Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 5530 Xpress music - въпроси, съвети и т.н.

Featured Replies

Инсталирах гугъл мапс, влязох веднъж, локализира ме, потърсих един адрес за проба и като си проверих сметката- тя набъбнала с 5 лв ???????

• Отговори 429
  • Прегледи 158,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Инсталирах гугъл мапс, влязох веднъж, локализира ме, потърсих един адрес за проба и като си проверих сметката- тя набъбнала с 5 лв ???????

Този модел няма вграден ГПС и разбира се, използва алтернативата - ГПРС интернета на оператора. Нищо чудно, че сметката ти се е увеличила с 5 лв. - цените им за нет са направо космически. Ако наблизо има незаключена мрежа (Уай - Фай) и ако навигацията го позволява му дай да локализира през безжичния - така няма да ти вземе нищо :]

Здравейте,имам проблем с нокията...Напоследък стана супер бавна!Вече 2 ри хард ресет какво да правя?

Моята по едно време се държеше по същия начин..и направо ми идеше да го тресна в стената! При мен помогна прехвърлянето на важната информация от картата памет на лапа, форматирането и деинсталирането на всичко излишно и ненужно и за което подозирах, че бъгва. Така се съвзе и все още работи стабилно вече два-три месеца!

И при мен 3 месеца бачка безпроблемно и после се едно ми каза няма пък!И много се ядосвам ся...Музика да махам ли?!

Редактирано от war_shadow (преглед на промените)

здравейте , аз пък искам да попитам как мога да си направя на Нокията 5530 всеки тел.номер да ми звъни с различна мелодия :)

Я виж дали става през: Contacts/Контакти ⇒ Отваряш избрания от теб контакт ⇒ Options/Опции ⇒ Ringing tone/Тон на звънене.

Здравейте , нов съм тук но вече съм в семейството на Нокия 5530 от няколко дни. Проблема ми е че менюто ми не е на бг и няма такъв в езиците , въпроса ми е как и от къде да си сложа или инсталирам бг на Нокийката ?

здравейте аз имам следното запитване ...на един определен номер ,който запаметявам в указателя и му задавам мелодия,ми го изписва като непознат и всъщност пише повикване 1,когато приключа разговора.какво ли не правих с този номер -трих го,запаметявах го в сим,в телефона и пак и пак ми излиза като непознат ...кажете ми знаете ли защо така се получава? мерси предварително

здравейте аз имам следното запитване ...на един определен номер ,който запаметявам в указателя и му задавам мелодия,ми го изписва като непознат и всъщност пише повикване 1,когато приключа разговора.какво ли не правих с този номер -трих го,запаметявах го в сим,в телефона и пак и пак ми излиза като непознат ...кажете ми знаете ли защо така се получава? мерси предварително

Това ми се е случвало по 2 причини :

1во номерът е записан 2 пъти с различно име

2ро съществува същия номер но с различен код отпред- например имам вече 0898 111111, като въведа 0877 111111, и ме потърсят от този номер излиза като непознат.

И при мен 3 месеца бачка безпроблемно и после се едно ми каза няма пък!И много се ядосвам ся...Музика да махам ли?!

Всичко. Но за да не те е яд после за изтритата музика, прехвърли и нея на компютъра си. Няма да е зле и да пуснеш едно сканиране за вируси с добра антивирусна на картата памет. Антивирусната при мен винаги казваше, че няма зарази, но тела въпреки това се държеше като побъркан..

П.С. Операта ще ти изчезне след хард ресетът и ще трябва да си я инсталираш наново.

Това ми се е случвало по 2 причини :

1во номерът е записан 2 пъти с различно име

2ро съществува същия номер но с различен код отпред- например имам вече 0898 111111, като въведа 0877 111111, и ме потърсят от този номер излиза като непознат.

ами проверих всички номера ,номер по номер ,с никой не се повтаря....след това изтрих вс списъци с повиквания и съответния номер и след като ми звъннаха пак същото ...изписва непознат и след като затворя Повикване 1 :( някаква друга идея :yanim:

аз имам един проблем който ме мъчи от крей време :) преди няколко месеце ъпдейтнах софтуеъра на 5530 и за моя голяма изненада забелязах че в музикалния плеър са премахнали най ценното за мен "намиране" (търсачката) направо ми се реве имам 1200 track-а и се налага да скролвам като кретен докато намеря определена песен. моля ви кажете има ли лек за този проблем? ако трябва да слагам стария софт? как става?? и може ли изопщо...??? въобще квито и идеи да дадете ш съм благодарен

Редактирано от CToRH (преглед на промените)

Всичко. Но за да не те е яд после за изтритата музика, прехвърли и нея на компютъра си. Няма да е зле и да пуснеш едно сканиране за вируси с добра антивирусна на картата памет. Антивирусната при мен винаги казваше, че няма зарази, но тела въпреки това се държеше като побъркан..

П.С. Операта ще ти изчезне след хард ресетът и ще трябва да си я инсталираш наново.

Ти с каква сканира?
  • 2 седмици по-късно...

Отново съм тук, с пореден проблем. Преди два-три дена, опитвайки се да заредя Nokia 5530, докато слагам жака - не иска да влиза. Баща ми, докато гледаше в малката дупка /извинете за трудните ми разбираеми изрази/, вижда, че някакво краче е счупено и няма как да се зареди. Проблема не е в зарядното, тъй като има друг телефон, който си се зарежда с него безпроблемно. Въпроса ми е - какво да го правя? Ако го оставим на поправка, ще може ли да се оправи? Опитах да се зареди чрез USB-то, ама явно не иска. Нито пише в книжката за употреба. / Този телефон е на 1 година. / Благодаря предварително. ; )

Щом е счупено (вътре е едно пинче), пращай го на сервиз, предполагам ти остава още гаранция и няма да ти откажат (на мен вече почти ми е свършила гаранцията). А усб-то е направено така, че да не се зарежда през него. Старият ми тел (Сони Ериксон) можеше да се зарежда през усб, не знам защо Нокия са направили така, може би за да не съсипе батерията.

Ти с каква сканира?

С Аваст и с Есет Нод 32 на стария компютър, и двете нищо не откриха.

Хайде бе хора , някой не знае ли как и дали въобще мога да си сложа бг меню на 5530

Флашваш го с Phoenix.

Здравейте , нов съм тук но вече съм в семейството на Нокия 5530 от няколко дни. Проблема ми е че менюто ми не е на бг и няма такъв в езиците , въпроса ми е как и от къде да си сложа или инсталирам бг на Нокийката ?

Има си цяла тема по въпроса.Моля прочетете я. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=65266

Имате ли програма, която да дава сигнал при падане на батерията, защото фабличния звук е много тих...

Моля да ми разясните как става update на софтуера и има ли опасност нещо да се прецака!Ще се обновява с кабел :ph34r: Благодаря предварително

Ами няма много за разясняване :P . Накратко трябва задължително да спазиш тези неща: *батерията да е напълно заредена *трябва да го свържеш в режим PC - Suite *и в никакъв случай не изваждай кабела по време на ъпдейта. Тела ще угасне за известно време, но това да не те притеснява. Всъщност ъпдейт има ли ?! Днес по-рано проверих през тела, но ми изписа че сърварът не отговаря.

Здравейте! :)) От 2 дни, когато някой ми звъни, а аз не отговоря и после вляза в Дневник да видя от кого ми е неприетото повикване ми изписва, че няма неприети повиквания ... на "Приетите" ми пише : "Дневник : Паметта е пълна . Затворете някои приложения и опитайте отново" .. :? Много ще съм благодарна, ако някой от вас ми каже какво да правя :) Мерси предварително :)))))

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.