Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Илюзии" - работно време: /00:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

Охоо...и ти ли не спиш biggrin.gif

Аз никога не спя biggrin.gif занимавам се тука с тъпи драйвери и така biggrin.gif

Редактирано от daniel1995 (преглед на промените)

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 111,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Охо, щом ще ни доставяте удоволствие, то хубаво да го четете тогава. Официално одобрявам Утре ще взема един брой на Надя

• Е ти ме върна у първи клас Шегата настрана, аз обичам всичко да е естествено, непринудено и да го направиш така, както го почувстваш. Тия които ми четат разните му там списания и си мислят че това по

• Не, ама и неговият ред ще дойде Опа, ще ме извинявате. Аз съм виновен с моите игри Поздрав за дамата : http://www.youtube.com/watch?v=CZ4fkyX_Fs0

.... всеки спи :)

ама Боре ... и за ранната ли са хъркали ... брех , мама му и мечка :) ! Един да каже наздраве и да се съберат хората !

Митак , народът беше мн. активен в ''За какво си мислите в момента ?'' и явно не са им стигнали силите за бара laugh.gif

Аз ще поразгледам форумът и лягам :)

Лека нощ брат ... аз си допивам биричката ... и ще последвам примера ти !

лека , човеко .... дано се наспиш :)

дано , дано , даноооо ... ама не вярвам ... утре / т.е. днес / трябва да ставам в 7 часа ... да лягам или не ... това е въпроса !?!

Я да си отворя аз късната кръчмичка ... и да чакам ... ако някой се излъже да ми прави компания !

... само минавам с пожелания за спокойна нощ :help:

Принципно сме тук, но за малко и плюс това не пием :)

Едно кафе поне бе брат !

:help:

Слънчицеееее ... къде се загуби ?!?

Ами то къде по напред да огрея.... biggrin.gif

Не беше ли ти тази, на която единствено невъзможното и отнема малко повече време ? :help:

Ами то къде по напред да огрея.... biggrin.gif

Налей нещо силно,студено,че .... :help:

Първо огряваш мен :) ... другите да му мислят ...

Хммм ... силно и студено , сещам се за едно

ouzo.jpg

за Док

07-28ik.jpg

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Автор
Не беше ли ти тази, на която единствено невъзможното и отнема малко повече време ? :help:

Аз де,аз.Та затова се позабавих малко тука :)

Първо огряваш мен :) ... другите да му мислят ...

Хммм ... силно и студено , сещам се за едно

Амммии...пила съм само веднъж ,ако трябва да съм честна....попрекалих и ...

Ама давай...пък каквото стане :)

Аз де,аз.Та затова се позабавих малко тука :P

След като обаче си сторила "невъзможното" - то тогава то е станало възможно, нали така ?

Обаче - тъй като как едно и също нещо да бъде хем "невъзможно", и хем "възможно" , и понеже ти с акта на извършване на нещото си доказала, че то е възможно - значи то още от самото начало си е било възможно.

Мда.

И - от горните расъждения следва, че нямаш никакво извинение за загъбеното време, тъй като ти не си правила нищо невъзможно.

Ерго - горното ти изказване си е чисто оправдание и заслужава порицание. dirol.gif

Q.I.D.

Митак -мерси за кафето wink.gif

Амммии...пила съм само веднъж ,ако трябва да съм честна....попрекалих и ...

Ама давай...пък каквото стане :P

до като чаках теб или Влади ... си взех полагаемото и сега съм на

zagorka-new-bottle-2.jpg

;)

Наздраве !

• Автор
След като обаче си сторила "невъзможното" - то тогава то е станало възможно, нали така ?

Обаче - тъй като как едно и също нещо да бъде хем "невъзможно", и хем "възможно" , и понеже ти с акта на извършване на нещото си доказала, че то е възможно - значи то още от самото начало си е било възможно.

Мда.

И - от горните расъждения следва, че нямаш никакво извинение за загъбеното време, тъй като ти не си правила нищо невъзможно.

Ерго - горното ти изказване си е чисто оправдание и заслужава порицание. dirol.gif

Q.I.D.

Да...прав си,ще го сменям (подписа)....И без това вече мисля по друг начин за възможното и невъзможното...Благодаря че забеляза ...Мислиш ,мислиш.... biggrin.gif

до като чаках теб или Влади ... си взех полагаемото и сега съм на

;)

Наздраве !

Наздраве Митак...

Гледахте ли падащите звезди? :P

Да...прав си,ще го сменям (подписа)....И без това вече мисля по друг начин за възможното и невъзможното...Благодаря че забеляза ...Мислиш ,мислиш.... biggrin.gif

Наздраве Митак...

Гледахте ли падащите звезди? :P

Даааа ... тук / в Айтос / е толкова чисто небето , и всичко се вижда ... е не е както го описаха ... Аз очаквах МНОГО ... дъжд ... а аз видях 4 !

Ама важнто че съм ги видал ... А ти Луничке ... видя ли нещо !?!

• Автор
Даааа ... тук / в Айтос / е толкова чисто небето , и всичко се вижда ... е не е както го описаха ... Аз очаквах МНОГО ... дъжд ... а аз видях 4 !

Ама важнто че съм ги видал ... А ти Луничке ... видя ли нещо !?!

Неее...не аз тях ,те мене са гледали :P

Как е нашите ? А тъкмо възнамерявах да лягам, след като доста обилно нафлудих голям обем от теми с моите простотии, но реших и за малко да се отбия и тук, и да ви поздравя...

• Автор
Как е нашите ? А тъкмо възнамерявах да лягам, след като доста обилно нафлудих голям обем от теми с моите простотии, но реших и за малко да се отбия и тук, и да ви поздравя...

Чудех се,дали ще стигнеш до бара...Така си се надъхал да пишеш,че в крайна сметка реших ,че няма как да го пропуснеш. :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.