Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търса готин мъжки парфюм...

Featured Replies

Търся готин мъжки парфюм...За около 40-50 лева.Ако може давайте линкове към любимите си парфюми.

Търся готин мъжки парфюм...За около 40-50 лева.Ако може давайте линкове към любимите си парфюми.

Fahrenheit на Christian Dior

Оказа се че избора ми оглавява класацията,но може да те заинтересуват и другите. cool.gif

За цената обаче не мога да кажа дали се вмества в лимита ти.

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

ако си мъж дай повече пари за парфюм 60-70 лева HUGGO BOSS сива топка оранжева лента перфектен моя е такъв, ако си жена, НЕ МУ ПОДАРЯВАЙ ПАРФЮМ. (Безплатен съвет :) )

• Автор

колебая се между Fahrenheit на Christian Dior и Paco Rabane Black Xs според вас кой е по-хубав ?

Ами аз от както се помня съм със BVLGARI aqva и мога да гарантирам, че е супер. ! Всяка мацка го харесва !!!

последния цитат който спомена едно момиче относно парфюма ми беше ... този парфюм е простоо... адски мъжкарски и ме вазбужда само щом го помириша ! :speak: 100 ml е шишенцето 85 лева а 50 ml е към 50 лева НО СИ СТРУВА !!!

Иначе сега от скоро имам и един АCQUA DI Gio giorgio armani toi e 50 ml i struva 140 лева взех си го от Англия и е просто ... номер 1 :P жалко, че повече няма да дам толкова пари за такъв :)). Но си напръсках във колата едно меченце дето виси на огледалото с него и сега колата мириши ли мириши яко :))

А иначе покрай жените се научават и някой хубави нещица :) ходих във Мола и то там има специално секторче за парфюерия ... 12 лева струват всички по 50 милилитра 100 милилитра 20 лева те са фалшиви обаче държът по 12 часа поне и са да не кажа напълно същия аромат :)) и съм казал следващия път от там ще си взема

• 2 месеца по-късно...

BOSS SOUL Препоръчвам ти го има дълготраен аромат,и ухае страхотно!!!!!!! :cool: /и също така ти се вмества в бюджета/ :angry:

Точно в рамките на бюджета е и това, което предпочитам и ползвам от доста време вече - Replay(няма нищо общо с евтините и зле миришещи имитации, които можеш да си купиш от почти всяка бакалия).

Bvlgari aqua ли да си взема или Bvlgari aqua Marine ?

Bvlgari Aqua Marine e парфюма

колебая се между Fahrenheit на Christian Dior и Paco Rabane Black Xs според вас кой е по-хубав ?

Ако само м/у тях се колебаеш,то избери Fahrenheit на Christian Dior.Доста позастаря,но е невероятен.

п.п.Женско мнение!

• 7 години по-късно...
на 26.06.2009 г. в 21:55, Mitito написа:

Ами аз от както се помня съм със BVLGARI aqva и мога да гарантирам, че е супер. ! Всяка мацка го харесва !!!

последния цитат който спомена едно момиче относно парфюма ми беше ... този парфюм е простоо... адски мъжкарски и ме вазбужда само щом го помириша !

А ти провери ли, дали не те будалка? Да не е била продавачката...

преди 2 часа, язе написа:

А ти провери ли, дали не те будалка? Да не е била продавачката...

След 8 години,със сигурност е проверил :D

преди 8 минути, miroslavm написа:

След 8 години,със сигурност е проверил :D

Мдаммм,не бива да пишеш преди да си се събудил.:shy11:

Парфюм (или по-точно о дьо тоалет, защото парфюмите са в съвсем друга ценова категория) не се избира по интернет. От тук можеш да получиш само съвет струва ли си да вземеш копие на Refan за 20-25 лв, или да дадеш между 80 и 200-300 лв за 100 мл оригинален продукт. Според мен си струва. Аз до едно време давах по 175 лв за синия Angel на Thierry Mugler, но когато пробвах Refan № 236 върху тестер и върху кожата си се убедих, че ароматите са неразличими от обикновен човек както в момента, така и като развитие в следващите 24 часа. Така че преминах на по-евтиния вариант, колкото и да не обичам да ползвам заместители.

Изборът на аромат за някой друг е специфична задача. Това, което се усеща от напарфюмирания човек е смес от собствената му телесна миризма и тази на парфюма. Освен това трябва да има съответствие между доминиращите ноти в аромата и външността и темперамента на човека. Затова няма парфюм, който да подхожда за всички. Примерно Shalimar на Guerlain или Chanel № 5 са изумителни аромати, но са много тежки. Да ги подариш на жена под 40 или на такава със спортна фигура и енергично, младежко излъчване би било проява на липса на вкус, граничеща с простащина. Има много мъжки аромати, базирани почти само на мускус, от Masculine на Bourjois, през Jacomo de Jacomo, до Noir на S.T.Dupont, които "миришат възбуждащо" (мускусът се отделя от мъжки животни и ролята му е точно да привлича женските), но като композиция са толкова елементарни и монотонни, че ако някой ми подари такъв, бих се почувствал засегнат или поне разочарован. Докато един почитател на поп-фолка би ги оценил като "мно'о яки" :) Все още се гордея, че за няколко часа успях да избера о дьо тоалета, който пасва идеално на една моя позната - Duende на J.del Pozo. Много специфично съчетание от деликатност, ненатрапчивост, капка есенна меланхолия и в същото време - дълбочина и потенциал за развитие... Докато веднъж някаква нейна приятелка я беше убедила да се пръсне с Cool water на Davidoff и резултатът беше потресаващ дисонанс.

Най-добре иди в магазин (или на щанд на Refan), представи си като присъствие, излъчване и темперамент този, за когото избираш и започни да съпоставяш различните аромати, докато откриеш това, което според съответства хармонично на конкретния човек. Този процес донякъде е улеснен в добрите парфюмерийни магазини, където в разговор с продавачката можеш да опишеш човека като външност, възраст и характер, а тя да ти предложи десетина варианта, за които има вероятност да паснат. Докато на щандовете на Refan продават индивиди, които... как да се изразя по-деликатно... не са на това ниво... ;) Освен това е недопустимо да подаряваш копие на друг човек, освен ако не сте толкова близки, че да си абсолютно сигурен, че с това няма да го обидиш. А ако избираш за себе си и не си сигурен - вземи като консултант най-умния си и честен приятел.

Редактирано от Win_user (преглед на промените)

на 15.04.2017 г. в 12:52, язе написа:

Мдаммм,не бива да пишеш преди да си се събудил.:shy11:

А ти не трябваше да отговаряш,преди да видиш,че въпросът е бил от 2009 година.И най вероятно човекът си е получил отговорът до сега.Ама нищо де нали трябва първо да се събудиш. :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.