Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Доктора щом глади, значи винцето ще се изплъзне......

Мисля че тази вечер младоженеца ще си отдъхне спокойно laugh.gif .. беше глътнал яко гипса........

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Мисля си за туй-онуй и се чудя доктора дали има винце за довечера, баси.

Доктора щом глади, значи винцето ще се изплъзне......

Мисля че тази вечер младоженеца ще си отдъхне спокойно laugh.gif .. беше глътнал яко гипса........

ohmy.gif хмм, мъжете във форума много са го замислили доктора, чудя се какво да си мисля по въпроса biggrin.gif

ohmy.gif хмм, мъжете във форума много са го замислили доктора, чудя се какво да си мисля по въпроса biggrin.gif

Ами че има солидарност към нещастията на даден мъж... да не може човека да пийне винце... а вместо това глади... ужас....

Мислим съчувствено :yanim:

Добре де, започвам да си мисля за теб тогава и дали да плесна тва дето си мисля или да го спестя, баси... c4607bd238b9153d364651d1ac7e041f.gif

Добре де, започвам да си мисля за теб тогава и дали да плесна тва дето си мисля или да го спестя, баси... c4607bd238b9153d364651d1ac7e041f.gif

епа, честни хора сме, нали? пляскай, както ти е дошло наум, стига да не е нецензурно като теб, самиq

p.s. чекай да ти "навра" пак нещо под носа :yanim:

епа, честни хора сме, нали? пляскай, както ти е дошло наум, стига да не е нецензурно като теб, самиq

p.s. чекай да ти "навра" пак нещо под носа :yanim:

Мисля си, че нещо се превъзбуди та омеша кирилица и латиница, баси. 2aa71b05bd73532cdaa06605937ccaa9.gif

Не ме мислете -довечера съм на работа и досега се мъчих с разботните си екипи.

Вчера отивам на работа, отварям си гардеробчето и откривам, че нямам нито един екип(туника и панталон).Всичките съм ги изпрал, ама няма кой да ги оглади и да си ги занесе в болницата.Та бях като бандит - отдолу гол, а отгоре по престилка, та да се виждат косматите ми цици....

Даже имам свидетели в лицата на потребителката и шефката, които имаха честта да пият кафенце с мен.

Тъй че - никакво винце-минце.Тази вечер-само минерална водичка за да имам бистра главичка.

Очаквам отчет как някои хора са изкарали уикенда в хотелчето.При бегъл поглед върху постовете им установявам, че или са с махмурлук в момента, или са станали нагоре с косматите си задни части .

Продложението за тийн-подфорум е адекватно.Заслужава обмисляне.

Сега ще си направя сандвичи от филийки с пастет, а между тях разенчета домат.Дали ще ми е вкусно?

Мисля си, че нещо се превъзбуди та омеша кирилица и латиница, баси. 2aa71b05bd73532cdaa06605937ccaa9.gif

като си наоколо ми, така става :yanim:

Даже имам свидетели в лицата на потребителката и шефката, които имаха честта да пият кафенце с мен.

или ти си имал честта да пиеш кафе с нас, щото можеше и да не я доведа ;)

И аз мисля че подфорум за тийнове е доста удачен.... ще престанат да пълнят тукашния раздел с теми, които честно казано май са интересни и забавни единствено на тях....... и то не на всички от тях дори...

П.С А сега някой да почерпи, като ви казвам че за доктора няма да има винце тази вечер, не ми вярвате........

Редактирано от Diin (преглед на промените)

И аз мисля че подфорум за тийнове е доста удачен.... ще престанат да пълнят тукашния раздел с теми, които честно казано май са интересни и забавни единствено на тях....... и то не на всички от тях дори...

П.С А сега някой да почерпи, като ви казвам че за доктора няма да има винце тази вечер, не ми вярвате........

От това няма нужда...

От това няма нужда...

Явно са много устати днешните пикльовци...... от земята не се виждат, акъли и реплики раздават ..... явно родителското тяло е за бой , никакво възпитание.....

мисля си, че трябва да сръчкам брат ми да почерпи, че все пак днес остаря с една годинка laugh.gif

И кое е смешното? :rolleyes:

От поредицата Тъпи вицове е... Но от хубавите laugh.gif

И кое е смешното? :rolleyes:

Не е "смешно".Емотката :) не означава "смях", ами самодоволно ухилена мутра.Има разлика (поне според мен)

Просто съм горд съм откриването му :huh:

Другите в момента не вярват , че може и да е това.След половин - един час ще ви кажа.

А в момента си мисля , че много обичам форуми, в които има секция "teen" . Дали ще има и "MILF" ? biggrin.gif

Не е "смешно".Емотката :rolleyes: не означава "смях", ами самодоволно ухилена мутра.Има разлика (поне според мен)

Просто съм горд съм откриването му :)

Другите в момента не вярват , че може и да е това.След половин - един час ще ви кажа.

А в момента си мисля , че много обичам форуми, в които има секция "teen" . Дали ще има и "MILF" ? biggrin.gif

За седем съобщиха преди час в Варна.

Не е "смешно".Емотката :huh: не означава "смях", ами самодоволно ухилена мутра.Има разлика (поне според мен)

Просто съм горд съм откриването му :)

За MILF вече бих гласувал и аз laugh.gif

За седем съобщиха преди час в Варна.

7 какво.... свински грип,или MILF :rolleyes::)

Редактирано от Diin (преглед на промените)

На плажа още не, скоро... а другояче.. май да.... овъгляваме се....

За MILF вече бих гласувал и аз laugh.gif

Мухаха, тук вече съм с теб laugh.gif

Взеха го в инфекциозна клиника ;)

Съгласиха се с мен - сега остава да видим резултатите от лабораторията в София.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.