Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 5530 Xpress music - въпроси, съвети и т.н.

Featured Replies

Я сега аз да питам нещо.Значи когато си закупих телефона,беше с 4 гб вградена памет.Всичка информация която ми изпращаха приятели отиваше при картата памер.Обаче аз реших да извадя картата си памет,след това пак я вкарах.И оттогава всички файлове,които приемам отиват в паметта на телефона ми.И от скоро ми изписва това съобщение "Паметта е пълна.Моля изтрийте файлове."Та въпроса ми е "Как да направя така че всички файлове ,които приемам отново да отиват във картата памет?" Благодаря предварително!

• Отговори 429
  • Прегледи 158,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Я сега аз да питам нещо.Значи когато си закупих телефона,беше с 4 гб вградена памет.Всичка информация която ми изпращаха приятели отиваше при картата памер.Обаче аз реших да извадя картата си памет,след това пак я вкарах.И оттогава всички файлове,които приемам отиват в паметта на телефона ми.И от скоро ми изписва това съобщение "Паметта е пълна.Моля изтрийте файлове."Та въпроса ми е "Как да направя така че всички файлове ,които приемам отново да отиват във картата памет?"

Благодаря предварително!

Значи отиваш Съобщения->Опции->Настройки->Други->Използвана памет .И променяш да е в картата.

Значи отиваш Съобщения->Опции->Настройки->Други->Използвана памет .И променяш да е в картата.

Благодаря! :cool:

Така, и аз имам проблем със сертификатите и хакването. Гледам, че и други хора са питали за това, но не видях задоволителен отговор. Би ли могъл някой, съвсем простичко да ми обясни как се хакват програмките, за да могат после да се инсталират на телефона? Преди имах на компютъра някаква програмка, която я отварях, през нея избирах приложението, което искам да инсталирам на телефона, хакваше се и после си го слагах. Само че преинсталирах компютъра и програмката се загуби, сега не мога да я намеря :cool:

Така, и аз имам проблем със сертификатите и хакването. Гледам, че и други хора са питали за това, но не видях задоволителен отговор. Би ли могъл някой, съвсем простичко да ми обясни как се хакват програмките, за да могат после да се инсталират на телефона?

Преди имах на компютъра някаква програмка, която я отварях, през нея избирах приложението, което искам да инсталирам на телефона, хакваше се и после си го слагах. Само че преинсталирах компютъра и програмката се загуби, сега не мога да я намеря :cool:

Съвсем простичко няма как да стане.Освен това като гледам не си разбрал за какво става дума.Хакването става в телефона,за да може да се инсталират програми от трети страни.Трябват ти няколко програми и софтуер със включен хак,следваш последователно стъпки и се получава.Това което си имал е било сертификат който се ползва с програмта SIGNTool , с който подписваш приложението,за да може да бъде инсталирано.Хака замества сертификата с една дума.

Ако искате помощ пишете ми на скайп bankov4eto.

Редактирано от Банков (преглед на промените)

Имам една питанка и аз:

Публикувано изображение

Имам това телефонче.

Как мога да си изкарам и аз този плеър отпред на "десктопа" както е на wallpaper-а :speak: :speak:

Имам една питанка и аз:

Имам това телефонче.

Как мога да си изкарам и аз този плеър отпред на "десктопа" както е на wallpaper-а :grimace::baby:

До колкото виждам това си е стандартния плеар.Пускаш го са звучи във фонов режим или след като пуснеш някоя песен натискаш червената слушалка,и трябва да ти се покаже на екрана.

Редактирано от Банков (преглед на промените)

До колкото виждам това си е стандартния плеар.Пускаш го са звучи във фонов режим или след като пуснеш някоя песен натискаш червената слушалка,и трябва да ти се покаже на екрана.

Значи до колкото разбрах просто пускам плеъра във фонов режим.А това не изтощава ли батерията повече,тъй като плеъра няма да се затвори и сещаш се как в менюто се върти едно кръгче,когато няма затворено приложение.

Иначе благодаря ти !

Здравейте :blink: От вчера съм с Нокиа 5530,но имам един проблем и реших да попитам.За начален екран съм избрала Лента с контакти,но не ми се активира..след като отключа телефона натискам Контакти,но не мога да вляза..иначе от менюто става,но защо от началния екран не може?И още нещо,може ли да си прегледам разговорите като натисна зеленото бутонче или трябва да вляза в Дневник? Мерси предварително

Публикувано изображение

Редактирано от nunka (преглед на промените)

Hi. От няколко седмици имам nokia 5530. Но имам и един въпрос. На телефона са инсталирани приложения като Facebook, Ovi и др. Няколко пъти влизах през тях чрез WIFI(от различни WIFI). И сега ми е запаметило определени WIFI и от други не иска да влезе (като вляза в тях започва да търси запаметената).Отивам в настройки-свързване-чрез WLAN довам му свързване, нищо не става. Влизам в приложението но то търси другата WIFI мрежа. ЗАЩО???

Редактирано от venci95 (преглед на промените)

Как мога да играя игри през телефона, например във фейсбук, гледах по назад в темата, че ми трябва флаш плеяр, така ли? Може ли линк от където да си го дръпна, имаше един, но не можах да дръпна от него?!

Hi. От няколко седмици имам nokia 5530. Но имам и един въпрос. На телефона са инсталирани приложения като Facebook, Ovi и др. Няколко пъти влизах през тях чрез WIFI(от различни WIFI). И сега ми е запаметило определени WIFI и от други не иска да влезе (като вляза в тях започва да търси запаметената).Отивам в настройки-свързване-чрез WLAN довам му свързване, нищо не става. Влизам в приложението но то търси другата WIFI мрежа. ЗАЩО???

Някои WiFi мрежи са така.. И мен много ме дразни.. Виж сега, отвори браузъра на телефона след това : Опции -> Настройки -> Общи -> Точка за достъп -> Питане винаги

Дано да съм помогнал. :lighter:

Как мога да играя игри през телефона, например във фейсбук, гледах по назад в темата, че ми трябва флаш плеяр, така ли? Може ли линк от където да си го дръпна, имаше един, но не можах да дръпна от него?!

Adobe flash lite го има в ovi.com , просто си го свали от там.

Търся тема (да уточня: theme- от англ.) на "Tekken".Много търсих,но така и не намерих никъде.(темата може да е и от играта)

Който ми намери,ще съм му много благодарен!

Редактирано от Минков (преглед на промените)

Търся тема (да уточня: theme- от англ.) на "Tekken".Много търсих,но така и не намерих никъде.(темата може да е и от играта)

Който ми намери,ще съм му много благодарен!

B zedge.net има една подобна тема със заглавие Tekken 6.

За да се изтегли е необходима регистрация (има много добри теми в сайта), но аз е дръпнах.

свали

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

B zedge.net има една подобна тема със заглавие Tekken 6.

За да се изтегли е необходима регистрация (има много добри теми в сайта), но аз е дръпнах.

свали

Нищо не стана...Инсталираха ми са някакви 2 приложения JoysTube i OwnSkin...

Нищо не стана...Инсталираха ми са някакви 2 приложения JoysTube i OwnSkin...

Инсталирал съм друг и друг път теми на 5530 от сайта, и повечето работят.

Тези две приложения са към темата (з да може да функционира), срещал съм ги преди.

Тази тема специално не съм е пробвал, но може да се погледне дали не е инсталирана и темата заедно с тях.

Инсталирал съм друг и друг път теми на 5530 от сайта, и повечето работят.

Тези две приложения са към темата (з да може да функционира), срещал съм ги преди.

Тази тема специално не съм е пробвал, но може да се погледне дали не е инсталирана и темата заедно с тях.

За съжаление НЕ.Айде чакам други предложения... Мерси все пак :yanim:

Абе я къжете къде да търся темите дето съм инсталирал..Уж ми излиза за инсталация,а не мога да ги намеря...

Здравейте!Изчетох всичко до тук и така и не ми стана ясно какво точно трябва да сваля за да гледам филми,клипове vbox и да играя игри изискващи flash player.Последния отг. на подобен въпрос е adobe flash lite ot ovi.com,но там не го намирам.И така: opera mini?.adobe flash lite?.format factory?..или нещо друго?Пишете моля ви какво и от къде се сваля.Предварително благодаря за всеки съвет..

Редактирано от annica (преглед на промените)

За да гледаш филми трябва да си инсталираш програмка за целта, не съм много запозната коя е възможно най-добрата.Например СмартМуви (просто ти давам пример, не е най-доброто). За да гледаш и играеш флаш игри ти трябва флаш плеър, не телефонът няма, но най-добре го ъпдейтвай редовно. Надявам се, че от Нокиа ще пуснат по-нов флаш плеър за нокийката. Операта няма да ти реши проблема с флаш съдържанието, иначе е чудесен браузър. Никак няма да сгрешиш,ако си го изтеглиш. Имаше Скайфайър за това, но му спряха поддръжката в много страни, включително и в БГ.

Редактирано от Ssilver (преглед на промените)

Благодаря ти Ssilver,знам,че за touch тел. не може да се свали adobe flash player,но когато си купувах телефона,консултанта каза,че е подарил същия на гаджето си и перфектно се гледат филми на него,бил й свалил такава програма..значи все пак има начин,въпроса е коя е програмата..:)

То може да се свали флаш плеър, но въпросът е от Нокиа да го пуснат (имам предвид по-новата версия, иначе вече повето телефони си идват с флаш плеър, без значение от марката и дали е тъч или не).А за програмки за филми по-добре се рови по форумите.

Някои WiFi мрежи са така.. И мен много ме дразни.. Виж сега, отвори браузъра на телефона след това : Опции -> Настройки -> Общи -> Точка за достъп -> Питане винаги

Дано да съм помогнал. :)

мерси. помогна

Може ли Nokia 5530 да отвори exe файл? Ако може как?

Редактирано от venci95 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.