Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Nokia 5530 Xpress music - въпроси, съвети и т.н.

Featured Replies

Относно първия ти пост: Отиваш в Settings -> Personal и от там в Themes и Home screen имаш възможност за персонализация За Themes -> Home scr. theme За Home screen -> от Shortcuts можеш да ги заменяш от Home screen от Home screen theme А теми -> zedge.net обаче ти препоръчвам да не инсталираш никакви теми, теглени от нета, освен от ови-то защото имат вируси като ми купиха тела си мислех че няма проблем да си слагам теми обаче после почна да се рестартира и не искаше да зарежда та чак до сервиз и смяна на чип се стигна иначе ако все пак решиш да слагаш ако стане беля един хард ресет оправя нещата + формат на картата памет Слушалките, които са в комплекта, са много качествени Много хора не напъхват в жака докрай и после плюят и се оплакват :)

• Отговори 429
  • Прегледи 158,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря много за отговора ...! А искам да попитам как мога да тегля неща от OVi със Wi-Fi ли как нещо не го схващам ... Поздрави,Жоро!

Трябва да се свържеш към работеща Wi-Fi мрежа, още по-добре ако си имаш вкъщи След като вече се е свързал, влизаш в ови-то и ще те пита към какво да се върже - избираш мрежата към която вече си се свързал P.S.Можеше да си прочетеш книжката към телефона преди да питаш :)

А да попитам аз-Може ли да се увеличи броя на иконите на началният екран?

Здравейте имам Nokia 5530 xpress music. Вчера си изтеглих skype точно за този телефон, инсталирах го и решх да го пробвам, но след около 5 мин. сметката ми беше 10 лв. Явно този skype е настроен да се включва автоматично към мрежата на оператора. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Може ли някой да ми каже как мога да изключа 3G-то и никога да не го включва без предупреждение и винаги да търси само безжична Wlan връзка. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Първо по-добре се свържи към някоя Wlan мрежа (работеща, разбира се) и чак тогава пусни скайпа, за да не пуска нет през оператора 5530 няма 3G Като го пуснеш ще иска да се свърже към оператора - откажи го. След това ще покаже следното: 3G connection charges To avoid additional usage charges, use Skype with an unlimited data plan or join a WiFi network. ->Ok и се вписваш после може пак да те пита дали да се свърже към оператора, откажи отново (при мен е така) Успех

Имам един проблем от скоро. Понякога ми изчезват телефонните номера от бележника. И не мога да си обясня защо. Или не ги запомням правилно или ги трия по някакъв начин. На някой друг случвало ли му се е? Направо е адски изнервящо.

Имам един проблем от скоро. Понякога ми изчезват телефонните номера от бележника. И не мога да си обясня защо. Или не ги запомням правилно или ги трия по някакъв начин. На някой друг случвало ли му се е? Направо е адски изнервящо.

Провери коя памет ти е включена - тази на телефона, на картата или и двете ;)

Провери коя памет ти е включена - тази на телефона, на картата или и двете ;)

Мерси. Намерих го. От опции в настройки беше ми включена само паметта на телефона, сега всичко е ок.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте на всички.Изчетох целия форум,но не намерих никой,който да има като моят проблем,а той е следният:От 2 дена съм с нокия 5530 и останах разочарован от това,че не могат да се сменят песните от бутона на слушалките.Радиостанциите се сменят,но не и песните.Пробвах с други слушалки и пак е така.Не разбирам модела ли е такъв или зависи от настройките.Всичко прерових в настройките,но не се оправи.Ходих в Германос да пробваме с друг телефон-пак същата работа,а уж е музикален телефон.Моля пробвайте с вашите телефони дали е така и ми пишете да знам дали да се оттървам от този модел.Благодаря ви предварително.

Здравейте на всички.Изчетох целия форум,но не намерих никой,който да има като моят проблем,а той е следният:От 2 дена съм с нокия 5530 и останах разочарован от това,че не могат да се сменят песните от бутона на слушалките.Радиостанциите се сменят,но не и песните.Пробвах с други слушалки и пак е така.Не разбирам модела ли е такъв или зависи от настройките.Всичко прерових в настройките,но не се оправи.Ходих в Германос да пробваме с друг телефон-пак същата работа,а уж е музикален телефон.Моля пробвайте с вашите телефони дали е така и ми пишете да знам дали да се оттървам от този модел.Благодаря ви предварително.

Ами попринцип неможе да се сменят прес стандартния плеър.Powermp3 потдържа тази функция но,не при всикчи телефони се получава,при моя не искаше,сега обаче си сложих нов симбиан версията на C6 и сега ми се сменят с копчето.Пробвай плеъра при теб може да стане.

Благодаря ти,а можеш ли да ми дадеш някой надежден сайт от който да го дръпна,и ако не заработи как да си обновя версията както ти си направил.

Благодаря ти,а можеш ли да ми дадеш някой надежден сайт от който да го дръпна,и ако не заработи как да си обновя версията както ти си направил.

Ползвам тази версия Powermp3,пробвай я ако не ше го измислим.

Свалих плеъра от сайта който ми посочи,сложих го в телефона,но като чукна да го инсталирам ми изписва грешка на сертификата,обърнете се към доставчика на приложението, и до там.....

Свалих плеъра от сайта който ми посочи,сложих го в телефона,но като чукна да го инсталирам ми изписва грешка на сертификата,обърнете се към доставчика на приложението, и до там.....

Ами трябва да ти е хакнат телефона или да имаш сертификат и да я подпишеш преди да я инталираш.

От къде да го взема тоя сертификат или пък да си хакна телефона??? Не е ли по добре да инсталирам по нова версия както ти си направил.Да си призная напълно съм объркан,затова ако ти се занимава с новобранци помагай.

Въпрос : Как мога да гледам клипчета от vbox със нокия 5530?

Все още неможеш.

Въпрос : Как мога да гледам клипчета от vbox със нокия 5530?

Инсталирай си най-новата версия на флашплайер и ще ти тръгват

Инсталирай си най-новата версия на флашплайер и ще ти тръгват

Ти можеш ли да гледаш,защото аз не и коя е най-новата версия 3.1 ?

Все още не може да се гледат клипчета от Vbox7 с 5530. Преди ставаше с браузера Skyfire, но му спряха подръжката в България и още много страни.

Все още не може да се гледат клипчета от Vbox7 с 5530. Преди ставаше с браузера Skyfire, но му спряха подръжката в България и още много страни.

Да това го знам,но някой хора тука смятат друго...

Ти можеш ли да гледаш,защото аз не и коя е най-новата версия 3.1 ?

аз съм със напълно същият телефон и мога.аз не съм инсталирвал флашплайер,аз си имах инсталиран и мога да гледам клипове от вбокс7

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.