Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Илюзии" - работно време: /00:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

003377051.jpg

Т'ва е от мен срещу жегите biggrin.gif

Редактирано от daniel1995 (преглед на промените)

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 111,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Охо, щом ще ни доставяте удоволствие, то хубаво да го четете тогава. Официално одобрявам Утре ще взема един брой на Надя

• Е ти ме върна у първи клас Шегата настрана, аз обичам всичко да е естествено, непринудено и да го направиш така, както го почувстваш. Тия които ми четат разните му там списания и си мислят че това по

• Не, ама и неговият ред ще дойде Опа, ще ме извинявате. Аз съм виновен с моите игри Поздрав за дамата : http://www.youtube.com/watch?v=CZ4fkyX_Fs0

Даниеле ... редактираи я тази снимка ... 1200х1600 малко много идва ! Направо е** м*** му на страницата !

сейфни го на РС-то , с пейнта на Уйна ... сейфни го като jpg и воала ... качи го някаде и го постави в сайта !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

сейфни го на РС-то , с пейнта на Уйна ... сейфни го като jpg и воала ... качи го някаде и го постави в сайта

Чек чек ша намера друг сладолед biggrin.gif ти ми уби ентусиазма biggrin.gif

У тая кручма предлага ли се Цианид или нещо подобно?

появих се аз и всичко избяга :X

Здравей biggrin.gif И от мен ;)

Баш се надявах да дойдеш ;)

xaxaxaxa ем аз ставам вече

никой не м еобслужи, не ми донесе цианид..... лека "на всички"

• Автор
От както се върнахме от морето не съм лизнал, ама като няма какво друго да правя, все ме избива на простотия. Ей сега ако беше Мето тука да се избъзикам, друго щеше да е, но уви. Грозна работа... ilein78, с теб какво става ?
Морето така ли ти повлия ohmy.gif Нищо ще те оправим тука biggrin.gif

При мене всичко е наред...търся за булката рокля ;)

• Автор
У тая кручма предлага ли се Цианид или нещо подобно?

появих се аз и всичко избяга :X

Абе ей момченце....кой е избягал... ;) За кво ти е цианид...кекс правих досега ;)

003087463.jpg

Абе ей момченце....кой е избягал... :P За кво ти е цианид...кекс правих досега :P

003087463.jpg

е па за кво може ми е цианида biggrin.gif ке се тровим biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

аре я ке одим да спим ;) ;) :P:bedtime2:

• Автор
Така ли стана хехехе ;)

Амиии... cool.gif Как си днес...а утре как ще си? :P

е па за кво може ми е цианида biggrin.gif ке се тровим biggrin.gif

аре я ке одим да спим ;)

Лека тогава...не се натравяй поне още един път ела в бара... :bedtime2:

Днес съм отново изморена. Цял ден бачкане, после на фитнес...прибрах се в 23 часа и влязох в банята... Ужас, ама пълноценно изморено ми е. Поне ще спа като бебе.

При теб?

• Автор
Днес съм отново изморена. Цял ден бачкане, после на фитнес...прибрах се в 23 часа и влязох в банята... Ужас, ама пълноценно изморено ми е. Поне ще спа като бебе.

При теб?

Имах прекрасен изморителен ден..когато активната част от него свърши...бях доволна от себе си... :P

Минах само да ви пожелая...приятна вечер. :beer: Ще се видим след...ъъъ...15 дена. vacation1.gif Багажа е готов и даже имам 3 часа за съм. :P

Лека на kiss.gifilein78 и Someone_else => http://www.youtube.com/watch?v=dWLtw3BI2GA

Лека на Митака, Павката, Печения, Даниелчо => http://www.youtube.com/watch?v=KC3VZnZE-_0 :rap:

:bye1:

• Автор

Минах само да ви пожелая...приятна вечер. :beer: Ще се видим след...ъъъ...15 дена. vacation1.gif Багажа е готов и даже имам 3 часа за съм. :P

Лека на kiss.gifilein78 и Someone_else => http://www.youtube.com/watch?v=dWLtw3BI2GA

Лека на Митака, Павката, Печения, Даниелчо => http://www.youtube.com/watch?v=KC3VZnZE-_0 :rap:

:bye1:

Не забравяй да се върнеш жив и здрав....приятните емоции там са задължителни. ;)

Вече те чакаме...

:rap:

Имах прекрасен изморителен ден..когато активната част от него свърши...бях доволна от себе си... :bye1:

Супер, след като е бил прекрасен, макар и изморителен. :rap: На мен ми се искаше да е малко по-иначе, но съм доволна, че беше запълнен пълноценно. А, тайна ли е защо е бил прекрасен? :rap:

Благодаря ти много ;). Приятна почивка и лек път за където си се отправил :).

• Автор
Супер, след като е бил прекрасен, макар и изморителен. :P На мен ми се искаше да е малко по-иначе, но съм доволна, че беше запълнен пълноценно. А, тайна ли е защо е бил прекрасен? :beer:

Прекрасен е..защото така го си го направих :bye1:

Ей, това е! То, така е - ако не ние няма кой, както се казва, да ни го направи. :P

• Автор
Ей, това е! То, така е - ако не ние няма кой, както се казва, да ни го направи. :P

Мдаа...всеки сам решава как да се чувства,а аз не искам да не ми е добре... :beer:

Амиии....и аз незнам,преди малко дойдох...щях,ама ти ме изпревари :P

леле ... ако знаех нямаше да пиша ... то си е твое право ... да отвориш кръчмичката !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.