Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

и още не мое да стигне до компа,

...мисля, че мастиката е гадна работа...

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

...мисля, че мастиката е гадна работа...

Аз да си призная даже не съм пила никога през живота си мастика :)

Мисля си (или по-точно чудя се) кой тихомълком затвори темата и поради каква причина, но след като тук сме интелигентни, разумни и културни хора най-късно до седмица някой ще бъде така добър да ми пусне едно ЛС с причините поне...

само не мятай по мойта локва laugh.gif:)

Що, бе? Таман ще направя едно "цунами" в локвата ти (безплатно люшкане, демек) laugh.gif

Аз да си призная даже не съм пила никога през живота си мастика :)

Мисля си, че станахме двама, ама аз щото не понасям анасон.

Мисля си (или по-точно чудя се) кой тихомълком затвори темата и поради каква причина, но след като тук сме интелигентни, разумни и културни хора най-късно до седмица някой ще бъде така добър да ми пусне едно ЛС с причините поне...

И аз ей това се чудех преди около половин час.

Аз пък си мисля за наградата от анкетата... ще ми бъде забавно ако Борислав спечели романтична вечеря с личност от мъжки пол :go ahead:

Мисля си, че се изморих, ама поне си заслужаваше. Доволна съм, че най цапащото се помещение в къщата, ухае прекрасно и изглежда чисто ново ! 47b20s0.gif

ммм.

Добро утро ?

Мисля си, че доктора снощи се е напил кат гъсссссссс и още не мое да стигне до компа, баси. ade8524192705c9aededb1561b4104e6.gif

Станах аз, станах вече ......

Ама пак ми се ляга .Баси освинването дато направихме снощи.Въртят ми се в главата няколко неща, които обаче няма с какво друго да се вържат.....Абе - щом изпихме и мастиката, и сливовата , и няколко бутилкки с вино.......

лошо.

Баш на гъссс мязам в момента.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Мисля си че трябва да напиша книга за живота. Ще я кръстя "Образование за непросветените" в две части, като в първата ще се обяснява основните принципи на живота, а във втората част ще има обяснения как се правят нещата по моя начин. Ще стане "bestseller", от сега ви казвам! cool.gif

Аз пък си мисля за наградата от анкетата... ще ми бъде забавно ако Борислав спечели романтична вечеря с личност от мъжки пол :)

Мисля си, че туй нещо жените са много завистлив вид

ммм.

Добро утро ?

Станах аз, станах вече ......

Ама пак ми се ляга .Баси освинването дато направихме снощи.Въртят ми се в главата няколко неща, които обаче няма с какво друго да се вържат.....Абе - щом изпихме и мастиката, и сливовата , и няколко бутилкки с вино.......

лошо.

Баш на гъссс мязам в момента.

Баце, още от нощес вятъра носи винарките, дет се пръкнаха докат се уригваше насън.

Викам си тая смрад само откъде Плеен ше да идва, просто нема начин да не е от там.

Мисля си, че нема начин човек да изкърка толкова и да не мяза на гъс, баси.

Потеглям обаче за работа.

След употребата на един аспирин, две кофички кисело мляко и едно сурово яйце светът изглежда с една идея по-добро място за живеене.

Мисля си, че искаш да наплюваш една азиатка.

трайкай сега, бре :)

трайкай сега, бре :)

Щях да ти кажа, че имам под ръка една азиатка и да идваш да я...прайш квот си искаш, ама щом казваш ще си трая.

Щях да ти кажа, че имам под ръка една азиатка и да идваш да я...прайш квот си искаш, ама щом казваш ще си трая.

Виж, азиатката само ще я гледам, ама, ако намериш някой загорял от слънцето момък (не азиатец), не знам какво ще правя :)

абе, пак ще гледам само, ама се правя... biggrin.gif

Чудя се Мадона метнала ли е снимките :)

ей сегичка :lock:

p8060021.jpg

p8060022.jpg

Ето, хоум суит хоум, минкова..

Тъкмо ще откриеш разликите, ако има такива де

Доста ги намалих да не бавят страницата на потребителите

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.