Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спас Мавров

Featured Replies

Бях чувала това име, но не бях чела негови книги. Някой чел ли е книги, издадени от този човек? Какви са впечатленията ви от тях?

Наскоро попаднах в нета на една от последните му "Колобър" с подзаглавие "Тайните на Тангризма". Страшно интересна книга, не спах една нощ и я прочетох на един дъх. Толкова много неща научих от там, има какво ли не.

Иска ми се да я споделя с вас - от тук може да я четете:

http://vaseto.info/books/43.pdf

а от тук да я поръчате на книжен носител:

http://books.bg/books/184/144971.html?PHPSESSID=-

Ето и други книги от този автор:

http://www.helikon.bg/books/author/791/

Бях чувала това име, но не бях чела негови книги. Някой чел ли е книги, издадени от този човек? Какви са впечатленията ви от тях?

http://www.iskri.net/statii.html

Във форума темата "Траки , интересен поглед", започва със неговата статия "Траките в долината на розите".

Редактирано от mecholari (преглед на промените)

• Автор
http://www.iskri.net/statii.html

Във форума темата "Траки , интересен поглед", започва със неговата статия "Траките в долината на розите".

Много ти благодаря, че откликна!

А ето книгата на Спас Мавров Дванайсетте тайнства на Христос.

Много съм впечатлена от този автор, смятам да прочета всичко, каквото е издал и за свръхсетивността, и за енергийния обмен, за отношенията и особено книгата за астрологията на траките, озаглавена "Пътят на пробудената душа".

Ето сайт, където може да се докосне всеки до творчеството му - има и прекрасна поезия под форма на хайку, красиви скулптури, графики, глиптики, както и могат да се изтеглят всичките му книги:

http://www.iskri.net/spas_fr.html

Брей,какъв талант!

Нещо за личността му ще кажете ли:любопитно ми е от къде черпи инфо този човек,

какво образование има и т.н.

Брей,какъв талант!

Нещо за личността му ще кажете ли:любопитно ми е от къде черпи инфо този човек,

какво образование има и т.н.

Отвори линка и чети бре ,Алия!

Всичко на готово ли искаш да ти се поднася? cool.gif

Не веднаж сме казвали, че в момента, на Балканския полуостров, в България, се намира един от Четиримата Велики посветени на нашата Галактика, отговарящ за генетичното наследство на Човечеството като единен организъм. Новото поколение, на бъдещата Шеста коренна раса, трябва да дойде в генетически чисти организми. Особенно на жените. Присъствието му сега доказва отговорността на Небесната генетична Йерархия към процесите на трансформация „ по химично и психично сродство”, които настъпват в края на всяка каренна раса. Неговият ранг е САА от висше ниво – Вселенско. В свещенната книга на евреите „Библията” той е описан много подробно, както и дейността на всичките му събратя.

Това е от последната книга на Спас Мавров.

Ха сега познайте, кой ли е този Велик Посветен, който е в България?

Дали Спас Мавров не пише за себе си?

• Автор

Искаш да кажеш, че пада малко мегаломан ли. Хм, може, но на мен ми е интересно друго - как са обяснени нещата. Ето сега чета тайнствата на Христос, никъде в библията, например, не е обяснено как водата се превръща във вино, как от нищото изникват хлябове и риба, как мъртвия Лазар оживява, а това Спас Мавров обяснява много добре без излишни словесни дитирамби, което изключва мегаломанията, в която го обвиняваш.

Спас Мавров е учител на децата ми и с най-добри чувства и с уважение му пожелавам живот и здраве и Божието благословение и вдъхновение!

Не пише за себе си. cool.gif

Ама малко ми напомня с тази класификация един много готин научно-фантастичен роман-"Галактическа болница"

Имах възможността да се запозная с Спас Мавров и единственото нещо,което мога да кажа за него е че когато разказва за България,за религиите,за света,за потенциала на хората и др.интересни теми - словото му се лее като река.Не усетих кога са минали 3/три/ часа.Докато го слуша човек все едно времето спира.Пожелавам на всички да се запознаят с него и/или хора като него :speak:

Себе си се представи като български колобър/човек знаещ историята на Българския народ от времето...през времето/ :clap: /много поздрави на Lucia_free/

Да не пише за себе си !?!

Имах възможността да се запозная с Спас Мавров и единственото нещо,което мога да кажа за него е че когато разказва за България,за религиите,за света,за потенциала на хората и др.интересни теми - словото му се лее като река.Не усетих кога са минали 3/три/ часа.Докато го слуша човек все едно времето спира.Пожелавам на всички да се запознаят с него и/или хора като него :)

Себе си се представи като български колобър/човек знаещ историята на Българския народ от времето...през времето/ ;) /много поздрави на Lucia_free/

Да не пише за себе си !?!

Едно е да се представяш и да ти се иска да си, а друго е наистина да си колобър. Аз познавам много от учениците на шамана Дойчо, които след неговата смърт се изявяват като колобъри, шамани, шарлатани... "ЕДНО Е ДА ИСКАШ, ДРУГО Е ДА МОЖЕШ, И ТРЕТО - ДА СТАНЕ"!

Мавров е учител от детската градина и децата много го харесват като такъв.

ВИЕ ГОЛЯМИ ЛИ СТЕ?

Хорос.

Едно е да се представяш и да ти се иска да си, а друго е наистина да си колобър. Аз познавам много от учениците на шамана Дойчо, които след неговата смърт се изявяват като колобъри, шамани, шарлатани... "ЕДНО Е ДА ИСКАШ, ДРУГО Е ДА МОЖЕШ, И ТРЕТО - ДА СТАНЕ"!

Мавров е учител от детската градина и децата много го харесват като такъв.

ВИЕ ГОЛЯМИ ЛИ СТЕ?

Хорос.

Не стана категорично ясно Спас познаваш ли,макар че горе долу се подразбира какво си искал да кажеш.Та би ли могъл да се изразиш по конкретно ми е мисълтЪТ,после ши си говорим за големини. cool.gif

Не стана категорично ясно Спас познаваш ли,макар че горе долу се подразбира какво си искал да кажеш.Та би ли могъл да се изразиш по конкретно ми е мисълтЪТ,после ши си говорим за големини. cool.gif

Да си призная честно, не го познавам лично. Четох част от последната му книга и много ми хареса. Тази приказка,(Звездочелият юнак май беше). За колобъра нещо не се е получила. Много приказки и нищо ново.

Хайде де си говорим за големини. Само да изясним от гледната точка на мравката, или слона? Това е важно.

Хорос.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.