Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Илюзии" - работно време: /00:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

Е, добре, де хи хи хи аз само биричка...

Е аз ще взема 1 Джеймсон уиски, с което ще почерпя някой и ще взема кока-количка като уж разредител :)

519x501.jpg

Еееееееее, чудесна си!!!

Спосиба болшьое (май така се пишеше на руски),

Grazie mille!

Thanks a lot!

Merci!

Danke!

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 111,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Охо, щом ще ни доставяте удоволствие, то хубаво да го четете тогава. Официално одобрявам Утре ще взема един брой на Надя

• Е ти ме върна у първи клас Шегата настрана, аз обичам всичко да е естествено, непринудено и да го направиш така, както го почувстваш. Тия които ми четат разните му там списания и си мислят че това по

• Не, ама и неговият ред ще дойде Опа, ще ме извинявате. Аз съм виновен с моите игри Поздрав за дамата : http://www.youtube.com/watch?v=CZ4fkyX_Fs0

Абе в тая финансова криза стига с тоя алкохол и коли

2608041.jpg

това е подарък от мен :) не е вредно няма да залиташ докато се опитваш да стигнеш до леглото и накрая да легнеш пред него biggrin.gif

Вие щом и на вода минахте,аз по-добре да си лягам,баси

Чекай elizabet ... някой сега започват ... Ти Даниел го остави , водичка ще предлага :) ... Как сте компанията , липсвах ли ви ?

Леничкеееее ... !

Чекай elizabet ... някой сега започват ... Ти Даниел го остави , водичка ще предлага :P ... Как сте компанията , липсвах ли ви ?

Леничкеееее ... !

То с вода се почва за да разредим малко компанията и после кат останем малко почва купона :)

това е подарък от мен :) не е вредно няма да залиташ докато се опитваш да стигнеш до леглото и накрая да легнеш пред него biggrin.gif

хъ хъ ти за кво мислиш спрях алкохола хахха (грозно е пияна жена) нещо взе да не ми се отразява добре последната година и си казах "време ми е за здравословен н-н на живот" хехех и сега да гледаш онази коренно различна.. :P не пие вече (е, тук-там бира), не пуши (на 6-ти направих 6 месеца), ходи на зала, пази режим (отслабнала с 15 кила), почна да бяга тук-там като й скимне, бачка... Гордея се направо със себе си хехехе и си забравих ореола нейде по пътя...

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

хъ хъ ти за кво мислиш спрях алкохола хахха (грозно е пияна жена) нещо взе да не ми се отразява добре последната година и си казах "време ми е за здравословен н-н на живот" хехех и сега да гледаш онази коренно различна.. :) не пие вече (е, тук-там бира), не пуши (на 6-ти направих 6 месеца), ходи на зала, пази режим (отслабнала с 15 кила), почна да бяга тук-там като й скимне, бачка...

Поздравявам те cool.gif

аре посмейте се малко

http://www.youtube.com/watch?v=kjuVHK8FbFk

хъ хъ ти за кво мислиш спрях алкохола хахха (грозно е пияна жена) нещо взе да не ми се отразява добре последната година и си казах "време ми е за здравословен н-н на живот" хехех и сега да гледаш онази коренно различна.. :) не пие вече (е, тук-там бира), не пуши (на 6-ти направих 6 месеца), ходи на зала, пази режим (отслабнала с 15 кила), почна да бяга тук-там като й скимне, бачка... Гордея се направо със себе си хехехе и си забравих ореола нейде по пътя...

Плашиш ме, ей ....... biggrin.gifbiggrin.gif

• Автор
Чекай elizabet ... някой сега започват ... Ти Даниел го остави , водичка ще предлага :P ... Как сте компанията , липсвах ли ви ?

Леничкеееее ... !

Eй къде скиториш biggrin.gif

То с вода се почва за да разредим малко компанията и после кат останем малко почва купона :)

Нещо команията ти е в повече ли?

хахаах точно ....... :P

Ха, ха, много, много примерна :) . Така е. Мъжа ми ще е щастлив и горд. :P

Знаеш Слънчице :) ! Работа ... Гледам вчера сте се засекли с Влади !

Нещо команията ти е в повече ли?

Нйет дори е малку ма нали ма знайш от вчеръ незнам какво приказвам не ме слушайте biggrin.gif просто леко превъртам biggrin.gifcool.gif

Гледам вчера сте се засекли с Влади !

Ама много гледаш, ей biggrin.gif

Да...засякохме се...появи се скитницата му със скитница... :P

За тези думи тази вечер съм на твои разноски :)

Аз влизам в банята. До после. :)

По-скоро Лека нощ и пр. сънища, когато си лягате, че няма да има "после" - 3 часа отиде. Чао и пр. лаф.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

• Автор
Нйет дори е малку ма нали ма знайш от вчеръ незнам какво приказвам не ме слушайте biggrin.gif просто леко превъртам biggrin.gifcool.gif

Хаха...леко ли?Добре ще се направя ,че това не съм го чула...ама след следващата изцепка излизаме пред бара да се разберем :)

Хаха...леко ли?Добре ще се направя ,че това не съм го чула...ама след следващата изцепка излизаме пред бара да се разберем :)

Ти и шериф ли стана biggrin.gif

Ти и шериф ли стана biggrin.gif

малко братче ... тя е шефката тук ! А нали знаеш че съм пристрастин като се спомене нейното име :) ! Така че ... " с два пистолета във всяка ръка " е Внимавай biggrin.gif !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.