Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мога ли да си позволя един въпрос ... не греша че темата е "Какво мислите в момента" ... нали?

Да не сме се объркали нещо ... защото ми звучи като "Куриози, неволи и проблеми по време на дежурство на един доктор"

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 103,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Мога ли да си позволя един въпрос ... не греша че темата е "Какво мислите в момента" ... нали?

Да не сме се объркали нещо ... защото ми звучи като "Куриози, неволи и проблеми по време на дежурство на един доктор"

Ами той ни споделя мислите си.

Какво да правим, като постоянно мисли :)

А ако почне да споделя, и когато не е на дежурство - не ми се мисли !

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Е да де ... само че от неговите мисли не се чуват мислите на другите

Доктора си е забавен ... :)

Доктора си е забавен ... :)

И ти завиждаш ли че не се чуват твоите мисли ?

Аз мисля че имаш проблем с разбирането.....

Мисля си, че вече пети ден хич не ми се работи, следователно е петък... laugh.gif

що не уредиш доктора с една водоноска за утре да има с какво да се подмиват, ъъъъъъъъ пардон - измиват :)

Мисля си, че вече пети ден хич не ми се работи, следователно е петък... laugh.gif

дръж се - вижда му се края cool.gif

ходил ли си на джакузи скоро време ?

1034548K.jpg

glare.gif

що не уредиш доктора с една водоноска за утре да има с какво да се подмиват, ъъъъъъъъ пардон - измиват :)

що ми се струва, че утре е събота ? glare.gif

кои по-точно ?

ходил ли си на джакузи скоро време ?

1034548K.jpg

glare.gif

що ми се струва, че утре е събота ? glare.gif

кои по-точно ?

абе ти прибирай, прибирай

Може и да може.. само че как да се закара до Плевен е въпроса laugh.gif

Водоноска 1200 литра :P

Може и да може.. само че как да се закара до Плевен е въпроса laugh.gif

Водоноска 1200 литра :P

търсим връзка в транспортна фирма :)

Проблема е, че на него му отговарят, пък тя си говори сама (:

Мисля си за това колко мразя да пробвам дрехи. Мисля си за това как паднах в съблекалнята на единия магазин biggrin.gif Мисля си за страхотните нови придобивки. biggrin.gif Мисля си че след секунда ще заспа...

Проблема е, че на него му отговарят, пък тя си говори сама (:

Мдам..... мисля че май наистина това е проблема laugh.gif

не, разбира се.

Да очакваме ли нов епизод от развръзката на многоъгълника... да не изкочи сега трети шофьор или санитар да бие първия защото е спал също с едната сестричка, и се е влюбил в нея ( за разнообразие нека е ерген моля ) biggrin.gif:)

П.С В сравнение с живота... латиносапунките пасти могат да ядат...

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Да очакваме ли нов епизод от развръзката на многоъгълника... да не изкочи сега трети шофьор или санитар да бие първия защото е спал също с едната сестричка, и се е влюбил в нея ( за разнообразие нека е ерген моля ) biggrin.gif:P

а.. а ...а....

Сценарий за нови епизоди на "перла" не пиша.

Да си имаме уважението.

Моля моля....

В този ред на мисли може ли един въпрос ?

"Перла" на турски не беше ли "Гюмюсь" ? Защо тогава името на главната героиня в сериала го превеждат като "Инджи" ? Онази вечер го установих -тука всички сестри и санитарки само това гледат вечер.Пощурели са и си го и обсъждат даже.

Баси ужаса.

а.. а ...а....

Сценарий за нови епизоди на "перла" не пиша.

Да си имаме уважението.

Моля моля....

В този ред на мисли може ли един въпрос ?

"Перла" на турски не беше ли "Гюмюсь" ? Защо тогава името на главната героиня в сериала го превеждат като "Инджи" ? Онази вечер го установих -тука всички сестри и санитарки само това гледат вечер.Пощурели са и си го и обсъждат даже.

Баси ужаса.

Така е, превода е погрешен... но явно това не вълнува много любителите на филма..

Перла на турски е - Inci ( Инджи )

А думата Gьmьş - сребро ( чете се " гюмюш " приблизително )... Грешно са превели заглавие на филма , навярно не от незнание, по-скоро мисля че "Перла" звучи по-добре като за име на филм :P

П.С А относно сценария , звучи добре измислено, нали ;) Ако се случи де biggrin.gif

Така е, превода е погрешен... но явно това не вълнува много любителите на филма..

Перла на турски е - Inci ( Инджи )

А думата Gьmьş - сребро ( чете се " гюмюш " приблизително )... Грешно са превели заглавие на филма , навярно не от незнание, по-скоро мисля че "Перла" звучи по-добре като за име на филм ;)

П.С А относно сценария , звучи добре измислено, нали :angry: Ако се случи де biggrin.gif

мерси :angry:

А аз в момента си мисля, че довечера жена ми я няма и пак ще си поцопкам :P

баси -една седмица строг контрол ми бяха наложили - не само, че ми се разсъхнаха дъгите, ами....

мерси ;)

А аз в момента си мисля, че довечера жена ми я няма и пак ще си поцопкам :P

баси -една седмица строг контрол ми бяха наложили - не само, че ми се разсъхнаха дъгите, ами....

Моля, за нищо... макар че едната буква не излезе както трябва ( в думата сребро )

И аз ще цопкам .. само дето са спрели доставките на пици по домовете .... единствено китайския ресторант " Хон Конг " предлага такава екстра в момента ( поръчката е чрез сайт :angry: )

Явно ще има бира и китайско за мезе и вечеря :angry:

Аз пък си имам филе от сьомга за скарата и картофки за пържене, бяло винце (ако за една седмица сух режим не е изветряло :P ) и тоник

Аз пък си имам филе от сьомга за скарата и картофки за пържене, бяло винце (ако за една седмица сух режим не е изветряло :P ) и тоник

Мдам...... филе от рибка .. не е зле ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.