Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Моля ?!

Аз не ви ли разходих бе , не ви ли разправях факти от историята и т.н. ?

баси.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

не знам вече как да обясня на тия мойте племенници, че трябва да си мият зъбите :) Уж, ме чуят, правят го ден-два, а после пак спрат...

не знам вече как да обясня на тия мойте племенници, че трябва да си мият зъбите :speak: Уж, ме чуят, правят го ден-два, а после пак спрат...

Забрани им да ядат пастата за зъби.

Моля ?!

Аз не ви ли разходих бе , не ви ли разправях факти от историята и т.н. ?

баси.

Радходи ни...разказа ни и факти от историята...

Забрани им да ядат пастата за зъби.

те не я и ядат...

въобще е зор да ги вкараш в банята по тая причина, добре поне, че се къпят, че не знам какво щях да ги правя тогава biggrin.gif

въобще е зор да ги вкараш в банята по тая причина

Съблечи се гола и влез в банята да си миеш зъбите...гаранция ке влязат и ке си мият не само зъбите Танасеееееееее...

Съблечи се гола и влез в банята да си миеш зъбите...гаранция ке влязат и ке си мият не само зъбите Танасеееееееее...

ohmy.gif гледай го пък тоз :speak:

шашко, все пак това са ми племенниците, бре :down:

иначе си е гот да си миеш на голо зъбите и да си връткаш дупето през това време :speak:

ohmy.gif гледай го пък тоз :speak:

шашко, все пак това са ми племенниците, бре :down:

иначе си е гот да си миеш на голо зъбите и да си връткаш дупето през това време :speak:

Кво значение има, че са ти племенници...

А за да не те карам да прайте туй-онуй, баси. Като бях малък Умрех вечер да зяпам баба ми, дето седеше на леглото отсреща и си мажеше помади по гърдите. Те обаче съвсем не бяха увиснали и смачкани, а напротив.

Затова пробавй го веднъж и ми кажи после дали не са си измили зъбите и къде са те зяпали...

А за да не те карам да прайте туй-онуй, баси. Като бях малък Умрех вечер да зяпам баба ми, дето седеше на леглото отсреща и си мажеше помади по гърдите. Те обаче съвсем не бяха увиснали и смачкани, а напротив.

Затова пробавй го веднъж и ми кажи после дали не са си измили зъбите и къде са те зяпали...

хмм...

не ми стиска да го направя :speak:

ohmy.gif в момента си мисля за бабата на Censored :speak:

Мисля си, че закона за електронни медии е прекалено мекушав.

Не, че харесвам БТВ (напротив - драйфа ми се от тях), ама такива недоразумения като Про.бг няма как да се справят с предаване като Шампионска лига, колкото и приятелчето ми Борето Касабов да се мъчи да се вживее (налял е и достатъчно количество водчица).

Картината - гадна, звука - отвратителен, звукорежисьора - нескопосан...

Егаси мъката.

А предстои цяла година...

Мисля си за Родопите, Пампорово и Смолян. Нахвърлям общо взето какво е било и си мисля разни глупости извън тази тема.

Мисля си, че съм голем пич, баси... 91b9ae1846bc34b971f802707d41eef4.gif

Ееееее,мисля си ,баси,за първи път някой да си го каже т'ва.Супер !

Радвам се на такива хора дет се оценяват.

Ха добро утро.

Вчера един пациент е затиснал ръката на една от санитарките ми с врата на асансьора. Премазан показалец и операцийка....Една игла - ще я махнат след 10 дни.Гипс.10 дни болнични.

Сега трябваше да разхвърлям дежурствата и на останалите.....Мрънкат glare.gif

Жалба против единият от екипите.На тия поне им е за първи път.Ще ги привиквам утре. glare.gif

Отново са строшили редуцил-винтила на малката бутилка.На кое дежурство -не се знае.По рапорт - всичко е наред седмици назад. На въпроса "От кога е строшен ? " ми се отговаря с празни погледи и свити рамене. glare.gif

http://www.youtube.com/watch?v=LbHxaxFTxJw...feature=related

Три писма за бърз отговор към РПУ, едно искане от зам.районнен прокурор, едно искане за становище от НЗОК. Трябва да отварям папките и ровя сега и да преснимам първичните документи.Да, ама ксероксът не работел."Съжалявам докторе - ама отвън в книжарницата има" . " А ти ли ще ми дадеш пари за кесерокса ? Аз да не би да си снимам нещо за вкъщи ? " Отговорът е същият кат на моите говеда - празен поглед и свити рамене. glare.gif

Иначе всичко ми е наред.

Очертава се един спокойно-меланхоличен ден.smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ZXH3rpWvEug...feature=related

Мисля си дали да не направя едно дарение за болницата в Плевен, но ще се постави ксерокса в кабинета на докторчето...

Сакън - недей, жив да си ohmy.gif

Аз вече се оправих - 1,60 не са много пари - мога да си позволя това.

Не ща дарения неща нищо такова.

Искам някой в правителството да си размърда четирибуквието и да оправи целия батак разбираш ли ? Нещата не миришат при мен (освен краката ми ).

Ксероксът в болницата ще го оправят днес -вече се обадих на инженера по подръжката.Оказа се, че просто му бил свършил тонера и днес щели да го подменят.

Вече почти съм оправил всичко от списъка по-горе.

Дори и бабичката оправих spiteful.gif

Мисля си, че в едно такова предприятие би трябвало да имат поне 2 тонера под ръка и смяната да не отнема повече от 10 минути. Толкова е във всяко едно частно дружество.

Навремето в телевизията така правех - държах при мен поне три тонера. Когато сложа последния - директно в снабдяването отивам и зареждам други три. Недопустимо беше да свърши тонера в събота сутрин и ако нямам под ръка друг до понеделник кво прайм?!?!...

Днес на боулиииинг. Както победих колегите на майка ми+майка ми+кака, ще победя и кака+нейните приятелки biggrin.gif

Мисля си, че в едно такова предприятие би трябвало да имат поне 2 тонера под ръка и смяната да не отнема повече от 10 минути. Толкова е във всяко едно частно дружество.

Навремето в телевизията така правех - държах при мен поне три тонера. Когато сложа последния - директно в снабдяването отивам и зареждам други три. Недопустимо беше да свърши тонера в събота сутрин и ако нямам под ръка друг до понеделник кво прайм?!?!...

biggrin.gif това, което правим - отиваме и си снимаме където намерим laugh.gif

Иначе - ксерокси колкото искаш в болницата , само че не всички са достъпни за такива като мене - нали се сещаш ;)

Отговорът от снабдяването и подръжката гласи " Разбира се, докторе, до един час всичко ще е наред!" -а всъщност си викат : Бе тия сега ли са се сетили да искат копия от нещо си.Ще изчакат. ...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.