Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Скука, жега..

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Утрото днес наистина е "свежо като 90-годишен старец в балнеосанаториум".

Но пък си направих чудесна разходка до работа :whist:

Оооо за гадното време sad.gif

Най-после проблемът с англичанина се реши :)

Всъщност - не съм ви казвал за какво става дума, май ? Идвам сутринта на дежурство и в залата има пациент -на около 60 години, с контузии по главата и тялото. Тече му система. Оказва се англичанин, докаран от Бърза помощ от с.Асеново, където през нощта в къщата му са влезли група цигани и са го пребили от бой с цел грабеж.

От нощната смяна при мен никой не разбира и бъкел английски. как са го разпитвали -не знам.Карали са на ниво ветеринарна медицина май :)

Разпитах го, прегледах гои отново, видях снимките .Диагнозата - contusio capitis et thoracis (контузии на глава и тяло) . Написах му рецепта и трябва човекът да се прибира в къщи.Да, ама няма как.

Той е по слип.Гол като сокол.Няма пари в него, взел си е само паспорта.не познава никого в Плевен, не знае български да се оправи с такси или с автобус....

Шах.

А сега де.отивам в бърза помощ - да го върнат - не щат.карали само в едната посока.Отказаха ми.Обаждам се на линейките от болницата -също не става.

Мисля, суча , въртя - не и не. И полицията ми отказа. Тъкмо издирвах телефона на кмета на асеново, когато звъни другият телефон - повикването е от Британското консулство. Интересуват се за състоянието на пациента, дали могат да помогнат с нещо.....

Баси.

Обясних им ситуацията и хората казаха :"Ок! Изпращаме кола да го закара до дома му. "

Отново баси.Без никакви документи, бюрократщини, обяснения, оправдания и т.н.просто и казвам какво е състоянието му, какъв е проблема -и хоп, на момента хората тръгват да помогнат на своя съгражданин.

Чудя се -дали ако на мен ми се случи нещо от сорта в чужбина, някой от нашето консулство ще направи този жест ?!

Най-после проблемът с англичанина се реши :)

Всъщност - не съм ви казвал за какво става дума, май ? Идвам сутринта на дежурство и в залата има пациент -на около 60 години, с контузии по главата и тялото. Тече му система. Оказва се англичанин, докаран от Бърза помощ от с.Асеново, където през нощта в къщата му са влезли група цигани и са го пребили от бой с цел грабеж.

От нощната смяна при мен никой не разбира и бъкел английски. как са го разпитвали -не знам.Карали са на ниво ветеринарна медицина май :)

Разпитах го, прегледах гои отново, видях снимките .Диагнозата - contusio capitis et thoracis (контузии на глава и тяло) . Написах му рецепта и трябва човекът да се прибира в къщи.Да, ама няма как.

Той е по слип.Гол като сокол.Няма пари в него, взел си е само паспорта.не познава никого в Плевен, не знае български да се оправи с такси или с автобус....

Шах.

А сега де.отивам в бърза помощ - да го върнат - не щат.карали само в едната посока.Отказаха ми.Обаждам се на линейките от болницата -също не става.

Мисля, суча , въртя - не и не. И полицията ми отказа. Тъкмо издирвах телефона на кмета на асеново, когато звъни другият телефон - повикването е от Британското консулство. Интересуват се за състоянието на пациента, дали могат да помогнат с нещо.....

Баси.

Обясних им ситуацията и хората казаха :"Ок! Изпращаме кола да го закара до дома му. "

Отново баси.Без никакви документи, бюрократщини, обяснения, оправдания и т.н.просто и казвам какво е състоянието му, какъв е проблема -и хоп, на момента хората тръгват да помогнат на своя съгражданин.

Чудя се -дали ако на мен ми се случи нещо от сорта в чужбина, някой от нашето консулство ще направи този жест ?!

Ееее какъв жест, наистина ... ohmy.gif

Не...биха направили жест да дойдат при теб ако си в затвора biggrin.gif

Смотана страна сме ние, докторе... :)

Не...биха направили жест да дойдат при теб ако си в затвора biggrin.gif

Смотана страна сме ние, докторе... :)

Не знам, не познавам никого, който да е изпадал в такава ситуация в чужбина....... Просто се чудя. Дали това е практика на всички консулства ?

Все си мисля, че точно така трябва да постъпват и нашите. Наивен ли съм ?

Пожелавам на всеки, включително на себе си, да не изпада в подобна, или в каквато и да е неприятна ситуация, в чужбина.

И нещо за настроение, като оставим настрани тези черни мисли :

http://www.youtube.com/watch?v=vqT2Y2l6aLA

В училище:

-Иванчо, колко е 2 + 3?

-5 госпожо!

-А 3 + 2?

-6 госпожо!

-Иванчо, нали ви обясних разместителния закон, като смениш местата на събираемите е едно и също, съгласен ли си?

-Не госпожо. Според вас едно и също ли е:

"Госпожо, ще мина да ви взема" и "Госпожо ще взема да ви мина" ?

:)

докопах се до компютър biggrin.gif това обучение е адски скучно...

Трай бабо за доходност biggrin.gif

Супер, Дрън-дрън заминава за Бургас, Галка заминава за... някъде... Слави заминава за Виница... и аз останах самаааа ;(

Аз какво да кажа, като постоянно съм сама? biggrin.gif Стига си циврило мъниче :)

Не знам, не познавам никого, който да е изпадал в такава ситуация в чужбина....... Просто се чудя. Дали това е практика на всички консулства ?

Мда, наивен си! Ще ти пратят, ама една ма*на. Не само, че няма да са разбрали, че техен сънародник е изпаднал в беда, ами и на крака да им идеш (да речем, че са те обрали), отношение като за към последния просяк ще получиш. Имаше някакво предаване по телевизията преди години за посолствата, та хората масово се оплакваха. Дано не ми се случва, че я втасах тогава...

Аз какво да кажа, като постоянно съм сама? biggrin.gif Стига си циврило мъниче :)

Е, то това не е много ясно дали си сама :)biggrin.gif

Мисля си... Fort Minor група ли е или човек? biggrin.gif

Мисля си и за горещото време, както и за това, че щеше да бъде яко ако беше валяло, докато бях на игрището...

Мисля си и за това кооолко съм весела напоследък :)

Нее аз не цивря, просто преди малко разбрах, за 2ма от изброените и си мислих за тях biggrin.gif;)

Хм, никой не обърна внимание на хубавото ми гьолче.

Мисля си обаче, че трябва да се захващам и да смятам Интрастата, че след обяд изчезвам от офиса.

Трай бабо за доходност biggrin.gif

изкарала съм късмет даже biggrin.gif навестих колегите и сега им пращат ушите, а аз скатавам :)

Хм, никой не обърна внимание на хубавото ми гьолче.

Мисля си обаче, че трябва да се захващам и да смятам Интрастата, че след обяд изчезвам от офиса.

Обърнахме, но коментара ми беше леееко нецензурен, тъй че -тактично си замълчах :)

Отслабнал с 42 кг за 17 дни!? ohmy.gif

Хайде, след като се видя, че ми се разсърдиха (щото не се стърпях и си го излях най-накрая) да ида поне да се разходя с малкия :)

Чувствам се смазана и очите ми се затварят..егати :clap:

Чувствам се смазана и очите ми се затварят..егати :clap:

Мисля си, че и аз така, като прибавим и постоянното прозяване sad.gif А тепърва ще ходя в данъчната служба.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.