Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Да не направиш белята сега от толкоз кеф biggrin.gif

Мисля, че ще свърша laugh.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Че от кога започнаха да дублират филмите и в България? Повечето си ги дават със субтитри. Така и трябва според мен. Аии...много мразя дублаж.

• Има ли разлика между рак и цироза?

• мисля си,че някои постове не се отнасят за някои хора (и някои мои мисли,нали това си мисля все пак) гузен негонен бяга

Ух, скапах се докато ги направя тия теми за конкурса, ама станаха 'гъзе' и сега ме кефят :)

Мисля си за четирите чувала подредени до обърнатата в канавката кола и за това до къде са стигнали бързайки тези в чувалите............

И за бабата си мисля, която беше паднала на асфалта и не можеше да мръдне. И за момчетата, които ми помогнаха да я вдигнем и извикаме линейка. И за чавека от съседната къщо от когото взехме стол и чаша вода. И за хората от линейката, които я закараха вкъщи - паднало и кръвното на жената.

Мисля си за четирите чувала подредени до обърнатата в канавката кола и за това до къде са стигнали бързайки тези в чувалите............

Мила родна картинка . Ежедневие.

И за бабата си мисля, която беше паднала на асфалта и не можеше да мръдне. И за момчетата, които ми помогнаха да я вдигнем и извикаме линейка. И за чавека от съседната къщо от когото взехме стол и чаша вода. И за хората от линейката, които я закараха вкъщи - паднало и кръвното на жената.

Ти и самарянка ?! ohmy.gif

Мила родна картинка . Ежедневие.

Ти и самарянка ?! ohmy.gif

като капак на всичко бабата е с оперирана тазобедрена след счупване - пада на колена и ръце и не мърда. Момчетата в горните класове - пак, че не са се ошашкали и ги виждам звънят на 112. Не може да я сложим да седне на бордюра заради крака. А няма да ми стои в поза партер докато дойде линейката. Та така де ..... Снабдихме я със стол и чаша вода. Тя пък тъкмо ходила до аптеката и си взела валидол, че и тикнах един под езика да не се шашка. Кръвното и паднало, обезводнена и линейката я закара до у тях заедно с една нейна комшийка да я наглежда

В чувалите са били двама мъже и две жени .

не знам какво да кажа.......... много народ си отиде по това международно sad.gif

мисля си за следващите два дена, които ще изкарам без нет :huh:

ohmy.gif ще си починем от тебе ?! :speak:

не знам какво да кажа.......... много народ си отиде по това международно sad.gif

да бе - от началото на година -само 9 човека.

на това "много " ли му викаш ?

Че то в Плевен за седмица толко загиват.

А тия са били идиоти - с тая скорост да се мелнат в стълба.

Изобщо не ги съжалявам

ohmy.gif ще си починем от тебе ?! :huh:

да бе - от началото на година -само 9 човека.

на това "много " ли му викаш ?

Че то в Плевен за седмица толко загиват.

А тия са били идиоти - с тая скорост да се мелнат в стълба.

Изобщо не ги съжалявам

отсечката е има-няма километър

но всички карат като луди /то и пътя го направиха/. За къде бързат да ги пита някой. откачена работа :speak:

утре ще са на първа страница. Кажи ми как да ти започне деня с такава "новина" на първа страница?

или аз от вас bfba4fb51b85d87b1aadaff4cd49604b.gif

Ти, патко, поради що се цепиш от другите две патки?

А?

Мисля си, дали две по-малки патки вършат работа колкото една по-голяма...

утре ще са на първа страница. Кажи ми как да ти започне деня с такава "новина" на първа страница?

Както всеки друг ден - за миналата седмица двама такива са ми умрели в ръцете - докато се опитвам да ги съживя.

Как да ми започне другия ден ?

Нормално - очаквам следващите.

Уффффффффффф, повредила съм се нещо

Уффффффффффф, повредила съм се нещо

ohmy.gif да не би някога да си била на ремонт и да си била поправена ? :)

Мила, не дей така - почвам да се притеснявам за теб....Що за мисли - имаш още време до основен ремонт.

ohmy.gif да не би някога да си била на ремонт и да си била поправена ? :)

Мила, не дей така - почвам да се притеснявам за теб....Що за мисли - имаш още време до основен ремонт.

Хах, няма място за притеснение, веднъж повредиш ли се - отпиши се (не си е работа да се занимаваш с кръпки) biggrin.gif

Мерси kiss.gif

Мисля дали да не и изпратя еднопосочен билет до пич оправи ми жената ;)

П.П.Нищо лично :)

biggrin.gif Лошото май му мислиш на пича biggrin.gif

biggrin.gif Лошото май му мислиш на пича biggrin.gif

Ахам.

Едно време си бях сложил за подпис следното :

Лесно е да вземеш жената на някого, но я се опитай да му я върнеш...

:)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Мисля си колко треа да си задръстен и комплексиран,за да си направиш няколко профила и да сееш тъпотии из форума emoticon-0114-dull.gif

Мисля си колко треа да си задръстен и комплексиран,за да си направиш няколко профила и да сееш тъпотии из форума emoticon-0114-dull.gif

Не много biggrin.gif

Задълбал съм в следната материя :

За да се разреши проблемът с ниската скорост на обработка при използване на асиметрични алгоритми за криптиране на информация, се генерира временен симетричен ключ за всяка една от предаваните шифрограми, като самият ключ се кодира посредством асиметричен алгоритъм. Информацията, съдържаща се в шифрограмата се кодира с помощта на сеансовия ключ. Сеансовият ключ се шифрова с открития, аиметричен ключ на получателя и асиметричен алгоритъм за шифроване. Зашифрованият сеансов ключ заедно с шифрограмата се предава на получателя. Получателят използва асиметричният алгоритъм и своя секретен ключ за дешифриране на сеансовия ключ, а получения сеансов ключ за декодиране на шифрограмата.При асиметричните криптографски системи е важно сеансовите и асиметричните ключове да бъдат съпоставими по отношение на нивото на безопасност, което осигуряват. Ако се използва сеансов ключ с малка дължина (например 40-Bit DES), няма значение кaкъв е размерът на асиметричните ключове

Знаете ли колко е трудно да се осмисли това, при положение, че съм на четвърта чаша вино ?!

за наказание ви пускам тази музика :

http://www.youtube.com/watch?v=Hs3BF0b7Mtw

А ако питате за практическото приложение на горния цитат прочетете тази новина :

http://blogs.zdnet.com/security/?p=3843

Въпреки, че банкоматите използват симетричен , а не асиметричен (публичен) метод. dry.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.