Мисля си, че искам да направя толкова много неща, но заради тъпите книги няма да имам чак такова време... Също и кроя планове как да преметна нашите, че съм ги прочел.

Значи издебваш ги вашите като седнат да вечерят, сядаш при тях к0лтурно, тропаш един път с ръка на масата и казваш : "Наще хора, к'во става ? Някви проблеми има ли ?". Поглеждаш ги строго под вежди за 3-4 сек и пак казваш : "Т'фа лято книги няма да чета, че е баси и простотията. Вече достатъчно съм се образовал, не ми трябва повече" и пак наблягаш на "Някви проблеми има ли ?". Ставаш от масата и казваш : "Ок нашите, разбрахме се. Проблеми няма, уважавам ви. Отивам да пия бира, че ми е айляк, повече не ме занимавайте със себе си. Поздрави. Чао". Отиваш да пиеш бира и се кефиш, че цялото лято ти е само за теб. Така правя аз от две години и има резултат. Трябва на родителите малко респект да им вкараш, да те уважават, да знаят че не става само "мирно-равнис" и тогава ще си на кеф cool.gif

Мисля си за телефонен разговор....за ужасната жега.....и дали интуицията ми ще се окаже права......

Мисля си каква адска жега е от сутринта тук и направо не се диша, баси. 12 дни ни разсипа от скапано време тая Варна и ден преди да си заминем дойде хубавото.

Егаси каръщината...

еххх и тоя ден си мина ...

Мисля си за канската жега, за водата в басейна, която е като чай и за кефа да поствам във форума докато си цамбуркам краката във водичката...

Мисля си за канската жега, за водата в басейна, която е като чай и за кефа да постам във форума докато си цамбуркам краката във водичката...

и бирата не мой ни спаси Саше ... мисля да си отворя още една :question: !

Мисля си за някой освежаващ коктейл с ментичка и спрайт...

и бирата не мой ни спаси Саше ... мисля да си отворя още една ;) !

Мисля си за някой освежаващ коктейл с ментичка и спрайт...

И двете не ги пия, но правя опити да се отдам на блаженството на коктейла джин+тоник+много лимон и лед, за да забравя мръсотията в морето, баси...

Много умен е бил тоз, дето е измислил басейните!

И на плажа не успяхме да се спасим от жегата....Да е жив и здрав тоз който е измислил ментата със спрайт и мнооого лед :)

Ха добър вечер на всички - на тия, на които съм липсвал и на тия, на които не съм , а и на тия, на които не им е пукало за моето загоряло от созополското слънце тяло ;)

Какво си правите бе ?

Сега малко ще поработя, а след това ще се върна да ви видя :

capturedk.jpg

60 ЛС-та ohmy.gif

Ха добър вечер на всички - на тия, на които съм липсвал и на тия, на които не съм , а и на тия, на които не им е пукало за моето загоряло от созополското слънце тяло ;)

Какво си правите бе ?

Сега малко ще поработя, а след това ще се върна да ви видя :

capturedk.jpg

60 ЛС-та ohmy.gif

Добре дошъл Докторе! :down:;):)

В какво се забърках пак ... тцъ тцъ ..

Мисля си, че е много пусто, както и че ми изгоря езика от този лайт чипс, а вече си мисля, че докторът бая кореспонденция е насъбрал. biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.