Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Илюзии" - работно време: /00:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

Чудех се,дали ще стигнеш до бара...Така си се надъхал да пишеш,че в крайна сметка реших ,че няма как да го пропуснеш. :P

Тази вечер го раздавам философ относно морални дилеми, та затова реших да дам свобода на словото, под формата на някой друг пост във форума cool.gif Ти научи ли там за кумуването каквото ти заръчах ? О.0

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 111,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Охо, щом ще ни доставяте удоволствие, то хубаво да го четете тогава. Официално одобрявам Утре ще взема един брой на Надя

• Е ти ме върна у първи клас Шегата настрана, аз обичам всичко да е естествено, непринудено и да го направиш така, както го почувстваш. Тия които ми четат разните му там списания и си мислят че това по

• Не, ама и неговият ред ще дойде Опа, ще ме извинявате. Аз съм виновен с моите игри Поздрав за дамата : http://www.youtube.com/watch?v=CZ4fkyX_Fs0

• Автор
Тази вечер го раздавам философ относно морални дилеми, та затова реших да дам свобода на словото, под формата на някой друг пост във форума cool.gif Ти научи ли там за кумуването каквото ти заръчах ? О.0

Да не би да си се съмнявал....само за роклята има нещо неясно,но ще го уточним biggrin.gif

Да не би да си се съмнявал....само за роклята има нещо неясно,но ще го уточним biggrin.gif

Хехе, аз никога не съм. Само че кума не си ми казала още кой ще е ? Аз имам някого на ум, ама все пак да се чуе и твоето мнение :P

П.П. И да попитам нещо... Митака на кой казва "Влади" ?

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

• Автор
Хехе, аз никога не съм. Само че кума не си ми казала още кой ще е ? Аз имам някого на ум, ама все пак да се чуе и твоето мнение :P

Виж да ти предложа нещо(за да се измъкна)...ти избра кумата,редно е тогава булката да избере кума....не мислиш ли biggrin.gif Все пак нейното мнение преди всичко cool.gif

Виж да ти предложа нещо(за да се измъкна)...ти избра кумата,редно е тогава булката да избере кума....не мислиш ли biggrin.gif Все пак нейното мнение преди всичко cool.gif

Правилно казано. Утре като стане ще я питам, че сега ако я събудя, ще ям здраво бой biggrin.gif Я кажи сега ти кой е този "Влади" ?

• Автор
Правилно казано. Утре като стане ще я питам, че сега ако я събудя, ще ям здраво бой biggrin.gif Я кажи сега ти кой е този "Влади" ?

Влади не е този :P

Кой ще се жени бе?

Пу не съм.... biggrin.gif

Влади не е този ;)

Т.Е. жена ли е ? О.0

Кой ще се жени бе?

Шаферка става ли ти се ? :P

Аааа шаферка не ми харесва..не мога да влача разни воали.

И така... Какво стана сега, Митака легна, доктора се изнесе, само аз останах тука да забавлявам дамите laugh.gif Хайде да ви разкажа една история от днеска :

Та баси работата значи. Тука днеска злобих с баба ми едни капачки, че трябвало да се затварят. То леш... Тя нали с диплома по икономика, та ми даде някакви стари да си прави икиндия. Та затварях там. То баси и ебаните капачки... Те се въртят като разпрани. Та викам "Ае стига се прави на 20 стинки, давай нови капачки да не хвана дървото." Тя домъкна там, ама ние пък не може да махнем тези, който се въртят от бурканите със старите капачки. Нали аз да се направя малко злобих там, то мизерия, щях да разлея единият буркан с лютеницата... Тя баба ми се разпищоли нещо. Вика дядо ти как ги затваря, не се въртят, ти не можеш така... Викам и "Пък да дойде той да ги затваря, мен какво ме огрява тая работа". Та напъвах там с новите капачки, ама то и с тях мизерия. Там станах дроп-сарма - 3 леа... По едно време и дядо ми дойде, почна да се прави на баш майстор. Много съм ги въртял, много това, много онова. Така се правело, а у, глупости на търкалета. Викам им "Живи, здрави, айляк да има." И той продължи да ги затваря там, ама само нарежда. Аз си викам баси и садовците (идва от 'садо' (да ти е гадно)) И се изнесох, то к'во да правиш. Та ибаси и капачките, ибаси и лютеницата, ибаси и нещото. Само се намират на работа... 2 и 40 в магазина, взимаш и ядеш като разпран лютеница и кефиш. Това нашето ни лютеница, ни нищо... Някакво пюре мирише на крака, после никой не го яде. Ама да има да се прави народа... Ае на къде върви тая държава ? Не е като едно време ...

• Автор
И така... Какво стана сега, Митака легна, доктора се изнесе, само аз останах тука да забавлявам дамите laugh.gif Хайде да ви разкажа една история от днеска :

Та баси работата значи. Тука днеска злобих с баба ми едни капачки, че трябвало да се затварят. То леш... Тя нали с диплома по икономика, та ми даде някакви стари да си прави икиндия. Та затварях там. То баси и ебаните капачки... Те се въртят като разпрани. Та викам "Ае стига се прави на 20 стинки, давай нови капачки да не хвана дървото." Тя домъкна там, ама ние пък не може да махнем тези, който се въртят от бурканите със старите капачки. Нали аз да се направя малко злобих там, то мизерия, щях да разлея единият буркан с лютеницата... Тя баба ми се разпищоли нещо. Вика дядо ти как ги затваря, не се въртят, ти не можеш така... Викам и "Пък да дойде той да ги затваря, мен какво ме огрява тая работа". Та напъвах там с новите капачки, ама то и с тях мизерия. Там станах дроп-сарма - 3 леа... По едно време и дядо ми дойде, почна да се прави на баш майстор. Много съм ги въртял, много това, много онова. Така се правело, а у, глупости на търкалета. Викам им "Живи, здрави, айляк да има." И той продължи да ги затваря там, ама само нарежда. Аз си викам баси и садовците (идва от 'садо' (да ти е гадно)) И се изнесох, то к'во да правиш. Та ибаси и капачките, ибаси и лютеницата, ибаси и нещото. Само се намират на работа... 2 и 40 в магазина, взимаш и ядеш като разпран лютеница и кефиш. Това нашето ни лютеница, ни нищо... Някакво пюре мирише на крака, после никой не го яде. Ама да има да се прави народа... Ае на къде върви тая държава ? Не е като едно време ...

Хехе...не ти е било скучно.Само в едно неможеш да ме убедиш..-че купешката лютеница е по-добра от домашната (не помня вече кога за последно съм хапвала такава),за другото си прав,не е скъпа в магазина,но пък инъче баба ти с какво ще се занимава пи цял ден... biggrin.gif

Аз също отивам да поспя малко....Лека нощ от мен :P

Офф...само така си мислиш.... cool.gif Нещо за пиене?

ем минерелната вода е до мене хД алкохол... не пия (:

няма ли да назначите един барман да ни сервира ? хД

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

Офф...само така си мислиш.... cool.gif Нещо за пиене?

Кой кого... :)

gal_ansente2.jpg

тайна biggrin.gif

• Автор
тайна biggrin.gif

Ти изпий това....пък тайната остави на мене после :)

ем минерелната вода е до мене хД алкохол... не пия (:

няма ли да назначите един барман да ни сервира ? хД

Барманите не сервират biggrin.gif

В криза сме,персонала го отпратих..... ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.