Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си за онзи фиииилм... :clap:biggrin.gif

Редактирано от yosam (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 98,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

за първи път десет минути спокойствие от сутринта :clap:

искам шоколад

за гадният, възкисел вкус, който има това "кебапче", което ям в момента......

ще се натровиш :clap:

ще се натровиш :clap:

ще се разбере довечера или утре сутринта.

предвид обаче, че довечера ще съм на гости, а там ще употребя умерено количество мастика, предполагам, че ще има да ви досаждам още време :clap:

мастичката е много полезна за стомах - ти за това ли сега ядеш съмнителни кебапчета? Да си имаш оправдание за мастичката? biggrin.gif

Чудя се -дали ако на мен ми се случи нещо от сорта в чужбина, някой от нашето консулство ще направи този жест ?!

Не. Да ти разкажа една случка, която се е развила преди няколко години. Ся не се сещам за коя държава ставаше въпрос, но както и да е. Отиват двама командировка в чужбина със служебен бус. Вземат си хотел за вечерта, това-онова, всичко точно. Буса го оставят на паркинга на консулството, където има и камера. Като се отбива единия да вземе нещо от буса, обаче, забелязва двама които го оглеждат подробно и решава да иде да вземе това-онова от хотела за да спи в буса, понеже смята, че ще го откраднат. Пита ония какво гледат, а те му викали "Той буса е нашия, гледаме си го". Тоя си казал "Ясна ми е работата" и ги отпратил, като доказал, че неговите ключове пасват за буса. Заключва той и се качва до хотела, който е бил близо до консулството, взема си възглавница и нещо за завиване, слиза - няма бус. Влиза в консулството, пита дали са видели нещо, камерата е точно над буса - вдигат рамене. Така и не бил намерен.

мастичката е много полезна за стомах - ти за това ли сега ядеш съмнителни кебапчета? Да си имаш оправдание за мастичката? biggrin.gif

:snowballfight: Eй - на такъв човек ли ти приличам ? :speak:

Не. Да ти разкажа една случка, която се е развила преди няколко години. Ся не се сещам за коя държава ставаше въпрос, но както и да е. Отиват двама командировка в чужбина със служебен бус. Вземат си хотел за вечерта, това-онова, всичко точно. Буса го оставят на паркинга на консулството, където има и камера. Като се отбива единия да вземе нещо от буса, обаче, забелязва двама които го оглеждат подробно и решава да иде да вземе това-онова от хотела за да спи в буса, понеже смята, че ще го откраднат. Пита ония какво гледат, а те му викали "Той буса е нашия, гледаме си го". Тоя си казал "Ясна ми е работата" и ги отпратил, като доказал, че неговите ключове пасват за буса. Заключва той и се качва до хотела, който е бил близо до консулството, взема си възглавница и нещо за завиване, слиза - няма бус. Влиза в консулството, пита дали са видели нещо, камерата е точно над буса - вдигат рамене. Така и не бил намерен.

Мда...

Но все пак това е било кражба, а не проблем с дрехи и транспорт след кражба с побой, нали ?

Дали в такъв случай нашите ще се размърдат ?

Отслабнал с 42 кг за 17 дни!? ohmy.gif

С тази новина направиха такава спекулация, че вече се чудя дали има наистина такова нещо и ако има с колко кг и за колко време е отслабнал!

По новивине казват 36 кг за 17 дни; в днес.бг - 40 кг да 10 дни! А сега чета тази версия...

Не че за човека ще има особено голямо значение дали е с 2-4 кг повече или по-малко, но все пак какво коства да се говори истината и мир да има!

И ти ли имаш нужда да свалиш толкова ? :speak:

Иска ти се да изчезна от лицето на Земята, ама :snowballfight:

С тази новина направиха такава спекулация, че вече се чудя дали има наистина такова нещо и ако има с колко кг и за колко време е отслабнал!

По новивине казват 36 кг за 17 дни; в днес.бг - 40 кг да 10 дни! А сега чета тази версия...

Не че за човека ще има особено голямо значение дали е с 2-4 кг повече или по-малко, но все пак какво коства да се говори истината и мир да има!

Новината я чух в обедната емисия на btv, но може и да не съм дочула числото правилно (правя няколко неща едновременно и се случва да мине нещо през едното и да излезе през другото ухо, без да остави и следи даже)

Още вчера пуснах информацията за случката тук :ass:

Защо си правите труда да слушате разни некомпетентни източници, а не проверявате любимия си сайт, на който може да имате доверие ?

Защо всичко трябва да се объркава винаги?За профилактика ли?Оффф,не знам вече..... sad.gif

Защо си правите труда да слушате разни некомпетентни източници, а не проверявате любимия си сайт, на който може да имате доверие ?

Хохохо мистър Компетенция, ще го имаме предвид отсега нататък biggrin.gif

Защо всичко трябва да се объркава винаги?За профилактика ли?Оффф,не знам вече..... sad.gif

Тя тази профилактика много системна, бре biggrin.gif

Хохохо мистър Компетенция, ще го имаме предвид отсега нататък biggrin.gif

Имайте го предвид, мисис Непоглеждачева :ass:

Още вчера пуснах информацията за случката тук :ass:

Мммм, чудя се - ако спазвам описаните и практикувани неща от този Здравко, дали на 7+16=23 август ще съм 50-42=8 кг. Хахахахаха.... biggrin.gif

за ликворни резултати и за низходяща демиелинизираща парализа

....не ти е лесно , на теб sad.gif

Свърши най-накрая това нескончаемо дежурство yahoo.gif

Мисля да ви кажа едно голямо "ЧАО" и да заминавам да се черпя с мастика , а след това - бира, вино, абе - каквото има в барчето* на един отвратително добър хирург - мой приятел smile.gif

Неговите домашни любимци** също ги няма - изпратил ги е на море ....Тъй че се предполага една дълга и ползотворно-напоителна вечер a045.gif

По някое време на нощта може и да се поява да ви направя една визитация.***

Оставям ви с тази моя любима, много любима песничка :

бел.

* а това барче винаги е заредено до пръсване със истинска балканджийска сливова ракия - като почнете от Тревненска, минете през Троянска, и стигнете до Тетевенска, Уиски поне няколко вида и отлежалост, френски и грузински коняк, мастика, Узо и не на последно място отбрани вина и много, много бира.

** жена му и детето му

*** това зависи от няколко фактора, един от които дали ще мога да различавам буквите по клавиатурата, разбира се.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Хей, народе, прибрах се! Нещо ново? Сватби, раждания, нови попълнения? Липсвахте миииииии!

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Хей, народе, прибрах се! Нещо ново? Сватби, раждания, нови попълнения? Липсвахте миииииии!

Мисля си, ха добре дошла, скитнице biggrin.gif

Мисля си как ме болят краката и как отивам да се обличам да ходя на фитнес зала.. че пак в 22 ще се прибера .. а после ще пробвам от черна да се направя руса.. мммммм рижавкото няма да ми избяга.. за всеки случай си взех и черно-синя боя.. да корегирам, ако има нужда..мани, мани.. емоция... и все времето не ми стига... sad.gif.. вече ми се реве за време за мен си да отделя.. Айде до после.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.