Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Илюзии" - работно време: /00:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

Здравейте и от мен хора. Аре малко аз черпа да се подсладите :P е виртуално е ама карай biggrin.gif

chocolate1.jpg

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 111,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Охо, щом ще ни доставяте удоволствие, то хубаво да го четете тогава. Официално одобрявам Утре ще взема един брой на Надя

• Е ти ме върна у първи клас Шегата настрана, аз обичам всичко да е естествено, непринудено и да го направиш така, както го почувстваш. Тия които ми четат разните му там списания и си мислят че това по

• Не, ама и неговият ред ще дойде Опа, ще ме извинявате. Аз съм виновен с моите игри Поздрав за дамата : http://www.youtube.com/watch?v=CZ4fkyX_Fs0

• Автор

То и ние не пием. :P Ама днес не може да не пиеш едно...черпя за първия ден от отпуската vacation1.gifvacation1.gifvacation1.gif

За ilein78 => пак едно творение с водка

:P

Мерси...изглежда ледено...което в момента най ми трябва :P

@daniel1995 => Много си лош...сега ми се дояде наистина...ще карам на сладолед, то се е видяло... biggrin.gif

Мерси...изглежда ледено...което в момента най ми трябва :P

Някой вчера спомена, че ледът не бива да свършва... :P

То и ние не пием. :P Ама днес не може да не пиеш едно...черпя за първия ден от отпуската vacation1.gifvacation1.gifvacation1.gif

Ше пия по тоя повод, но количка :P

• Автор

@daniel1995 => Много си лош...сега ми се дояде наистина...ще карам на сладолед, то се е видяло... biggrin.gif

Някой вчера спомена, че ледът не бива да свършва... :P

Хайде ..от мене леда :P

led.jpg

Наздраве брат ! (като доброто старо време).

Липсва и малко музика... => :Phttp://www.youtube.com/watch?v=nR0l9YRSBq8 :P

Липсват и някои стари муцуни с които спамехме цяла нощ и после триехме темата laugh.gif

Липсват и някои стари муцуни с които спамехме цяла нощ и после триехме темата laugh.gif

Определено...electric...и още знайни и незнайни войни...Но сигурно някъде купонясват в момента... :P

yoji.gif

Определено...electric...и още знайни и незнайни войни...Но сигурно някъде купонясват в момента... :P

Оо, той, Инфи, Бейбито се включваше понякога, Зорито, Пепиииии и т.н. Още си спомням как за една минута изписвахме една страница и никой не знаеше на кого отговаря laugh.gif Една вечер какво триене беше паднало...бяхме решили да трием само постовете, които не са за пред хора, ама се оказа непосилна задача...и си замина темата biggrin.gifbiggrin.gif

щот съм пич icecream.gif

Оо, той, Инфи, Бейбито се включваше понякога, Зорито, Пепиииии и т.н. Още си спомням как за една минута изписвахме една страница и никой не знаеше на кого отговаря laugh.gif Една вечер какво триене беше паднало...бяхме решили да трием само постовете, които не са за пред хора, ама се оказа непосилна задача...и си замина темата biggrin.gifbiggrin.gif

Май си го спомням това...но не беше ли преди 2 години някъде...2007-ма...Ех старост не-младост... :P

За IVO23 => нещо правено на FL 8 biggrin.gif

Май си го спомням това...но не беше ли преди 2 години някъде...2007-ма...Ех старост не-младост... :P

За IVO23 => нещо правено на FL 8 biggrin.gif

Не съм правил нищо,нямам време.А и само с FL не си е работа.Два Денон-а,един миксер,един кийборд и един як комп правят чудеса

Що си с розов сладолед? :P

Щото в кврталният магазин само това има,а ти не искаш да ме почерпиш един от твоите

Като се замисля..май тогава беше..на мен летата леко ми се оплитат, но ся като каза ги поразплетох..дам, точно тогава беше :P

Аз ви пожелавам лека нощ и изчезвам, младежи biggrin.gif

Не съм правил нищо,нямам време.А и само с FL не си е работа.Два Денон-а,един миксер,един кийборд и един як комп правят чудеса

Имах предвид, че това е един поляк и има добри неща: (поне според мен).

http://www.design-s.pl/

Не се блъскайте за всички ще има...Кой какъв иска...

29m16dw.jpg

:P

лека,доходна и безаварийна

е аз искам такъв от тялото на ilein78

Като се замисля..май тогава беше..на мен летата леко ми се оплитат, но ся като каза ги поразплетох..дам, точно тогава беше :P

Лека "чичка". :P :P :P

Пак да ни уважиш някоя вечер. biggrin.gifpic_sleeping_moon_091901.jpg

Хаха...лека...аз искам това ама:

http://www.youtube.com/watch?v=EntJCyfJ4OU :P :P :P

• Автор

Горещо е ...ще се разтопи,и няма да успееш да го опиташ :P

Лека ...спокойни сънища :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.