Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 5530 Xpress music - въпроси, съвети и т.н.

Featured Replies

Я ми кажи през колко време рестартираш телефона?И дали изобщо го изключваш докато не ти направи проблем.

Значи телефона го рестартирам само когато ми даде проблем.Два пъти за 3 дни да речем.
  • Отговори 429
  • Прегледи 158,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Значи е добре да се рестартира телефона от време на време и без да ти прави проблеми за да изчисти рама.Всяка стартирана програма изяжда памет която не се възстановява напълно след затварянето и.Примерно на 2-3 дена или при яка експлоатация може дори всеки ден.Сложи си Jbak TaskMan http://jbak.ru/download.php?fn=jbaktaskman/1.00/jbaktaskman9_1.00_symbiansigned.zip

Здравейте и от мен. Аз пък имам 5530 от половин година и съм доста доволна, но сега имам проблем и той е главно по моя вина...По погрешка деинсталирах един файл (който май е доста важен ... казваше се нещо като Signal Server или нещо такова) и сега не мога да даунлоудвам от OVI (не съм пробвала от други места). Може ли някой да ми помогне как да разбера кой точно файл съм деинсталирала и къде да го намеря за да го сложа отново. Ако желаете ми отговорете тук или на [email protected].

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Публикувано изображение

Решил съм да си закупя телефон Nokia 5530 XpressMusic , но чувам доста коментари които не са добри по отношение софтуера и хардуера на телефона, разни проблеми с батерията, вдигане и затваряне на разговори, разни бъгове..? Как бихте ме насочили.. какво да правя.. да рискувам ли да го купувам или бихте ми препоръчали друг телефон. Търся такъв подобен на този с Touch Screen... :rolleyes:

Благодаря ви предварително! :huh:

Здравейте,

Публикувано изображение

Решил съм да си закупя телефон Nokia 5530 XpressMusic , но чувам доста коментари които не са добри по отношение софтуера и хардуера на телефона, разни проблеми с батерията, вдигане и затваряне на разговори, разни бъгове..? Как бихте ме насочили.. какво да правя.. да рискувам ли да го купувам или бихте ми препоръчали друг телефон. Търся такъв подобен на този с Touch Screen... :ph34r:

Благодаря ви предварително! :)

Аз нямам никакви проблеми вече половин година.

И аз нямам никакви проблеми, вече четири месеца. Веднъж заби докато гледах един филм, но после се оправи без проблем.

Аз трябва да добавя, че вчера го изтървах във вода, още не съм пробвал дали работи понеже чакам да изсъхне. Но надали и да не тръгне ще е по вина на производителите или софтуер/хардуер-а, а изцяло моя xD

Здравейте.Наскоро си ъпдейтнах последният Firmware на Nokia 5530 и се получи следният проблем. Не мога да местя с доковане лентата с контакти ... преди ставаше много лесно но сега не ствава.Всичко друго си е наред.Някой знае ли как мога да се справя с проблема?

Имали неква програма която увеличава звука на телефона : Нокиа 5530 ???? Ако има ПЛС ПЛС ПЛС ПЛС ми дайте линк за да я изтегля !! Много ми трябва :):help:

Колоните на компютъра ми за с мощност 2 вата.Има ли програма която да ги направи 100 вата. ПЛС ПЛС много ви моля. ;)

здравейте сложих си фринг на нокията но не мога да разбера откъде да направя настройките така че да не се включва автоматично при включване на телефона къде ли не ровичках - нищо не искам да ми се включва при рестарт на телефона помогнете хора :yanim:

Не си ровил достатъчно:

options-settings-personalize-automatic start-disable

благодарско много за бързия отговор

явно не го чаткам още, по-умен ще излезе от мене тоя телефон май хахаха

Аз в предишния пост писах за ZXReader, обаче се бях объркал. Пробвай с TapNType. С него можеш да редактираш .txt и .doc. Не е кой знае какво приложение, обаче е безплатно. ZXReader-a чете различните чарсетове (Win1251, UTF8, UNICODE/ BIG ENDIAN), но не можеш да редактираш с него документи, доколкото си спомням. Ако искаш нещо повече ще трябва да си намериш кракната версия на Quickoffice или да си го закупиш. Той вече е с повече екстри и чете .pdf.

Аз пък от своя страна искам да попитам за някакъв източник на карти за GPS освен предлаганите от Нокиа - Ovi Maps, защото са гола вода, само София е направена както трябва.

Не мога да кажа дали стават за GPS http://www.google.com/mobile/ натиска се на Maps, пращаш като sms, от линкa в sms инсталираш и т.н.

Има упътване на маршрути с начална и крайна точка и др. неща, както и местоположение, но трябва да си "вързан" към WLAN.

Знам, че отговора е с голямо закъснение, но от седмица имам телефона и преди ден попаднах на Google Maps.

Привет, днес попаднах на следния клип

Пише, че е за 5800, но се чудя някои пробвал ли го е дали става за 5530 и дали изобщо върши работа. С една дума - знаете ли нещо за това? Благодаря Ви предварително...

Някой имаше проблем с отговаряне на повикване, може да се отговаря и от бутона за менюто освен с плъзгането по екрана. Има ли възможност телефона да показва часа, като другите нокии докато е заключен? Сега трябва да го отключвам за да го видя.

Да ви питам,при вас лявата слушалка с по-слаб звук ли е,защото при мен тя е доста по-слабичка .Когато включа друг сет слушалки всичко си е нормално,но при оригиналните ми се получава това.Означава ли това,че трябва да си търся нови слушалки ?

Редактирано от Yordan123 (преглед на промените)

Искам да попитам с каква програма мога да гледам на този телефон филми. Търсих в гугъл дивх/к-лайт за 5530, но нищо не намерих.

Някой имаше проблем с отговаряне на повикване, може да се отговаря и от бутона за менюто освен с плъзгането по екрана.

Има ли възможност телефона да показва часа, като другите нокии докато е заключен? Сега трябва да го отключвам за да го видя.

Йордан123, винаги лявата слушалка или тонколона е по-слаба (приглушена), защото при левия канал са изразени повече басите, а при левия високите честоти.

Търся софтоер!По специално търсч Skype на който да мога да говоря с абонатите си и да приемам фаилове,но всяккакъв софтоер ще ми бъде от полза.

http://www.fring.com/default.php

Знам,че винаги лявата трябва да е леко по-слаба,но тук ми се струва,че силата на звука е доста по-малка от нормалното.

Здравейте, от скоро имам 5530 XM и се появи следния проблем не ми излизат приети и неприети номера изчезна ми регистъра с номера на приети и не приети повиквания.Моля помогнете! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Здравейте имам проблем с нокия5530,при връзка през wi-fi ми исписва No gateway reply проблема не е при рутера защото при нокия е51 нокия 5800 няма никъкав проблем.Благодаря предварително за помощта.

Zdraveite.. kupih si predi nqkolko dni tozi telefon i vse oshte ne sym mu sviknala.. i za tova imam malko nujda ot pomosht :giggle1: znachi na samiq ekran posredata imam za byrz dostyp za dobavqne na nov kontak.. tyrsih tyrsih.. no ne namerih ot kade moga da go mahna.. syshto i pod nego imam byrz dostyp do sms's facebook i drugi.. kade da vlezna da gi mahna?

Настройки/Лични/Начален екран/Палитра нач. екран/Основен.

Искам да попитам с каква програма мога да гледам на този телефон филми. Търсих в гугъл дивх/к-лайт за 5530, но нищо не намерих.

Има си достатъчно филми в нета (с вградени суб) за NOKIA [58XX] , [55XX] в mp4 формат. Препоръчвам ти да си изтеглиш FormatFactory 2.20 безплатна е и с нея можеш да си конвертираш всеки един видео файл във формат удобен за дадения телефон, без да се губи качеството. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.