Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си, че най-нормалното нещо е в една романтична, тиха нощ да стъпваш на врата на некой драйфащ и хъркащ глиган, за да го държиш мирен докато го шиеш, а няколко нощи по-късно да ти се отковат втора, пета и седма дъска в тиквата и да започнеш да си мислиш за тясната връзка между асиметричните алгоритми и сеансовия ключ на стриптизьорката, докато си сваля бикините на пилона.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Айде кажете ми какво да си мисля след като прочетох това:

Фронтменът на Cypress Hill отхвърли Мис България

Рапърът, който идва без прочутата си банда, ще забива в клуб Сacao Beach на курорта Слънчев Бряг. Звездата на групата поставила специално условие на организаторите. Той поискал да се запознае с някоя красива българка, примерно Мис България, пише Монитор. Родните промоутъри моментално реагирали. Те изпратили снимка на русокосата миска, която предизвика доста противоречиви реакции, след като сложи короната. Отговорът от страна на американците бил меко казано хладен: „Не, B-Real не иска да се запознае с тази Мис България".

emoticon-0102-bigsmile.gifemoticon-0102-bigsmile.gifemoticon-0102-bigsmile.gif

Господи,опази B-Real от Мис България

emoticon-0102-bigsmile.gifemoticon-0102-bigsmile.gifemoticon-0102-bigsmile.gif

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Само Свети Георги може да победи това чудовище! tooth.gif

Само Свети Георги може да победи това чудовище! tooth.gif

ммммммммммм, съмнявам се............. biggrin.gif

Мисля си защо само двама души са се записали за конкурсите, които стоят от вчера?

И аз си мислих защо само ние с Надя висим като 'салкъми' в тая тема и никой не се записва O.0

И аз си мислих защо само ние с Надя висим като 'салкъми' в тая тема и никой не се записва O.0

Какво ти пука?Важна е победата cool.gif

Съвсем забравих колко много рожденници има днес - Емо, Рая, Стенли и още няколко... Божкеее, много лъвове... Като се замисля, че и утре, и на 10ти, и на 12ти, и на 13ти, и на 20ти ще има рожденници(които познавам)... Както имаше и на 24 юли и 1ви август... Хъх, става ми лошо като си спомня....

Аз пък от самото начало си мисля, че няма да има голям наплив за този конкурс :help:

Дано да греша де...

А до онзи ден искахте конкурс...

А до онзи ден искахте конкурс...

Дам и продължаваме да си стоим зад исканията, но точно този конкурс, може би няма да има голям успех в отпускарския сезон.

Но пък това си е лично мое мнение, де...неми се връзвай biggrin.gif

Мисля си,че Инфинити,ако се кандидатира за този конкурс ще спечели безапелационно

Мисля, че тя безапелационно би спечелила всеки един конкурс тук, не само споменатият :help:

Ще ставам ли шофьор или няма да ставам? biggrin.gif:)

Ще ставам ли шофьор или няма да ставам? biggrin.gif:)

Ако и теб те направят шофьор, си късам книжката церемониално biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ако и теб те направят шофьор, си късам книжката церемониално biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Абе .. я .. Ти виждал ли си ме как карам, та ми говориш така ? Ще те дерЪ бе biggrin.gif

За пореден ден не не оставят да се наспя :)

Сега пък -телефона - полицаите са в отделението - имало сигнал за поставена бомба.

Досега, както съм сънене съм давал разпореждания да опразват залите. А как да затворим дейността за 24 часа ?

Обличам се и отивам там.

А дано наистина има бомаба и ме тресна в протата глава поне да се одтърва ;)

Знаеш, че се шегувам, нали biggrin.gif

приготви се да си я скъсаш книжката biggrin.gifbiggrin.gif

Мисля си колко хубава работа би ми свършила ей ся една гранатка...докато си седя на терасата, мога да намаля сериозно бройката на ромите в квартала.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.