Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 5530 Xpress music - въпроси, съвети и т.н.

Featured Replies

Аз имам малки затруднения в триенето на игри от "Приложения". Някой може ли да ми каже как става, защото веднага щом избера дадено приложение ми го отваря и не ми позволява да видя опциите му.

• Отговори 429
  • Прегледи 158,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте. Закупих си Nokia 5530 xpressmusic, но имам малък проблем със слушалките. Проблема се корени в това, че при нормално използване на слушалките музиката губи стерео-то и допълнителните ефекти и е все едно слушаш полифонична мелодия на Siemens C55. Оправя се след като натиснеш и задържиш копчето, което се намира върху самите слушалки. Пуснеш ли го, веднага се появява проблема отново. Бихте ли ми съдействали да разреша по някакъв начин този проблем?

Редактирано от JulienDI (преглед на промените)

Здравейте. Закупих си Nokia 5530 xpressmusic, но имам малък проблем със слушалките. Проблема се корени в това, че при нормално използване на слушалките музиката губи стерео-то и допълнителните ефекти и е все едно слушаш полифонична мелодия на Siemens C55. Оправя се след като натиснеш и задържиш копчето, което се намира върху самите слушалки. Пуснеш ли го, веднага се появява проблема отново. Бихте ли ми съдействали да разреша по някакъв начин този проблем?

Здравей! Имам същия дефект в слушалките. Истината е че просто Нокиа икономисаха доста с тях. Аз мойто копче го захванах с фолио, така че да не го натискам постоянно. По-добре си вземи нови. Хубаво и поне, че вече правят телефоните с обикновените аудио жакове като тези на компютъра.

Искам да попитам дали е възможно да се слагат джунджурии (widgets) на началния екран на телефона като на N97, защото мога да интлирам .wgz формат, но мога само да го отварям.

Редактирано от hAWK_gc (преглед на промените)

Здравей! Имам същия дефект в слушалките. Истината е че просто Нокиа икономисаха доста с тях. Аз мойто копче го захванах с фолио, така че да не го натискам постоянно. По-добре си вземи нови. Хубаво и поне, че вече правят телефоните с обикновените аудио жакове като тези на компютъра.

Другото решение на проблема е следното:

1. Отваряш Music Player.

2. Пускаш дадена песен.

3. Options -> Settings

4. Loudness ON, Stereo Widening ON

Не решава изцяло проблема, но все пак върши работа..

• 2 седмици по-късно...

Телефона нали има хардуерни бутони "червена и зелена слушалка".Би трябвало да работят при заключен телефон.Не става ли от тях?

Phonomania автоматичния отговор е за включено хендсфрий (слушалки).

Nokia 5530 не е с хардуерни бутони а със сензорни. Моите не работят при заключен телефон.

Имам следният въпрос - при повикване, първо трябва да отключа телефона и тогава да приема или отхвърля разговора, как да променя настройкити, та като ме търсят да отговарям директно.

Благодаря предварително.

Здравейте на всички! Аз също ползвам Nokia 5530 XM и мисля че единствените варианти за приемане на разговор са или плъзгане на пръста по зелената лентичка, която се появява, или чрез отключване на телефона от механичното бутонче отстрани и съответно натискането на зелената слушалка.

Здравейте на всички! Аз също ползвам Nokia 5530 XM и мисля че единствените варианти за приемане на разговор са или плъзгане на пръста по зелената лентичка, която се появява, или чрез отключване на телефона от механичното бутонче отстрани и съответно натискането на зелената слушалка.

Много, много ти благодаря. Голяма досада беше с това заключване-отключване. Аз вместо да приплъзвам, натисках зелената лентичка и не се получаваше. Сега всичко е ок.

имам проблем с 5530.Сложих си една тема която немога да деинсталирам.Изтеглих друга инсталирах я но стара продължава да действа.Някакви идей как да разкарам първата

Здравейте,пред дилемата съм дали да си купя нокиа 5530 ХМ,единственото което ме спира е че няма GPS.Казаха ми обаче че имало въможност за инсталирането на такъв?Въпросът ми е -това възможно ли е?

Търся софтоер!По специално търсч Skype на който да мога да говоря с абонатите си и да приемам фаилове,но всяккакъв софтоер ще ми бъде от полза.

Редактирано от mihtar (преглед на промените)

Доколкото разбрах Nokia 5530 няма инсталиран офис пакет. Искам да мога да чета документи и книги на телефона, но не знам какво да си инсталирам за да стане това. Не съм чела коментарите до тук, но ако някой може да ми помогне, благодаря предварително.

Здравейте. Аз също се интересувам от програма, с която да може да се чете на кирилица. Освен това обаче има и друго - изобщо не се спогаждам със слушалките. Не искат и не искат да ми стоят в ушите. Та искам да попитам дали някой има от тези (старите), където са пластмасови, а не като тия тъпи гумени слушалки. И въпроса ми е по-скоро дали би искал замяна (ако пък по му харесват гумените). Много съм се отчаяла - и 1 минута не стои в ухото ми. Ако някой се навие - да пише. При интерес със слушалките мога да дам още 2-3 неща, като подарък, че сте ме отървали от тези :wors: :wors: :baby:

Редактирано от pisetu (преглед на промените)

Търся софтоер!По специално търсч Skype на който да мога да говоря с абонатите си и да приемам фаилове,но всяккакъв софтоер ще ми бъде от полза.

http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=14734

имам проблем с 5530.Сложих си една тема която немога да деинсталирам.Изтеглих друга инсталирах я но стара продължава да действа.Някакви идей как да разкарам първата

Влизаш в меню>настройки>менидж.приложения>инстал.приложения.Намираш темата,даваш опции>деинсталиране и си готов.Това се отнася и за деинсталиране на игри програми и така на татак.

Здравейте,пред дилемата съм дали да си купя нокиа 5530 ХМ,единственото което ме спира е че няма GPS.Казаха ми обаче че имало въможност за инсталирането на такъв?Въпросът ми е -това възможно ли е?

Чак инсталиране не, обаче можеш да използваш външен GPS блутут приемник като този http://www.orderbg.com/index.php?main_page=product_info&products_id=2717 . По въпроса за офис пакет се сещам, че имаше приложение на име QuickOffice, но е платено (има и кракнати версии). Аз лично имам ZXReader, не съм го използвал (не ми се е налагало), но не мисля, че чете .doc документи.

Здравейте. Аз също се интересувам от програма, с която да може да се чете на кирилица. Освен това обаче има и друго - изобщо не се спогаждам със слушалките. Не искат и не искат да ми стоят в ушите. Та искам да попитам дали някой има от тези (старите), където са пластмасови, а не като тия тъпи гумени слушалки. И въпроса ми е по-скоро дали би искал замяна (ако пък по му харесват гумените). Много съм се отчаяла - и 1 минута не стои в ухото ми. Ако някой се навие - да пише. При интерес със слушалките мога да дам още 2-3 неща, като подарък, че сте ме отървали от тези ;):P;)

Към слушалките има допълнителни гумички(накрайници) отговарящи на различи "размери". Слагаш си най-малките и би трябвало всичко да е нормално. :hush:

Да, ама мойто телефонче като е втора употреба и нещо тия накрайничета липсват http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Има едно хендсфри за XpressMusic много готино, мисля, че го дават с нокиа 5310 в комплект, някой дали знае по колко струват долу горе? :P

Редактирано от pisetu (преглед на промените)

Абе да ви питам, вие колко часа го зареждате тоя телефон? на мен след 1 час зареждане ми изписва че трябва да изкарам зарядното защото зареждането било завършено.Нещо не ми се вярва да се зарежда само 1 час и батерията държи само 1 ден и то с 1 час слушане на музика ... а уж пише че издържала до 27 часа слушане на музика..

Редактирано от h0useman (преглед на промените)

Ами да ти кажа моя го оставям със зарядното даже и след като уж е зареден и ми държи 5-6 дни, като слушам по малко музика (ако имах кадърни слушалки постоянно щях да слушам, ама уви..) и говоря :ph34r:

Доколкото разбрах Nokia 5530 няма инсталиран офис пакет. Искам да мога да чета документи и книги на телефона, но не знам какво да си инсталирам за да стане това.

Не съм чела коментарите до тук, но ако някой може да ми помогне, благодаря предварително.

Аз в предишния пост писах за ZXReader, обаче се бях объркал. Пробвай с TapNType. С него можеш да редактираш .txt и .doc. Не е кой знае какво приложение, обаче е безплатно. ZXReader-a чете различните чарсетове (Win1251, UTF8, UNICODE/ BIG ENDIAN), но не можеш да редактираш с него документи, доколкото си спомням. Ако искаш нещо повече ще трябва да си намериш кракната версия на Quickoffice или да си го закупиш. Той вече е с повече екстри и чете .pdf.

Аз пък от своя страна искам да попитам за някакъв източник на карти за GPS освен предлаганите от Нокиа - Ovi Maps, защото са гола вода, само София е направена както трябва.

Здравейте искам да ви питам за nokia 5530 имам го от 1 седмица и когато тарся интернет ми изписва че няма отговор от шлюза бихте ли ми казали какво да направя!Благодаря предварително.

и моя е от горе долу седмица,пробвай да добавиш източника на WI-FI в крайни точки в настройките,понякога и при мен става така,не си сбъркал с покупката

• 2 седмици по-късно...

Здравейте . Ккакво съм сбъркал в настройките на телефона за получаване на ел. поща че ми изписва - няма сървър или не е намерен сървър на пощенската кутия.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.