Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

дано не бъде скучен ден

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

е, малко ни е, че ни е жега ами и земетръсче ни друсна преди малко ;)

Чудя се колко ли е силно земетръсчето което усетихме. Миналата седмица когато бяхме в Пловдив също леко ни раздруса (на три пъти).

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Чудя се колко ли е силно земетръсчето което усетихме. Миналата седмица когато бяхме в Пловдив също леко ни раздруса (на три пъти).

http://www.dnes.bg/stranata/2009/08/05/zem...ia-sofiia.75554

Замислих се как съм смъкнала 15 килограма от миналата зима насам... и как за 2 месеца съм минус 10 кила - Кога стана, кога смъкнах тези кила... 15 си е фрапираща цифра, а даже не се усеща сам човек. Като изключим панталона, който за втори път ще стеснявам и е с педя напред широк. Бе, гоня си целите и това е. Догодина дългия маникюр, пръстена, полата, високите токове да стана тип баскетболистка, косичката начупена, чантичката, гримчето - всичко перфектно! Лице няма какво да го мисля - хубаво си е. Всичко ще е перфектно, както искам да е. Дето един приятел казва "ти сега привличаш внимание, пък камо ли като направиш това". Тц, тц, всичко ще си постигна.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Замислих се как съм смъкнала 15 килограма от миналата зима насам... и как за 2 месеца съм минус 10 кила - Кога стана, кога смъкнах тези кила... 15 си е фрапираща цифра, а даже не се усеща сам човек. Като изключим панталона, който за втори път ще стеснявам и е с педя напред широк. Бе, гоня си целите и това е.

Че колко си била?

Че колко си била?

хм, ние с теб ако смъкнем 15 кила има да се носим с вятъра........................

хм, ние с теб ако смъкнем 15 кила има да се носим с вятъра........................

И за стриди няма да ставате, камо ли опушени :P:cupid::help:

това казвам biggrin.gif

Че колко си била?

85 бях.

Сега съм 70 и съм в норма според изчисленията на ..уреда ахахах. Индекс мазнина 17%. Идеалните ми обаче са 62 кг., както си бях преди депресията и напълняването. Имам още 10 да смъкна. Искам да изчистя излишъка и после само релеф, но за него ще отнеме повече време. До края на тази година ще съм минус тези 10 (2-3 месеца ми трябват). Та, така. Всичко съм тръгнала да си постигам и ще си постигна. Праволинейна съм. Искам ли нещо наистина, си го правя - както спрях цигарите и твърдия алкохол и както смъкнах тези 15 кила. Няма "не мога" за тези работи - има "не искам". Дори здравословните проблеми при някои, които "не могат" да отслабнат е с "не искам", защото ако иска и има възможност отива на лекар и се грижи за себе си, прави каквото е възможно, дава от себе си. Това е положението.

Прозрачни ще станем,направо biggrin.gif

То пък и ти щото си една дебеееееееееееееела biggrin.gif:P

85 бях.

Сега съм 70 и съм в норма според изчисленията на ..уреда ахахах. Индекс мазнина 17%. Идеалните ми обаче са 62 кг., както си бях преди депресията и напълняването. Имам още 10 да смъкна. Искам да изчистя излишъка и после само релеф, но за него ще отнеме повече време. До края на тази година ще съм минус тези 10 (2-3 месеца ми трябват). Та, така. Всичко съм тръгнала да си постигам и ще си постигна. Праволинейна съм. Искам ли нещо наистина, си го правя - както спрях цигарите и твърдия алкохол и както смъкнах тези 15 кила. Няма "не мога" за тези работи - има "не искам". Дори здравословните проблеми при някои, които "не могат" да отслабнат е с "не искам", защото ако иска и има възможност отива на лекар и се грижи за себе си, прави каквото е възможно, дава от себе си. Това е положението.

Браво ,че си го решила и най-важното че действаш.Най-много са ме дразнили хората които само се оплават и никога нищо не правят.

Благодаря.

То, още малко остана да го постигна. И сега пак става... Само че аз като гледам на тялото гледам от гледна точка на това, което може да стане, но за потенциала по принцип като възможност да извлечеш макс. се иска време. Именно за това говоря, че за да постигна всичко максимум ще трябва време, иначе за другото малко остана.

Пък искам толкова неща да реша, но ще ги, ще ги. Малко остана.

Как хубаво си натъпках тумбака с хеменддекс собствено производство, салатка и чаша бяло вино :wors:

Сега като му ударя една глава на възглавницата -не ме търсете до вечерта, когато ще стана пак да ям и пия .

постовете за земтресението са преместени в съответната тема.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

мдааааааааааа, плановете ми за събота и неделя се провалиха - мнооого неприятно, МНОГО sad.gif

Как хубаво си натъпках тумбака с хеменддекс собствено производство, салатка и чаша бяло вино :)

Сега като му ударя една глава на възглавницата -не ме търсете до вечерта, когато ще стана пак да ям и пия .

постовете за земтресението са преместени в съответната тема.

ти нямаше ли да спиш?! ohmy.gif

аууу,много се кефя, когато някои служители на не високи постове ми се перчат и се правят на началници :)

сладури biggrin.gif

Защо, преча ли ? :)

p.s. добре де - махам се.

удари му един здравословен сън за разкрасяване ;)

Мисля си, че приседнах по светло и аз да поспамя малко, а всички се изпокриха, баси.

Да не говорим, че не виждам качествена тема, в която да върви спам през деня, а от 19 часа нататък си има...

пффффффф, бръмна ми главата от телефони, КС-та и протоколи обр.16:angry:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.